IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uudet matot :)Perjantai 12.12.2014 08:33

viikonloppu edessä. tämäkin viikko meni nopeaa vauhtia.
eilenä oltiin äidin ja isän kanssa lahdessa matto ja lakana ostoksilla. ostin myös uudet toppa housut. rahaa meni noin yli 300 euroa.
läysin aivan ihanan ison harmaan maton olo huoneeseen. se on tosi pehmeä. sen oikea hinta olisi ollut 153 euroa mutta se oli onneksi alennuksessa. sain sen 80 eurolla. anttilassa käytiin ostamassa ne lakanat. laitoin jo uudet tyyny liinat tyynyihin. niitäkin tuli ostettua.
oli kiva shoppailu reissu. ja näin myös mun siskonkin.
oli mukana ostoksilla. huomenna on kaverin pikku joulut. olen ehkä menossa sinne. käyn kumminkin tänään pankki automaatilla nostamassa vähän rahaa. bussi matkoihin ja juomiin. varmaan 40 euroa riittää. pankki korttia en ota mukaan ettei häviä.
tänään aijon kokeilla niitä mun toppa housuja. käyn kylillä asioilla tänään. pitää käydä myös kaupassa. postissa pitää käydä hakemassa se manga kirja minkä tilasin. en varmaan näe poikaystävää tänä viikonloppuna. sillä on jotain muuta juttuja. no näemme taas sitten joskus. tänään naisten ryhmässä on saunomista aamulla. en vielä tiedä että menekö saunaan. pitää vielä hiukan miettiä. onhan tässä pari tuntia aikaa.
nyt mun kämppä näyttää hiukan erilaiselta kun sain ostettua noi matot. jotenkin isommalta tuntuu tää kämppä.
maton haju vielä haisee. uudelta. pitää varmaan avata vähän ikkunaa että haju haihtuu. meinasin eilenä tilata lisää mangaa netistä mutta päätin että ensi kuussa vasta. aijon sitten tilata vähän enemmän mangaa kerralla. aijon tilata yotsuba&! mangat 6 ja 7 osat. muutama osa puuttuu aijon ne kerätä nyt ensin kaikki.
sitten sen jälkeen mietin mitä seuravaa sarjaa alan keräämään.
aijon tehdä silleen että tilaan 2-3 manga kirjaa kuussa.
ja niiden lisäksi ne mitkä on tullut suomeksi.
kuten mirai nikki ja deadman wonderland. pikku hiljaa mun manga kokoelma sitten kasvaa ^^ onneksi mulla on rahaa niin pystyy ostamaan. ihan kiva alkaa taas kerätä monen vuoden tauon jälkeen. mulla on vielä paljon tilaa manga kirjoille.
animea voisi taas alkaa katsomaan. ehkäpä tänään tai viikonloppuna. pitää katsoa. tänään olen menossa parhaan kaverin luokse illalla. katsomaan telkkua ja valvomaan. saa nähdä mihin asti jaksan valvoa. varmaan kymmeneen asti. aijon kyllä ottaa lääkkeet illalla normaaliin aikaan. ja valvon siihen asti kun jaksan.
huomenna ajattelin hiukan nukkua pitkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.