IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Äidin ja isän luokse viikonlopuksi.Perjantai 12.10.2018 07:53

Viikonloppu taas alkaa. Olen menossa tänä viikonloppuna vanhempien luokse. Isä hakee mut iltapäivällä. En ole vielä alkanut pakkailemaan.
Pakkailen kun saan eka blogin kirjoitettua. Eilen oli tosi mukava päivä. Sain siivottua ja oli kokkiryhmä iltapäivällä. Mä tein todella hyvää lihapullakeittoa. En ole koskaan tehnyt sitä keittoa mutta se onneksi onnistui. Mun kaveri sanoi että olin tehnyt hyvän keiton.
Kokkiryhmän jälkeen kävin kaupassa ja sen jälkeen menin vielä lenkille. Oli niin ihana ilma että oli pakko päästä ulkoilemaan.
Poikaystäväkin lähtee viikonlopuksi reissuun. Näemme sitten taas ensi viikolla. On sitä jo vähän ikävä mutta aina voi onneksi soitella.
Nyt kun alkaa viikonloppu niin ajattelin vähän herkutella. Ostan vähän suklaata, limua, pizzaa..kunnon viikonloppu herkut.
Palkitsen itseni koska olen todella hyvin jaksanut tämän viikon.
Nyt alkaa helpottaa taas kun viikonloppu alkaa niin saa levättyä. Aijon viikonloppuna nukkua päikkäreitä. Sekä nukkua niin pitkään kun vaan pystyy. Ensi viikko mulla on taas ihan kaikkea. Viikko ihan täynnä. Muttta nyt en aijo yhtään miettiä sitä ensi viikkoa vaan aijon nyt keskittyä viikonloppuun. Voisin ostaa porukoille vähän pullaa.
Käydään isän kanssa kaupassa kun se tulee hakemaan mut.
Ihanaa kyllä nähdä isää ja äitiä. Pitäähän sitä porukoilla myös käydä välillä. Nyt tuli onneksi sopiva viikonloppu mennä. Äiti on taas odotellut että tulen. Sillä on ollut mua kova ikävä.
Tää aamu lähti kyllä hyvin käyntiin. Jaksoin nousta ajoissa ylös ja keitin äsken aamukahvit. Meillä on taas tänään naistenryhmä aamupäivällä. Näen vielä kaverit ennen kun lähden lomille.
Viestitellään taas parhaan kaverin kanssa viikonloppuna.
Niin sille ei tule niin yksinäistä oloa. Alkaa olla vähän nälkä. Eilen mulle ei kauheasti maistunut ruoka mutta nyt taas maistuu.
On nälkä. Kohta alan pakkailemaan. Otan mun tabletin ja kannettavan mukaan lomille myös. En jätä niitä nyt tänne.
Tabletilla voi katsoa sitten netflixiä tai katsomoa.
Puhelimen kautta saan netin siihen mun tablettiin.
Niin pystyy katsoa. Kohta vähän musiikkia soimaan ja fiilistelemään tätä perjantai päivää. Tulee mukava viikonloppu.
Aijon vaan rentoutua. Viikonloppua pitäisi olla aika lämmintä. Melkein 20 astetta. Huhhuh. Kesä tulee hetkeksi takaisin.
Silloin on hyvä sää ulkoilla. Käydään varmaan lenkillä äidin kanssa.
Hyvä lenkkeily sää. Mä luulen että tää viikonloppu sujuu hyvin ilman rauhottavia. Otan silti yhden rauhottavan mukaan varmuuden vuoksi. Hyvä olla jos se ahdistus iskee yllättäen.
Koitan vaan ajatella mukavia asioita.
Niin hyvin se menee. Sekin on mukavaa viikonloppuna ettei ole kiire minnekkään. Voi vaan olla. Ihanaa on sekin kun voi herkutella vähän. En mieti yhtään kaloreita. Syön vaan.
Ensi viikolla kerkiää taas kuntoilemaan ja käymään lenkillä.
Siinä ne kalorit kuluu pois. Mitä tulee tuossa viikonloppuna.
Nyt vaan nautin elämästä. Sekä suklaasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.