IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

mukava viikonloppu :)Lauantai 12.12.2015 20:22

nyt innostuin kirjoittamaan blogia. tuli vaan mieleen että hei nyt voisi vaikka kirjoittaa. en nyt keksi muutakaan tekemistä.
poikaystävän luona on ollut todella mukavaa. tehtiin ruokaa tänään, ollaan harrastettu seksiä ja nukuin parin tunnin päikkärit tuossa iltapäivällä. kohta aijon ottaa taas ilta lääkkeet ja mennä nukkumaan. aijon nukkua pitkään taas huomenna. aloin nyt katsomaan taas netflixistä paria sarjaa taas. aloin katsomaan ensisilmäyksellä, se on aika hauska sarja ja vampyyrien päiväkirjat sarjaa aloin katsomaan.
nyt on taas syöty sipsiä ja suklaata. oon ihan ähky. nyt en syö enempää. äsken join teetä. ja söin pipareita.
olo on muuten ollut hyvä tällä hetkellä. olen vaan enimmäkseen levännyt. jaksaa taas ensi viikon. soittelin äidille hetki sitten. olen menossa varmaan taas kotiin viikon päästä. mun siskokin on tulossa.
näkisi samalla sitäkin. no katsoo miten ensi viikko menee.
aijon elää päivän kerrallaan. olen myös tekstaillut parhaan kaverin kanssa. näen sitä taas sitten huomenna. illalla.
mulle iski hikka. pitää kohta juoda jotain. vaikka kivennäisvettä. menisi tää hikka ohi. poikaystävä nyt naureskelee mulle kun mulla on tää hikka. sanoi että kuulostan hyvältä.
en jaksa katsoa putous ohjelmaa. ei kiinnosta. toi kausi mikä on nyt tullut on aika huono mun mielestä. ei ole oikeen kiinnostanut.
saa nähdä mitä tulee sen tilalle. ihanaa. kohta taas nukkumaan.
huomenna mulla on aamupalaksi kana hampurilainen. syön sen sitten kun herään jossain vaiheessa. ja juon teetä.
maananataina mennään taas kaverin kanssa lenkille illalla.
klibitalo on taas tiistaina ja keskiviikkona töihin.
kyllä toi ensi viikko menee taas äkkiä kun on tekemistä.
ja kohta on taas viikonloppu. toivottavasti ensi viikko menee mukavasti taas. katsoo miten jaksaa.
ostin poikaystävälle ne lonkerot lahjaksi. poikaystävä joi jo ne. yhdessä illassa. hyvä että maistui. tänään mä join muumi limsaa. se on ihan paras limsa. todella hyvää. ai niin käytiin eilenä hakemassa subit subwaysta. oli kyllä hyvää. poikaystävä tarjosi.
pitäisi käydä useammin subwayssa syömässä tai hakea subit.
eikä. mun alkaa tehdä mieli taas sipisä. ostin ranch sipsejä. ne on parhaita. ajattelin että voisi taas syödä. sitten en taas vähään aikaan syö sipisä. silloin tällöin. käytiin kaupassa tänään niin poiaksytävä osti mulle taas suklaata. syön ne suklaat sitten vasta ensi viikon viikonloppuna. kun voi taas herkutella.
viikonloppuisin pitää aina herkutella. eikä silloin mietitä mitään kaloreita. syödään vaan. silleen mä teen ja sitten viikolla käyn lenkillä ja salilla taas. tulee liikuntaa. ai niin psykologi mulla on muuten taas ensi viikolla. torstai aamulla muistaakseen.
viime aika peruuntui kun se psykologi oli kipeä.
no menen sitten taas sinne juttelemaan. ja pitää sanoa samalla että uusii kaikki noi mun lääke reseptit että saa taas noita lääkkeitä.
nyt mun ei tarvi hakea mitään koska mulla on riittävästi kaikkia.
