IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään juhlitaan! :)Lauantai 14.11.2015 08:19

jee. lauantai. tänään sitten juhlitaan parin rakkaan ystävän synttäreitä.
mennään kavereiden kanssa lahteen yhden kaverin luokse viettämään synttäreitä. ollaan myös yötä siellä. tulee varmasti mukava ilta ja valvotaan myöhään. mä en juo ollenkaan alkoholia siellä.
aijon ostaa kaupasta limua ja mehukivennäisvettä. ne on mun bile juomat. ja varmasti on huvittavaa katsoa kun toiset on kännissä.
saapahan nauraa. eikä mulle tule mitään krapulaa seuraavana päivänä.
saa nähdä mitä herkkuja siellä juhlissa on. saapahan sitten taas syödä ja herkutella. eilenä mä kävin kultasepän liikkeessä ja löysin lahjan kaverille. semmoiset sydän korvikset. maksoi vaan 14 euroa. sitten kävin ruoka kaupassa ostamassa kortin. ostin muumi kortin.
kun kävin kaupassa niin ostin itselle vähän suklaata.
söin ne melkein heti. oli hyvää. olo ja fiilis on mahtava tällä hetkellä. odotan innolla iltaa. tiedän mitä pistän päälle sinne. ei ole vaate kriisiä ainakaan. eilenä mä kulutin päivän katsomalla tabletilla kolme miestä ja tyttö sarjaa. olen kolmannessa kaudessa. se on hauska sarja.
katsoin myös ikuisesti nuori ohjleman tabletilla minkä tallensin. oli hyvä jakso. naisten ryhmässä tehtiin eilenä joulu kortteja. sai aika hyvin ajan kulumaan silleen. illalla menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää ja annoin lahjan sille. kaveri ihastui siihen t-paitaan minkä ostin ja se sanoi että pistää sen päälle noihin juhliin.
illalla skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. katsottiin salkkarit ja posse. posse oli aika hauska eilenä. saipahan nauraa. menin sitten nukkumaan jo yhdeksän aikaan. väsytti. nyt mä heräsin taas seitsemältä vaikka on viikonloppu. halusin nyt taas herätä aikaisin. join äsken taas aamu kahvit. olen hereillä. myöhemmin juon teetä taas. aamupala on vasta yhdeksältä. vielä on aikaa sinne. hyvin kerkiän kirjoittaa tämän blogin. tänään aijon taas värittää. saa ajan kulumaan hieman nopeammin. ruoka on vasta kahdelta taas. aijon syödä hyvin niin jaksaa noi bussi matkat. onneksi kaverit on mukana bussissa niin ei ahdista se matka. nyt mulla on bussi rahat valmiina. riittää hyvin noihin matkoihin. meijän pitää mennä parilla bussilla sinne kaverin luokse. käydään lahden keskustassa ostamassa noi juomat kaupasta, ja mennään sen jälkeen toiseen bussiin. mulla menee varmaan mun juomiin vaan alle 5 euroa. ei kauheasti.
onneksi limu ja mehukivennäisvesi ei ole kallista.
säästää taas rahaa siinä. täytyy sitten laittaa kämppä kuntoon ennen kun lähtee. pitää tiskata ja pedata sänky.
on sitten kiva palata takaisin. tullaan takaisin tuossa päivällä huomenna. aamulla ei ole onneksi kamalan kiire. voi heräillä rauhassa ja kaveri keittää taas aamukahvit niin herätään huomenna kunnolla. saa nähdä missä me sitten kaikki nukutaan.
viimeksi mahduttiin hyvin nukkumaan. varmaan nukutaan tälläkin kerralla samalla lailla. koitan valvoa niin myöhään kun mun kaverit valvoo. otan ilta lääkkeet myöhemmin niin jaksaa valvoa.
lupasin soittaa poikasytävälle tänään. soitan sille ennen kun me lähdetään. hyvin kerkiää vähän jutella. kuulla toisen äänen.
on ikävä vähän. mutta kyllä me nähdään sitten jossain vaiheessa.
sitä odotellessa. hyvää kannattaa aina odottaa.
kohta alan kuuntelemaa musaa niin pääsee juhla tunnelmaan.
tää päivä varmaan kuluu hitaasti kun odottaa innolla iltaa.
no mä olen koneella ja väritän niin kyllä se aika kuluu. katsoo sitten kun tullaan takaisin niin jaksanko kirjoittaa blogin sitten.
