IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

torstai :)Torstai 12.02.2015 08:14

yli huomenna desuconiin! ^_^ odotan innolla :) käydään kaverin kanssa syömässä amarillossa ennen kun mennään sinne. jaksetaan olla siellä. toivottavasti on hyvä keli. huomenna olisi taas perjantai.
pitää sen kunniaksi syödä suklaata. ja juoda varmaan vähän limsaa.
fiilis on erittäin hyvä tällä hetkellä. poikaystävää on vaan ikävä. mä en nyt näe sitä yli pariin viikkoon. se on lähdössä seuraavan viikon viikonloppuna reissuun tapaamaan kaveria. mutta onneksi on puhelin ja skype. pystyy ottamaan video puheluita. kyllä tää kaksi viikkoa menee äkkiä. ja on kiva nähdä sitten pitkän ajan jälkeen :)<3
soitellaan joka päivä. eilenä oli todella hyvä tunti salilla. syke nousi ja tuli hyvä olo. olin taas kaverin kanssa siellä.
tänään pitää kastoa lemmen viemää uusinta aamulla. eilenä en nähnyt. sitten kun olen kirjoittanut tämän blogin niin alan siivoamaan. on siivouspäivä. kämppä on vähän sotkuinen. sitten on taas kiva kun on siistiä. eilenä pajalla tehtiin ystävä päivä kortteja. tein kolme korttia. kavereille ja poikaystävälle. ostan niiden lisäksi jokaiselle suklaata ja annan kavereille viikonloppuna. poikaystävä saa sitten myöhemmin.
tänään on toimintatunti. me joko pelataan jotain pelejä tai sitten meillä on karaokea. saa nähdä. mun molemmat kaverit on myös tulossa tunnille. on sitten seuraa. animea voisi katsoa tänään. varmaan katson taas sitä idolmasteria. vielä on monta jaksoa katsomatta. huomenna pitää käydä pankki automaatilla.pitää nostaa desucon reissu rahat. luulen että 60 euroa riittää. pitää vielä miettiä. bussi matkoihin menee se yli kymmenen euroa.
ja ruokiin jonkin verran. ajattelin mennä varmaan kotiin seuraavan viikon viikonloppuna. en ole taas käynyt pitkään aikaan. soitin eilenä äidille että tulisin varmaan silloin. kuulin että mun velikin on tulossa silloin kotiin. näkee sitäkin taas pitkästä aikaan.
katsoo miten ensi viikko menee. musta jotenkin tuntuu että nää uudet e-pillerit varmaan toimii. sen näkee paremmin sitten kun alkaa naisten vaivat. toivon etten joudu taas vaihtamaan niitä.
olen syönyt edelleen hyvin. ruoka maistuu. :) mulla ei ole nyt ollut aikoihin sitä että haluaisin olla nälässä. jotenkin olen tajunnut sen että syöminen on aika tärkeää. jaksaa sitten :) ja mun paino on onneksi kohillaan. olen tyytyväinen. enkä ole aikoihin syönyt noita rauhottavia. en edes muista koska olen viimeksi syönyt niitä.
senkin olen huomannut etten ole itkenyt aikoihin.
nyt mulla on menossa hyvä kausi taas :) olen iloinen. päivä kerrallaan mennään. ja kohta on taas kesä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.