IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Laivareissu lähestyy :)

Selaa blogimerkintöjä

alkaa taas uusi viikko. kahvin voimalla olen aloittanut tämän aamun. ei ollut vaikeaa herätä. ja on aika pirteä olo. tää aamu on rento koska ompelu ryhmä on taas iltapäivällä vasta, ja olen menossa kuntosalille taas ompelu ryhmän jälkeen. pakko saada liikuntaa koska mä vaan makoilin koko viikonlopun ja söin suklaata.
kaupassa voisi käydä tänään lounaan jälkeen. pitää ostaa ainakin lisää teetä. alkaa taas loppumaan. kahvia mulla on vielä onneksi.
aijon olla tämän aamun koneella ja myöhemmin katson emmerdale uusinnat mitkä tulee aamulla. en nähnyt niitä viime perjantaina. tänään aijon katsoa. hyvä kun ne tulee aina uusintana.
mutta tästä on tulossa taas aika mukava päivä. on vähän ohjelmaa.
illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. tänään me jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. mun pitää hakea lisää leponexia. aijon hakea tänään ne samalla kauppa reissulla. sitten ne on haettu ja niitä taas on. taidan tehdä niin. masennuslääkkeitä mulla on vielä paljon. eikä mun e-pilleritkään heti lopu. huomenna olen menossa ohjaajan kanssa tutustumaan klubitalolle. alan varmaan siellä sitten käymään. vähän jännittää mennä sinne mutta hyvin se varmasti menee. aijon olla positiivinen. sitten tulee aina vähän erilaisempi päivä kun alan käymään siellä. ja katsoo voinnin mukaan miten jaksaa. mukavaa mennä tänään taas salille. odota innolla. nyt mulla on paljon energiaa kun lepäilin koko viikonlopun. aijon tänään taas tehdä isoilla painoilla. saa nähdä onko siellä kuinka paljon porukkaa.
aijon olla siellä sen 45 minuuttia ainakin. kerkeän hyvin tulla takaisin, käydä suihkussa, ja mennä syömään. tänään on taas puuro päivä. päivällisellä on puuroa. saa näjdä mitä on lounaalla ruokana. syön hyvin niin jaksaa sitten. ja ennen kun menen salille niin syön vähän puuroa välipalaksi. en kauheasti koska päivällisellä tulee syötyä puuroa. koitan taas liikkua paljon tällä viikolla.
aijon käydä joka päivä lenkillä. ajattelin lounaan jälkeen mennä aina lenkille. silloin on valoisaa. ja mulla on aika monta lenkki reittiä niin vaihtelen niitä aina välillä etten mene samaa lenkki reittiä.
mutta tänään tulee heitettyä päivän lenkki kauppa reissulla.
huomenna sitten menen heittämään taas lounaan jälkeen jonkun toisen lenkin. huomenna on myös sähly taas. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. miehet voitti viime kerralla. parilla maalilla. saa nähdä miten huomenna käy.
pelaan taas parhaani mukaan. onneksi paras kaveri on mukana pelaamassa. hauskempi pelata. viime kerralla pallo osui täysillä mun pakaraan. pikkaisen sattui. mutta ei tullut onneksi mustelmaa.
nyt tuli testattua noita korko kenkiä viikonloppuna. aivan ihanat oli ja kyllä mä opin kävelemään niillä. vaatii hiukan harjoittelua.
mutta kyllä mä varmasti opin kävelemään niillä.
eilenä kun tulin lomilta niin yksi ohjaajista ihasteli mun kenkiä.
sanoi että haulaisi myös oppia kävelemään tuommoisilla kengillä.
mä aijon nyt opetella. nyt kun mä kävelin noilla niin kauhea halu ostaa taas lisää korkea korkoisia kenkiä. täytyy mennä joku päivä lahteen metsästämään uusia. ja ajattelin alkaa keräilemään erilaisia korko kenkiä. hinnalla ei ole oikeastaan merkitystä.
pääasia on että kengät näyttää seksikkäiltä jalassa. ja olen vähän pitempi. mulla on kämpässä vaikka kuinka paljon tilaa uusille kengille. hyvin mahtuu monta paria vielä. ja muutama uusi laukkukin mahtuu. mun pitää tällä viikolla ostaa parille kaverille synttäri lahjat. koska me vietetään sitten niitä tänä viikonloppuna.
menen tokmannille katsomaan jos sieltä löytyisi noi lahjat. suklaata aijon ostaa lahjoihin. ajattelin ostaa joku kiva muki ja siihen suklaa levy. mun toisella kaverilla ei ole kauheasti mukeja niin aijon ostaa sille semmoisen. mistä se voi juoda kahvia tai teetä.
tulee varmasti mukavat juhlat. aijon juoda vaan limua ja kivennäisvettä. alkoholiin en koske. mun kaikki kaverit juo.
mutta ei se mua haittaa. juokoon jos tahtovat.
