IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan innolla shoppailua :)Torstai 25.02.2016 07:41

Se olisi taas torstai. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa varmaan taas vanhempien luokse. Koska. Mun molemmat kaverit lähtee lomille ja poikaystäväkin lähtee viikonloppuna reissuun niin olisin ihan yksin täällä. Enkä haluaisi viettää viikonloppua ihan yksin. Tulisi aika tylsää. Mutta. Eilenä oli huomattavasti parempi päivä mitä tiistai iltana. Jaksoin olla töissä koko päivän ja illalla oltiin salilla kaverin kanssa. Tein taas sen minkä jaksoin. Hyvin sain tehtyä niitä liikkeitä. Tuli hyvä fiilis tunnin jälkeen. Se on se pääasia.
Kävin töiden jälkeen postissa hakemassa sen mun tilaaman uuden topin. Se on mustan värinen ja siinä on teksi missä lukee just do it!
Se on mun uusi sali paita. Ja ajattelin kesälläkin käyttää sitä.
Aijon varmaan jatkossakin tilata noita vaatteita nelly.comista.
Siellä sivulla on kyllä ihania vaatteita.
Tänään on ohjelmassa siivoamista kun on siivous päivä taas. Mä alan siivoamaan heti kun olen saanut blogin kirjoitettua.
Toiminta tunti on myös tänään iltapäivällä. Aijon varmaan sen jälkeen käydä taas kaupassa. Pyykkiä pitää pestä tänään. Nyt mä pystyn pesemään kun aamulla on hyvin aikaa. Pitää samalla pestä noi yhdet farkutkin. Mitkä oli mulla eilenä töissä päällä.
Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Hyvin olen jaksanut tämän viikon taas. Ihanaa kun on viikonloppu tulossa. Saa taas levättyä.
Saa nyt nähdä onko sitten seuraava viikko vähän vaikeampi. Koska mulla alkaa taas vähän yli viikon päästä noi naisten vaivat. Ja mulle voi tulla aika paljon varmaan taas ahdistusta, itkuisuutta, Kuvittelen taas ihan kaikkea, Mökötän, pinna on kireällä..no saa nähdä.
Nyt vaan keskityn tähän päivään ja hetkeen.
En mieti vielä mitään ensi viikkoa. Huomenna aamulla mulla on se hoito neuvottelu yhdeksältä. Vähän jännittää. Mutta hyvin siellä menee. Ohjaaja lähtee onneksi mukaan sinne.
No se on hyvä että se on heti aamusta niin saa sen taas heti pois alta. En ole menossa sitten naisten ryhmään huomenna kun mulla on se hoito neuvottelu. Mä en kerkiä sinne.
Ajattelin huomenna laittaa ne mun uudet korko kengät sinne hoito neuvotteluun. Ja muutenkin pukeudun huomenna nätiksi.
Pitää meikata. Ja laittaa siistit vaatteet. Mä tiedän mitä mä pistän huomenna päälle. Ei ole vaate kriisiä onneksi.
Tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta aamulla. Tulee kymmeneltä. Pitää katsoa koska eilenä en nähnyt. Mutta tänään illalla taas näkee lemmen viemää. Menen taas kaverin luokse katsomaan. Sen jälkeen skypetän poikaystävän kanssa vielä ennen kun se lähtee reissuun ja menen parhaan kaverin luokse illalla.
Siinä se mun ilta menee taas. Laitan musaa soimaan taustalle kun alan siivoamaan. Mukavampi siivota. Sitten on mukavaa kun kämppä on taas siisti kun on saanut siivottua.
En joutunut eilenä ottamaan sitä rauhottavaa. Vaikka mulla oli se mukana taas varmuuden vuoksi. Se on hyvä olla aina mukana. Koska sitä ei voi aina tietää jos se huono olo iskee yllättäen.
Mutta tänään tuskin tarvin ottaa sitä koska tiedän että mulla on nyt hyvä olo ja tästä tulee varmasti mukava päivä taas.
Olen taas positiivisella fiiliksellä. Eilenäkin olin positiivinen koko päivän. Se auttoi mua jaksamaan koko päivän. Ja kaverin kanssa vietin aikaa töissä. Oli seuraa. Meillä oli taas vähän levottomat jutut eilenä. Ja varmaan taas tänäänkin. Nauretaan taas ihan kaikelle.
No pää asia että on hauskaa. Pitää katsoa tuleeko velikin viikonlopuksi kotiin. Olisi niin mukava taas nähdä se. Ei olla taas nähty aikoihin. Se on mua vanhempi.
Mä varmaan käyn lidlissä tänään tai huomenna ostamassa niitä hunaja pähkinöitä. Ne on taivaallisen hyviä.
