IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

asu saapui ;)Perjantai 22.05.2015 07:44

en ole menossa lomille. mulla on maha kipeä :( ollut jo muutaman päivän. olen nyt täällä. sanoin poikaystävälle etten ole nyt tulossa. poikaystävä tulee sitten huomenna käymään <3
eilenä tuli postiin se tilaamani seksi asu. näytti todella hyvältä mun päällä. otin kuvan itsestäni se päällä ja lähetin poikaystävälle.
poikaystävä tykkäsi kovasti ;) ensi kuussa ostan sitten seuraavan seksi asun. etsin netistä sivuja missä myydään noita seksi asuja.
haluaisin heti ostaa kaikki ;D mun pitää nyt hillitä itseni. ensi kuussa sitten vasta. testataan eka toi asu. laitan ehkä kuvan tänne irciin se asu päällä. olen vielä epä varma. mä näytän vaan niin hyvältä siinä kuvassa. mun tissit ei näy paljaana ainakaan eikä perse. eli voisihan sen ehkä laittaa tänne. alan siihen kuvaan keräämään sydämmiä.
pakko kyllä myöntää että se on paras kuva minkä olen ottanut itsestäni.
oli hyvä kun sain sen paketin postista niin se paino vaan 100 grammaa. olin eka silleen että onko tässä paketissa mitään? mutta onneksi oli. tosi pieni asu. mutta sopi mun päälle. se puku roikkuu nyt henkarissa ettei se rypisty. tänään on aamulla naisten ryhmä. ei mitään tietoa että mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa. olen menossa taas pajalle kuluttamaan aikaa. pitää myös käydä kirjastossa ja kaupassa. onneksi ulkona on upea ilma. kiva kävellä.
pitää kuunnella musaa samalla. en muistanut eilenä katsoa ore monogatari animea. katson tänään sen uusimman jakson. odotan innolla että näen sen. varmasti hyvä jakso. ja voisi vähän taas katsoa muutakin animea. suunniteltiin poikaystävän kanssa että haetaan huomenna taas koti pizzasta pizzat. ei mun maha mene varmaan siitä kamalan kipeäksi. mutta sen näkee huomenna.
en viitsi kauheasti syödä mitään suklaata tai jätskiä. ettei maha ärsyynny enempää. en tiedä mistä tää kipu johtuu. se alkoi tiistaina. sanoin poikaystävälle että tulen sitten ensi viikon viikonloppuna sen luokse. ellen ole kipeä. onneksi aina tulee viikonloppu.
muuten mieli on ollut hyvä. ja ruoka on maistunut. mun tekee taas mieli kivennäisvettä. ostan tänään kun käyn kaupassa. juon sitä sitten illalla. jätskiä mun ei tarvi ostaa koska sitä mulla on vielä paljon pakastimessa. poikaystävä syö varmaan sitten kaikki mun jätskit kun tulee kylään. join äsken kahvia. nyt keitin vähän laihempaa. yleensä keitän joka aamu semmoista myrkky kahvia. tosi vahvaa. mutta nyt olen ainakin hereillä.
tänään pitää maksaa taas pari laskua. hammaslääkäri lasku tuli eilenä taas ja sitten yksi toinen lasku. onneksi tänään on tullut taas rahaa. niin pystyy maksamaan. käyn ehkä seppälässä tänään. katselen taas vähän noita rintaliivejä. voisi ostaa yhdet. ne on nyt alennuksessa. pakko ostaa. jos löytyy.
sitten en shoppaile enää tässä kuussa. mulla on nyt ollut vähän semmoinen shoppailu himo päällä. shoppailu on vaan niin parasta <3
rakastan kaikkea. ja nyt olen ihastunut kaikenlaisiin seksi asuihin.
mielummin käytän rahaa seksi asuihin kun johonkin alkoholiin tai tupakkaan. seksi asut voittaa ;) tänään täytyy ajaa kaikki karvat pois jaloista. en halua olla karva jalka kun mulla on se asu päällä. pitää olla sileät sääret. laitan mustat stringit sen asun alle.
sopii hyvin. sitten olen upea sen jälkeen. ja poikaystävä on varmasti onnellinen ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.