IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

siivoamista ja toiminta tunti.Torstai 18.02.2016 07:36

Eilinen päivä meni tosi hyvin. Jaksoin koko päivän eikä tullut ollenkaan huonoa oloa. Laittelin töissä taas korkkeja pusseihin.
Varmaan taas teen sitä ensi viikolla. Ihan mukavaa hommaa mun mielestä. Saa ajan hyvin kulumaan. Mulla oli työ päivä taas yhdesästä kahteen asti. Meni tosi nopeasti eilinen päivä.
Oltiin salilla myös illalla eilenä kaverin kanssa. ihan hyvä ja tehokas tunti oli. Hiki tuli pintaan. soitin sitten poikaystävälle kun pääsin salilta.
Kerettiin hetki juttelemaan. Mutta tänään on vähän rennompi päivä. Pitää taas siivota aamulla koska on siivous päivä. Alan siivoamaan kun olen saanut blogin kirjoitettua. Toiminta tuntikin on taas iltapäivällä. Saa nähdä mitä tehdään. Ajattelin mennä nyt tänä viikonloppuna vanhempien luokse. Olin viimeksi vanhempien luona kun oli joulu.
Äiti haluaisi taas kovasti nähdä mut. Ja me vähän puhuttiin tuossa viime viikonloppuna että tulisin nyt taas käymään kotona.
Nyt voisi taas mennä. Aijon ottaa taas kannettavan mukaan niin voidaan skypetellä poiaksytävän kanssa viikonloppuna.
Ja muutenkin soitellaan. Pitää sitten viikonloppuna katsoa käydäänkö äidin kanssa taas lenkillä ja saunotaan. Tulee mukava viikonloppu varmasti. Näkee myös isääkin. Saa nähdä tuleeko mun joku sisaruskin kotona käymään tänä viikonloppuna. Veljeä olisi kiva taas nähdä. Viimeksi nähtiin jouluna. Aijon ostaa äidille yllätykseksi laku pussin. Äiti rakastaa lakuja.
Aijon ottaa ihan rennosti sitten viikonlopun. Lepäilen samalla ja koitan taas nukkua mahdollisimman paljon taas.
Päikkärit nukun varmaan taas. Sauna kamat pitää ottaa mukaan jos me saunotaan viikonloppuna. Meillä kotona on ihana puu sauna. Puu sauna on parempi kuin joku sähkö sauna. Tulee paremmat löylyt.
Pitää ostaa sitten sauna juomaksi vaikka taas alkoholiton siideri.
Kivennäisvettä pitää myös ostaa viikonlopuksi.
Ihanaa. Pääsee taas kohta syömään suklaata. Nyt kun alkaa huomenna viikonloppu. Syön nyt noita suklaita pois mitä olen saanut.
En aijo ostaa kaupasta mitään uusia.
Äiti tulee varmaan sitten huomenna hakemaan mut.
Varmaan tuossa iltapäivällä. Huomenna on vaan toi naisten ryhmä aamulla. Ei mitään muuta. Aijon käydä kaupassa tänään toiminta tunnin jälkeen. Tänään olen menossa kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Olen nyt ihan pihalla varmaan kun en nähnyt eilistä jaksoa. Mutta se tulee muuten uusintana tänä aamuna subilta.
Voisi katsoa. Kun mulla ei nyt ole mitään muuta ohjelmaa kun toi siivous aamulla. Siivotessa menee vaan se puoli tuntia.
Join taas äsken vahvat aamu kahvit. Nyt olen hereillä. Mä heräsin tänään tuossa puoli seitsemältä. Ei tarvinut nyt tänään herätä kuudelta. huomennakin aijon taas herätä puoli seitsemältä.
Mutta. Tästä tulee taas ihan kiva päivä. Näkee kavereita taas samalla. Mukavaa. illalla skypetän taas poikasytävän kanssa ja menen illalla parhaan kaverin luokse. Paras kaveri ei lähde nyt tänä viikonloppuna lomille. Mutta mä ajattelin nyt taas lähteä.
Ajattelin nyt mennä kotona käymään kun en ole käynyt aikoihin siellä. Poikaystävä kyllä ymmärtää että mun pitää käydä välillä kotona. Mutta onneksi on skype ja voi soitella.
pitää taas tänä aamuna katsoa jaksaisiko pestä taas pyykkiä. Voisin kyllä pestä. Mun pitää pestä pari villa paitaa ja muita vaatteita mitä on kertynyt. Taidan tehdä niin että pesen taas pyykkiä aamulla jos pesukone on vaan vapaana. Aamupalaan on vielä puolitoista tuntia aikaa. Hyvin kerkiän siivoamaan ennen sitä. Aijon aloitaa imuroimalla. Sitten mä moppaan, siivoan vessan ja viimeiseksi pyyhin tasot. Laitan musiikkia taas soimaan niin on mukavampi siivota. En ole vielä maksellut laskuja. No mä maksan ne tässä lähi päivinä. Viimeistään silloin kun on tullut ne loput rahat tässä kuussa.
enää muutama päivä niin ne tulee. Mä saan jotain 130 euroa.
