IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

karpalo mehuKeskiviikko 21.01.2015 10:55

mitä ihmettä. mun aiemmat blogi merkinnät on kadonnut? no pitää alkaa kirjoittaa uusia. otin eilenä sitä lääkettä. ei ole vielä alkanut tehoamaa. siinä kestää hetki. tänään on aamulla kokki ryhmä ja päivällä paja. ja kaupassa pitää käydä. kuntosalille en ole menossa illalla. aijo ottaa rennosti illan. fiilis on hyvä tällä hetkellä. ja helpottunut kun sai ne lääkkeet vihdoinkin.
eilenä katselin animea. muutaman jakson. en mennyt sählyä pelaamaan eilenä. pyykit sain myös pestyä.
ruoka on maistunut. mikä on hyvä vaan. saa nähdä mitä ruokaa tehdään kokki ryhmässä. kävin katsomassa pankin sivuillla että paljon mulla on rahaa tällä hetkellä. ihan riittävästi. pärjään tämän kuun loppuun. ensi kuun alussa tulee sitten lisää rahaa.
nyt kun en ole menossa salille niin näen lemmen viemää illalla. aijon juoda teetä samalla. animea voisi katsoa taas huomenna kun on aikaa.
voisi vähän myös siivota tänään. niin ei tule kauheasti huomiselle siivottavaa. ne lääkkeet mitkä ostin tohon kirvelyyn maksoi 36 euroa. siinä on kuukauden annos. tällä viikolla otan sitä lääkettä kolme kertaa ja ensi viikolla pari kertaa viikossa. ihan hyvä ettei joudu ottamaan sitä ihan joka päivä. eikä ollut onneksi kauhean kallis tuo lääke. jee. kohta on viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse. vietetään samalla mun synttäreitä.
pitää ostaa hyvää juotavaa. ainakin karpalo lonkeroa.
pari kappaletta. ja suklaata. on varmasti tulossa kiva viikonloppu :)
tänään tosiaan kun käyn kaupassa niin pitää ostaa sitä karpalo mehua. mun tekee sitä taas mieli. saa nähdä että mitä tehdään pajalla. sen näkee sitten. on ainakin jotain tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.