pitää alkaa suunnittelemaan mitä pistää päälle sinne juhliin.
ajattelin laittaa tuon violetin neuleen missä on noi karvat, joku kiva t-paita alle ja farkut. hiukset pidän varmaan auki. ja aijon meikata hieman. on sitten nättinä niissä juhlissa. me ollaan myös yötä siellä.
voidaan juhlia koko ilta ja yö. no saa nähdä mihin asti valvotaan.
koitan pysyä hereillä. otan ilta lääkkeet sitten hieman myöhemmin niin jaksaa valvoa. tänään aijon pestä aamulla taas pyykkiä. pesen noi vaatteet taas mitkä mulla oli viikonloppuna käytössä.
saa ne pestyä. huomenna pesen vasta lakanat. ne kaikki ei mahdu samaan aikaan pesukoneeseen. pitää pestä erikseen.
aamupala on kohta taas. syön ruisleipää. niin kuin aina.
ja aamu lääkkeet pitää ottaa. mulla menee aamulla vaan toi masennuslääke. ei muuta. olen syönyt jo sitä kohta viisi vuotta. ja aijon syödä edelleen. sitä on ihan hyvä syödä ja kun on tottunut.
ei mikään turha lääke. seuraavan kerran menen psykologille vasta ensi kuun alussa. alku viikosta heti aamulla. sinne on vielä aikaa.
ja mä käyn nyt siellä vaan kerran kuussa. ei tarvi onneksi käydä useammin. mutta olen nyt tottunut tuohon uuteen psykologiin.
se on ihan mukava ja ok tyyppi. ja sen kanssa on ihan mukava aina jutella. viime keskustelu kesti vaan puolituntia.
mutta onneksi on noi ohjaajat joiden kanssa voi myös aina jutella jos tulee joku ongelma. tai huono olo. ja aina voi soittaa jos tulee joku hätä. päivällä tai yöllä.
toivon että tää viikko menee taas mukavasti. mutta. katsotaan. elän nyt taas hetken ja päivän kerrallaan. jos tulee paska olo niin sitten se tulee. mutta siitä selviää onneksi aina. vaikka tuntuu kuinka pahalta. ja onneksi on noi rauhottavat lääkkeet. niin niitä voi ottaa sitten huonoon oloon. yleensä mulle on aina riittänyt yksi pilleri.
ei ole onneksi tarvinnut ottaa sen enempää.
ja kun olen nukkunut hyvin, niin seuraava päivä tuntuu paljon paremmalta. koitan ajatella aina niin että ehkä huomenna on parempi päivä. ja se on aina. sitten tulee aina hyvä fiilis siitä että mä selvisin tuosta huonosta olosta mikä mulla oli.
onneksi mun kaverit ymmärtää mua aina. jos mulla on sillä hetkellä huono olo. koska niilläkin on välillä. hyvä että me kaikki syödään lääkkeitä. selvitään jotenkin tässä elämässä. ja mä tunnen itseni tällä hetkellä onnelliseksi. nautin elämästä täysillä. ja jokaisessa päivässä on jotain hyvää. nautin kun vaan voin.
mulla on kaikki asiat tällä hetkellä tasapainossa. mikä on hyvä.
ei ole oikeastaan mitään huolia tällä hetkellä. kaikki on hyvin.
en varmaan nyt näe poikaystävää muutamaan viikkoon. koska tänä viikonloppuna olen menossa viettämään kavereiden kanssa synttä reitä, poikaystävä lähtee sitten varmaan parin viikon päästä reissuun, niin me nähdään sitten kolmen viikon päästä. apua. kamala ikävä tulee. mutta onneksi voi aina soitella. ja kuulee onneksi toisen äänen. mutta sitten on aina ihanaa nähdä toista pitkän ajan jälkeen. se on parasta. hyvää kannattaa aina odottaa.
onneksi mulla on puhelimessa taustana poikaystävän kuva.
katson sitä aina välillä. poikaystävällä on myös mun kuva taustana.
poikaystävä oli taas ostanut mulle suklaata. se oli käynyt lidlissä.
oli ostanut ison paketin taas. mä en saa sitä koskaan syötyä.
syön sitä sitten tänä viikonloppuna. nyt en koske siihen koska olen jo herkutellut tarpeeksi. syön vasta perjantaina seuraavan kerran suklaata. pitää nyt liikkua ettei läskisty liikaa.
ja lihakset kasvaa kun liikkuu. ja tulee hyvä fiilis liikunnan jälkeen.
mutta. laitan taas musaa soimaan. ja tiskaamaan. tiskiä on kertynyt taas ihan tarpeeksi. samalla pesen taas kahvi pannun.
ettei lika tartu siihen. sitten saa taas hyvät aamu kahvit keitettyä huomenna. aijon juoda kohta taas teetä. tänään tulee varmaan taas juotua ainakin kolme kupillista sitä. olen vihreä tee holisti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.