Hyvin saa maksettua niillä noi loput laskut.
Mulla on kauhea shoppailu himo päällä. No kohta vaihtuu kuukausi niin voi taas shoppailla pitkästä aikaan. Ajattelin ostaa uudet farkut ja alusvaatteita varmaan. Seppälässä on tällä hetkellä ihania housuja. pakko saada semmoiset. Varmaan maksaa jotain 30 tai 40 euroa. No ei se mitään jos housuihin menee sen verran. On sitten taas hyvät housut. Ja aluavaatteita ei ole koskaan liikaa.
Niitä voi aina ostella aina välillä. tykkään todella paljon ostella kaikenlaisia alusvaatteita. etenkin stringejä.
Uudet rintaliivitkin olisi kivat. pitää katsoa jos seppälästä löytyisi jotkut seksikkäät rintaliivit. Maksaa varmaan sen 20 euroa ainakin. Ellei ne ole alennuksessa. Se olisi vielä parempi jos olisi alennuksessa. saisi taas halvalla.
Täytyy taas juoda teetä tässä aamun aikana. Alkaa jo tehdä mieli.
En varmaan ole menossa lenkille tänään. Tai no pitää katsoa millainen fiilis on illalla. Ehkä jos aurinko paistaa.
Onneksi en joutunut ottaa sitä rauhottavaa eilenä. Hyvin selvisin eilenä. Olin eilenä jopa aika iloisella tuulella. Ja oli hyvä fiilis koko päivän. Naurettiin taas aika paljon kaverin kanssa eilenä ja meillä oli taas aika levottomat jutut. no pää asia että oli hauskaa.
Saa sitten nähdä millaiset jutut on sitten tänään illalla kun katsotaan lemmen viemää. Varmaan taas nauretaan.
pitäisi taas värittää noita väritys kirjoja mutta en ole nyt ollut innostunut. Ja animea pitäisi myös katsoa taas.
Eilenä en katsonut tabletilla mitään. Kun pääsin töistä niin olin vaan koneella siihen asti kun piti lähteä salille. Jos tänään katsoisi jotain tabletilla taas. Hyvin on aikaa taas katsoa sillä.
Odotan jo innolla seuraavaa desuconia. vielä muutama kuukausi niin se on taas. pitäisi jo alkaa pikku hiljaa säästämään rahaa siihen tapahtumaan. Niin voi shoppailla taas anime krääsää. Mutta sen olen nyt päättänyt että ensi kuussa vähän shoppailen taas.
Se asia on päätetty. shoppailu tekee aina välillä ihan hyvää.
Sitten se on aina mukavaa kun on ostanut jotain kivaa.
Mä taas haaveilen uudesta nahkatakista. Mutta en aijo ostaa koska viime syksynä ostin seppälästä sen yhden nahkatakin.
Jota en ole nyt kauheasti ehtinyt käyttää. Alan käyttämään sitä sitten kun ilmat alkaa lämpeämään.
Nyt en viitsi käyttää sitä koska mun pylly muuten jäätyy.
Joutuu vielä pitämään pitkää talvitakkia. Koska on tullut lunta taas ja pakkaset. Mutta. Kyllä se kevät sieltä tulee taas.
Odotan innolla. silloin on varmasti paljon pirteämpi kun ei ole enää niin pimeää. Aurinko alkaa paistamaan ja on lämmin.
Kohta ei enää tarvi pitää noita toppahousuja.
Voi olla farkuissa. Mutta mä käytän vielä noita mun toppahousuja.
Mun jalat muuten jäätyy ellen pidä niitä.
Ai niin siellä tokmannilla pitäisi käydä. Mä käyn vaikka huomenna. Kun on sopivasti aikaa. Ennen kun lähden lomille.
Lounaan jälkeen voisin käydä. Pitää ostaa sitä kynsilakan poisto ainetta ainakin. se on ihan loppu. Ja katsoo jos löytyy jotain muuta sieltä. Jos jotain on vaikka tarjouksessa.
Mutta. Nyt voisin alkaa siivoilemaan. Ja tiskata myös täytyy taas.
Sitten on ihan mukavaa taas kun kämppä on siisti.
edes hetken aikaa. Se on ihan hyvä siivota aina kerran viikossa.
Pysyy kämppä jotenkin järjestyksessä. Nyt imuri esiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.