mä koitan kirjoittaa. ja menen saman tien kuumaan suihkuun kun tullaan sieltä takaisin. ja keitän teetä. sitten rentoudun koneen ääressä. mun kaveri täytti eilenä 30 ja toinen kaveri täytti marraskuun alussa 26. apua. kohta mullakin on taas synttärit ja täytän itsekin 26. nää vuodet on mennyt hurjaa vauhtia.
viime vuodet on ollut erittäin mukavia. vaikka mulla on nää sairaudet. mutta. hyvin silti pystyn elämään.
kunhan vaa syö lääkkeitä niin kakki on hyvin.
en jaksanut mennä lenkille eilenä. no menen sitten taas lenkille vaikka sunnuntaina. kun ollaan tultu sieltä juhlista.
kun olen syönyt päivällisen niin menen sen jälkeen sitten lenkille ennen kun tulee pimeää. saa samalla kulutettua kaloreita mitä tulee syötyä siellä juhlissa. mutta. tänään en mieti mitään kaloreita. aijon syödä ja nauttia. nyt saa herkutella kun on juhlat.
katsoo sitten maanantaina menenkä salille taas. katson miten jaksan. jos on hyvä olo ja tälleen niin menen sinne salille.
tiistaina sitten olen menossa sinne klubitalolle. vähän jännittää mutta hyvin se menee varmasti. pääsee näkemään muita ihmisiä ja tutustumaan siihen paikkaan. saan onneksi bussikortin millä pääsee sinne. ei tarvi maksaa matkoja itse.
ohjaajat antaa aina sen kortin. saa sitten nähdä mitä teen viikon päästä viikonloppuna. jos poikaystävä lähtee sinne reissuun, niin olen sitten täällä. en ole menossa sittenkään kotiin koska äiti on töissä viikonloppuna. no kyllä mä keksin tekemistä kun olen täällä.
en tiedä meneekö mun kaverit silloin lomille viikonloppuna. no jos menevät niin vietän aikaa itseni kanssa. olen koneella, väritän, menen lenkille, katson tabletilla jotain...herkuttelen taas.
väillä kyllä tekee hyvää olla välillä yksin. sitten kun on ollut yksin jonkin aikaa niin on ihanaa nähdä taas kaverit ja viettää niiden kanssa taas aikaa. me sitten soitellaan poikasytävän kanssa jos se lähtee reissuun. poikaystävällekkin tekee ihan hyvää nähdä muita kavereita ja viettää aikaa niiden kanssa.
olen aina sanonut että menee vaan jos haluaa. me keretään viettää vielä monta ihanaa viikonloppua yhdessä. ja aina tulee viikonloppu.
ja kyllä me sitten nähdään aina ennemmin tai myöhemmin. ja se on ihanaa nähdä toista kun ei ole nähnyt pitkään aikaan.
se on parasta. ja se jännitys kun odottaa että näkee toisen. se on ihana tunne. perhosia on aina vatsassa.
kohta poikaystävällä on myös synttärit. aijon ostaa sille lonkeroa.
poikaystävä sanoi että kelpaa. se ei halua mitään lahjoja.
sanoi ettei tarvi ostaa. mutta lonkero kelpaa sille. ja ajattelin sen lisäksi ostaa sille minttu suklaata. se on sen lempi suklaa.
ostan sille suklaata myös kun se ostaa aina mulle jatkuvasti suklaata. se aina ostaa mulle suklaata kun nähdään.
no se on yksi osoitus siitä että se rakastaa mua.
miehet on vähän semmoisia ettei ne kauheasti näytä tunteitaan.
mutta ne näyttää ne vaikka silleen ostamalla suklaata.
mun poikaystävä tekee silleen. ja mä tiedän että se rakastaa mua tosi paljon. me tunnetaan hyvin toinen toisemme kun ollaan oltu jo aika kauan yhdessä. välillä mä saatan suuttua sille ja pidän mykkä koulua. mutta se kuuluu suhteeseen. ja sitten kyllä aina lepyn ja pyydän anteeksi kiukutteluani. poikaystävä aina nauraa ja antaa anteeksi. sen mielestä on aina huvittavaa jos suutun.
ja yleensä mä mä näytän tunteeni kun naisten vaivat alkaa lähestyä.
olen iloinen ja hetkessä olen vihainen. saatan itkeä ja suuttua tosi helposti. tämmöisiä me naiset välillä ollaan. mä olen ainakin.
mutta ensi viikolla olo ja fiilis on sitten parempi kun selviää noista naisten vaivoista. alku viikko voi olla hankala mutta kyllä se olo helpottuu. alkaa olla nälkä. kohta pääsee aamupalalle.
syön ruisleipää taas. ja sitten kun on syönyt niin voisi keittää teetä.
ja olla koneella vielä. en nyt keksi oikeen muutakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.