IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään lenkille.Sunnuntai 29.03.2015 08:11

se olisi sunnuntai. aijon ottaa tänään rennosti :) voisi katsoa täydellisiä naisia vaikka. ja käydä lenkillä kaverin kanssa iltapäivällä.
eilenä poikaystävä kävi kylässä. katsottiin yksi dracula leffa. oli ihan hyvä. ja harrastettiin seksiä. tuntui hyvältä. olen nyt vähän pirteämpi mitä eilenä. eilen illalla pelattiin kaverin ja yhden ohjaajan kanssa monopolia. kaveri voitti. mä tulin toiseksi. se peli kesti puolitoista tuntia.
oli kyllä kiva pelata. illalla olin vielä hetken koneella ja menin jo sänkyyn puoli yhdeksältä. alkoi jo väsyttämään.
ja heräsin hetki sitten. join ison kupin mustaa kahvia.
eilenä mulla oli itku aamu. mua vaan itketti. mutta se helpotti mun oloa onneksi. en ole itkenyt taas aikoihin. jännitys purkautui.
eilenä oli punnitus. olin yllättynyt. meillä ei ole ollut koskaan punnitusta viikonloppuna. mun paino näytti 52,7 kg. pysynyt samana. olin tyytyväinen. nyt ei ole sitten punnitusta taas vähään aikaan.
veren paineetkin mitattiin. oli ihan hyvät.
ensi viikolla tulee taas rahaa. onneksi. pääsee maksamaan laskuja.
eilenä syöminen vähän tökki. ruoka ei kauheasti maistunut. sanoin ohjaajille että syön sen minkä pystyn. kerroin että syöminen taas vähän tökkii. mutta. tänään koitan syödä vähän enemmän.
toivottavasti on jotain hyvää ruokaa. jätskiä voisi vähän syödä tänään. kohta mulla on taas verikokeet. ensi viikolla jo varmaan.
tänään olen menossa taas parhaan kaverin luokse illalla ja katsotaan tähdet tähdet. saa nähdä kuka seuraavaksi putoaa.
huomenna alkaa taas arki. on naisten ompelu ryhmää, kuntosali illalla..jonkin verran ohjelmaa. ainakin on jotain tekemistä.
animea voisi taas katsoa. toivottavasti ensi viikko menee vähän paremmin mitä tämä viikko. koitan nyt vaan piristyä. niin jaksan taas. mulle tulee välillä näitä väsymys kausia. on vaan semmoinen olo ettei vaan jaksa. varmaan jotain kevät väsymystä.
masentunut en onneksi ole. se olisi vielä pahempi jos masentaisi.
onneksi mulla on siihenkin lääkitys. ei tule masennus helposti.
päivä kerrallaan vaan nyt mennään. nautin silti elämästä onneksi.
huomenna pitää käydä kaupassa. pitää ostaa lisää puuroa. alkaa kohta loppumaan. käytiin eilenä tokmannilla poikaystävän kanssa.
ostettiin se dracula leffa sieltä. itselle ostin kivennäisvettä ja karpalo mehua. en ole aikoihin juonut karpalo mehua. sitä voisi alkaa taas juomaan. ja se tekee hyvää vatsalle. ja on terveellistä.
eikä maksa paljoa. mun vatsa on vähän parempi. en oikeen pystynyt herkutella viikonloppuna mutta tänään aijon ehdottomasti syödä jätskiä. sitä on vielä jonkin verran pakastimessa. poikaystävä söi vähän noita mun jätskejä. jätti mulle vielä muutaman :D
kohta pitää mennä taas aamupalalle. ja ottaa aamu lääkkeet.
tulen vielä koneelle takaisin. olen varmaan tämän koko aamun koneella. mutta. lenkille pitää mennä tosiaan tänään. saa raitista ilmaa samalla. ihan hyvä päivä tänään tiedossa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.