IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanan lämmin päivä :)Tiistai 31.05.2016 07:38

Eilenä oli yllättävän mukava päivä. Kokki ryhmä oli eilenä aamulla ja hyvät ruoat saatiin tehtyä. Opin samalla uutta.
tein toisaan ruoaksi sitä possu nuudeli pataa. Piti pilkkoa kaikki ainekset, lihat piti paistaa ja sitten ne ne ja nuudelit laitettiin kattilaan niin sitten se alkoi kypsyä pikku hiljaa.
Hirveästi tuli mausteita siihen ruokaan mutta makua kyllä oli.
Jälki ruoaksi oli puolukka piirakkaa jäätelön kanssa. Siis oli aivan taivaallista. Yksi asukas joka on myös kokki ryhmässä niin teki sen piirakan. Kokki ryhmän jälkeen kävin kaupassa.
Ompelu ryhmä oli iltapäivällä. Oltiin ulkona. Mä en vieläkään ole aloittanut sitä kaulahuivia. Katsoo jos ensi viikolla saisi sen vaikka aloitettua. Langat pitää vaan ensin ostaa.
Oltiin eilenä salilla kaverin kanssa. Hyvin meni ja syke sekä hiki nousi pintaan. Tein aika paljon taas noita vatsalihas liikkeitä.
Ja pohje lihas liikkeitä. Nyt mä päätin että tekisin enemmän myös salilla noita kyykyyn ylös liikettä kahvakuulan kanssa.
Tein eilenä salilla sitä muutaman sarjan.
Mutta. Hyvä fiilis ja olo tuli salin jälkeen. Menin suihkuun saman tien.
Skypetin poikaystävän kanssa eilenä.
ja loppu ilta meni parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja uusi päivä sarjaa. Nyt tulee noita vanhoja uusi päivä jaksoja koska se sarja jäi viime viikolla kesä tauolle.
Jatkuu sitten syksyllä taas. Nyt on aika hauskaa katsoa noita vanhoja jaksoja. Join äsken aamu kahvit taas ja nyt olen täysin pirteä. Tästä on tulossa hyvä päivä. Olen menossa klubitalolle taas aamulla. Laitan päälle tuon mun yhden helle mekon mikä venyy.
Ja se tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Sitten laitan kesä sandaalit ja tuon mun yhden pinkin laukun mihin mahtuu nuo mun väritys kamat.
Ajattelin väritellä klubitalolla taas ajan kuluksi. Aloitan nyt värittämään tuota uutta värityskirjaa minkä ostin tokmannilta viime sunnuntaina. Siinä kirjassa on ihania kuvia.
Pyörähdin eilenä huvikseen myös seppälässä kun kävin kaupassa.
Vitsit siellä oli aivan ihania kesä mekkoja. Siellä oli pari ihanaa mekkoa mitkä olisin halunnut. Mutta ne maksoi melkein 50 euroa kappale. Mä vaan sitten ihailin niitä.
Sitten seppälään oli tullut uusia kivoja rintaliivejä. Niitäkin olisin halunnut. Mutta. heinäkuussa sitten shoppaillaan taas kesä vaatteita.
Kyllä se heinäkuu tulee sieltä pikku hiljaa.
Yllättävän hyvä olo on ollut nyt. Ei ole onneksi alkanut ahdistamaan tai että noita harhoja olisi tullut.
Luulen että tämä viikko menee ilman noita rauhottavia.
Se olisi ihan hyvä. Nyt tänään en jaksa meikata. on niin kuuma että meikit vaan valuu. Aurinko rasvaa aijon laittaa taas tänään kasvoihin. Ja aijon taas rasvata itseni ennen kun lähden klubitalolle ja aijon ottaa aurinkorasvan mukaan.
Tää koko viikko on luvattu hellettä mutta viikonloppuna pitäisi olla sitten viileämpää. Mulla on ne verikokeet sitten ylihuomenna.
Onneksi on hyvä ilma kävellä sinne terveys keskukseen.
Ja mä kerkiän syömään lounaan ennen kun menen sinne.
Jaksaa kävellä. Eilenä kun jaettiin lääkkeet taas dosettiin niin tälle viikolle riitti vielä leponexit. Mun pitää sitten verikokeiden jälkeen hakea apteekista taas lisää sitä lääkettä. On sitä sitten taas.
Masennus lääkettä mun ei tarvitse vieläkään hakea.
Sitä on vielä reilusti jäljellä. Mun e-pillerit riittää vielä kesäkuun ajan. Mutta sitten kesäkuun lopulla mun pitää hakea niitä taas lisää ja siihen menee taas se 40 euroa. Sillä saa sen 3 kuukauden annoksen. Tänään on taas sitten iltapäivällä taas ulkoliikunnat.
on joko pesäpalloa tai lenkki. Mä menen lenkille taas kavereiden kanssa. Päästään hikoilemaan. Pitää sitten taas laittaa aurinko rasvaa ennen sitä lenkkiä ja ottaa todellakin mukaan vesipullon.
Ettei tule neste hukka. Aamupalaan on vielä vähän yli tunti aikaa.
No vielä ei ole mikään kiire.