kauppaan ei vielä tarvi mennä maanantaina. koska mä kävin viime torstaina. ei tarvi hakea mitään. vielä on yksi lasku mikä pitää maksaa tässä kuussa. sitten olen taas maksanut kaikki tämän kuun laskut. uusi vuosi lähenee. kohta vaihtuu taas vuosi ja mun synttärit lähestyy. olen sitten taas vuoden vanhempi. saa nähdä mitä saan kavereilta synttäri lahjaksi. ja poikaystävältä.
varmaana ainakin suklaata. voisi itselle myös ostaa jotain kivaa lahjaksi. uusi aikuisten värityskirja vaikka. se olisi kiva.
tai jotain koruja. niitä mä haluaisin niin kovasti.
hopeaa. tykkään enemmän hopeasta kun kullasta.
haluaisin kaulakorun. mikä olisi aina mun kaulassa. ja mikä kestää.
uusi Guess laukku myös houkuttaisi. mutta en osta sitä ihan vielä. myöhemmin vasta. katsoo jos keväällä vasta ostan sen sitten.
odotan innolla. hyvää kannattaa aina odottaa.
uusia seksiasuja pitää myös ostaa. hirveästi kaikkea taas mitä haluan. ostan ne kaikki sitten ensi vuoden puolella.
pikku hiljaa kun pystyy. katselin netistä noita uusia anime sarjoja mitä tulee taas ensi vuonna, niin siellä oli muutama sarja mitä alan sitten katsomaan. odotan innolla. ostin eilenä uuden anime lehden mutta en ole vielä lukenut sitä. luen sen vaikka huomenna. menen kohta nukkumaan. poikaystävä luki jo sen.
desucon on taas ensi kuussa. odotan innolla. pääsee sinne ihmettelemään kaverin kanssa. tulee varmasti hauskaa.
oho kello on kohta jo puoli yhdeksän. ilta lääke alkaa jo vaikuttaa pikku hiljaa. kohta nukahdan. poikaystävä aikoo valvoa vielä.
menin eilenä nukkumaan jo salkkareiden jälkeen. olin tosi väsynyt.
mutta. mukavaa kun on voinut vaan olla. ja nukkua. ei ole ollut mikään kiire minnekkään. varmaan huomenna nukun taas päikkärit. olen siitä aivan varma. mulla on hyvät unen lahjat.
ja se on hyvä että noi ilta lääkkeet pistää väsyttämään. nukkuu hyvin noi yöt. ja se rauhoittaa oloa. jos on vaikka ahdistusta illalla niin leponex lääke auttaa hyvin siihen. voihan sitä ottaa myös sen lisäksi tuon rauhottavan ihan varmuuden vuoksi niin se rauhoittaa enemmän sitä oloa. hyvä että noi kaikki lääkkeet on olemassa.
ilman niitä olisin jossain osastolla hoidossa. pystyn elämään onneksi aika normaalia elämää. vaikka syön lääkkeitä ja mulla on noi sairaudet. pahin sairaus on toi skitsofrenia. mutta olen tottunut siihen ja hyväksynyt että mulla on se. mun kavereilla on sama sairaus. nekin syö myös leponexia. välillä heitetään läppää tästä sairaudesta. huumoria meiltä kaikilta löytyy.
päivä kerrallaan vaan pitää elää. sitä ei koskaan tiedä mitä huomenna sitten tapahtuu. joko hyviä asioita tai huonoja asioita. mutta niistä aina selviää. uskon että ensi viikko on mukava viikko taas. aijon olla positiivinen. koitan käydä mahdollisimman paljon lenkillä ensi viikolla. toivottavasti on hyvät ilmat. lumi saisi jo tulla.
olisi ihan kiva jos olisi valkoinen joulu.
eikä olisi niin synkkää. voisi kohta katsoa hetken vielä telkkaa ennen kun menen nukkumaan. ja syödä vähän vielä sipsiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.