Nyt voisi syödä niitä taas. En ole vähään aikaan taas syönyt niitä.
Ne on aika kalliita mutta hyviä.
Hyvin olen nyt pärjännyt etten ole sortunut syömään sipsiä.
Eikä mun edelleenkään tee mieli. Siinä on valtavasti kaloreita.
Niin sen takia olen nyt lopettanut kokonaan niiden syömisen.
Mutta suklaasta ja pizzasta en pysty luopumaan.
Ja tietysti onhan pizzassa myös tosi paljon kaloreita mutta mielummin syön enemmän pizzaa kun sipsiä.
Pizza on parempi kun taas sipsit. Ja koti pizzassa on parhaat pizzat.
Jaksan melkein aina syödä sen normaali kokoisen pizzan.
Vähän sitä jää aina jäljelle. Mutta hyvää on. Viimeksi kun oltiin kavereiden kanssa koti pizzassa niin maistoin ekaa kertaa sitä kotzonea. Missä oli kanaa, kastiketta ja salaattia. Oli siis todella hyvää. Rakastuin siihen kotzoneen. Aijon aina välillä syödä sitäkin. Ja se on kätevää kun senkin saa mukaan.
Tykkään myös tuosta subwaysta. Me käydään poikaystävän kanssa siellä jatkuvasti hakemassa ne subit. Mä jaksan aina syödä sen 15 senttisen subin ja poikaystävä syö aina sen 30 senttisen.
Aina kun lähden lomille poikaystävän luo niin haetaan samalla subit.
Hyvä perjantai illan ruoka. Mä laitan aina valkosipuli majoneesia
Siihen mun subiin. Se on mun lempi kastike.
Ja salaatti minä haluan aina siihen on: tomaatti, kurkku ja salaatti.
En tykkää todellakaan oliiveista. Ja sipulia mä en koskaan halua laittaa subiin. Syön aina sen kana version.
Kerran maistoin semmoista liha subia. Sekin oli aika hyvää.
Noi subit ei ole onneksi kamalan kalliita.
Ja onhan se aika terveellinen ruoka. Ei ole kauheasti rasvaa siinä tai mitään. Voi syödä aina hyvällä mielellä sen.
Nyt kun mä selitän subista niin mulla alkaa olla taas nälkä. No aamupala on tuossa noin tunnin päästä. Kerkiän siivoamaan hyvin ennen sitä. Tunti on aikaa ja yleensä mä kerkiän siivoamaan siinä
Puolessa tunnissa. Pitää kerätä noi lika pyykit tuohon muovi kassiin ja Viedä kohta pyykki tuvalle. Saa pyykit pestyä koska alku viikosta en pystynyt pesemään. Mutta nyt on hyvin tää koko aamu aikaa.
Saa puhtaita vaatteita viikonloppua varten.
Ihanaa kun kerkiää juomaan teetäkin tässä aamun aikana. Mä kerkesin juomaan eilenä vaan yhden kupin teetä. Tänään mä juon vähintään kolme kupillista ainakin.
Kohta, ennen toiminta tuntia ja illalla kun katsotaan lemmen viemää kaverin kanssa. Join äsken aamukahvit. Aamu kahvi on aina pakko saada ihan joka aamu. Muuten päivä ei lähde käyntiin.
Nyt on taas kahvia niin ei tarvi taas hetkeen ostaa sitäkään.
Saa nähdä mitä tänään on ruoaksi. syön hyvin taas niin jaksaa.
Kohta vaihtuu kuukausi, ja pääsee seppälään vähän shoppailemaan.
Odotan innolla. Nyt kun olen vaan käynyt katselemassa niin odotan että pääsee shoppailemaan sinne. Sinne oli tullut aika ihania uusia rintaliivejä mitä haluaisin kovasti ostaa.
En enää muista paljon ne rintaliivit maksoi.
Mutta näytti todella hyviltä. Alusvaatteita pitää ostaa taas.
Ja kaivaa kaapista noi vanhat ja heittää pois.
Mitkä on aika kuluneet. Ja ostaa uusia tilalle.
Pitää katsoa ostanko ne uudet farkut sitten ensi kuussa. Haluaisin kovasti. jotkut farkut maksoi sen 40 euroa ainakin ja sitten jotain farkkuja oli alennuksessa. No katsoo mitkä farkut sitten löydän sieltä seppälästä. Varmaan ostan ne kalliimat farkut.
Ja niitä oli eri värisiä. Värillä ei ole oikeastaan väliä. Pää asia on että näyttää hyvältä jalassa. Ja sopii noiden mun korko kenkien kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.