Kerkiää hyvin kirjoittamaan tämän blogin. Huomenna mun pitää olla aamulla aikaisemmin töissä. Mulla alkaa tuntia aikasemmin työt.
Aijon herätä huomenna siinä kuuden aikaa ja katson millaisen blogin kerkiän sitten kirjoittamaan huomenna aamulla.
Se voi olla joko lyhyt tai pitkä. Katson miten kerkiän kirjoittamaan.
Aamukahvit kerkiän onneksi juomaan huomenna aamulla ja syömään aamupalan. En vielä tiedä että mitkä vaatteet puen päälle huomenna. Ajattelin laittaa ne mun uudet kesä housut varmaan mitkä ostin tokmannilta viimeksi. Ne olisi aika kevyet jalassa.
Mun pitää tällä viikolla sitten pestä nuo toiset kesähousut mitkä on jo nyt likaiset. Ja sitten varmaan ajattelin laittaa tuon mun yhden vihreän topin huomenna. Ellei mun mieli muutu.
Se on aina mukavaa kun iskee vaate kriisi. Ei tiedä että mitä pukea päälle. Puen kohta sen mekon päälle.
Sitten tunnen itseni upeaksi se päällä. Muodot tulee hyvin esiin.
Mietin pidänkö hiukset auki vai kiinni.
No tässä on vielä aikaa miettiä. Olen saanut onneksi jalka karvat ajeltua pois. Pitää sitten ajella taas kun alkaa kasvamaan.
Nyt mulla on noita höyliä mitä ostin tokmannilta.
Kohta alan kuuntelemaan musiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee.
Mä olen jo nyt ihan desucon tapahtuma tunnelmissa.
Olen jo nyt aivan innoissani. Enää alle pari viikkoa.
Nyt kun odottaa sitä tapahtumaa niin aika kuluu aivan tajuttoman hitaasti. Toivon kovasti että sinä viikonloppuna olisi aivan ihana ilma. Aurinko paistaisi. Mutta. Sen näkee sitten.
Tämän viikon perjantaina tulee taas rahaa kelalta. Ja ensi viikolla tulee lisää rahaa. Ihan hyvä niin saa taas noista laskuja maksettua pois pikku hiljaa. Sitten niiden jälkeen näkee paljon jää vielä tilille rahaa. Aika reilusti niin hyvin selviää kuukauden.
Eilenä en kauheasti katsonut ollenkaan tablettia.
Olin vaan koneella. Mutta tänään taas ajattelin katsoa sillä jotain sarjaa. Katson joko Glee sarjaa tai gossip girl sarjaa taas.
Hyvin kerkiää vähän katsomaan ennen liikunta tuntia.
Syön ennen sitä liikuntaa vähän puuroa välipalaksi.
Jaksaa sitten lenkkeillä. Tänään mun juomia on vaan vesi ja vihreä tee. Koko tää viikko aijon juoda vaan niitä. En juonut viime viikonloppuna ollenkaan mitään sokeri juomaa.
En juonut limsaa, mehua tai edes alkoholtonta siiderä.
Mä nyt kokeilen olla juomatta ollenkaan mitään niistä.
Niissä on vaan niin paljon sitä turhaa sokeria.
Mutta silloin tällöin ajattelin juoda sen yhden alkoholittoman siiderin viikonloppuna. Mutta ei ihan joka viikonloppu.
Eikä se ole vaarallista jos juo vaan sen yhden kerran viikossa.
Ne kalorit saa ihna hyvin sitten kulutettua.
Eilenä tuli syötyä jätskiä. Kun oli ompelu ryhmä niin syötiin siinä samalla vähän jätskiä. Ohjaajat tarjosi meille asukkaille.
Oli hyvää. Ajattelin syödä sen koska sain ne kalorit hyvin kulutettua salilla eilenä. Aijon huomenna illalla mennä salille taas hikoilemaan.
Saa nähdä jaksaako kaveri lähteä sitten huomenna mukaan.
Menen yksin sitten jos kaveri ei lähde mukaan.
Menen huomenna salille. Väsytti tai ei. Menen silti.
Tekee ihan hyvää. Sitten sen jälkeen on ihanaa päästä viileään suihkuun. Saa kaikki aurinko rasvat ja hiet pois.
Mutta. Tästä on tulossa hyvä päivä. Ihanaa kun on kesä.
Nyt pitää vaan nauttia täysillä tästä kesästä ennen kun kylmä syksy sitten tulee. Huomenna alkaa sitten kesäkuu.
Tuntuu jo nyt että on kesäkuu. Aika hassua.
Kesää on onneksi paljon jäljellä. Nyt se vasta alkaa kunnolla.
Ja se on ihanaa että nyt on jo näin ihanan lämmin.
Pitää katsoa jos ostaisi uudet bikinit tänä kesänä.
Jos vaan löydän sopivat ja kivat.
Mitkä vaan istuu mun päälle. Aijon seppälässä ihan ensin mennä katsomaan ja kokeilemaan. Mutta jos sieltä ei löydy niin sitten jostain muualta. Kyllä mä jostain löydän ne bikinit varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.