IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu. Mitäköhän sitä tekisi? Varmaan taas käyn lenkillä paljon. Eilen kävin pari kertaa lenkillä. Aamulla ja illalla. Oli kiva ilma.
Tänään olen menossa taas aamulenkille. Siitä on tullut nyt mulle tapa korona aikana. Saa liikuntaa. Ei tarvitse koko aikaa olla neljän seinän sisällä. Olen nyt innostunut värittämään aikuisten värityskirjoja. En ole pitkään aikaa värittänyt niitä. Aijon taas tänään väritellä. Siinä on sitten jotain tekemistä. Kävin apteekissa viime keskiviikkona niin en saanut vielä leponex lääkettä koska sitä ei ollut vielä uusittu. Menen sitten seuraavan kerran apteekkiin ylihuomenna. Uskon että saan sen lääkkeen sitten. Mulle riittävät leponexit vielä alku viikolle.
Olo on nyt ollut aika hyvä. Ei ole yhtään ahdistanut. Eikä harhojakaan ole ollut. Nyt taas nautin tästä hyvästä olosta mikä on nyt.
Ajattelin varmaan tänään katsoa animea ja temptation island suomi jaksot. Mitkä ovat tulleet tällä viikolla. En ole vielä kerennyt katsoa niitä. Paras kaveri sanoi että draamaa on taas niissä jaksoissa tiedossa. Pakko katsoa. Salkkareissakin taas tapahtuu.
Ensi viikolla taas näkee. Kohta salkkarit jää tauolle. Odotan sitä rantabaari sarjaa että se taas alkaisi. Jäi viimeksi jännään kohtaan.
Olen katsonut kaikki rantabaari jaksot. Kaverit myös seuraa sitä sarjaa. Ihan paras! Ehkä se jatkuu taas kesällä.
Siinä sarjassa on hyviä hahmoja. Mikä tekee siitä sarjasta mielenkiintoisen. Nyt mä olen päättänyt että tänään en aijo nukkua päikkäreitä. Koitan pysyä vaan hereillä. Eilen mä nukuin melkein kolmen tunnin päikkärit. Katsotaan miten käy.
Mutta uskon että tästä tulee hyvä päivä. Iltaa taas vietän parhaan kaverin kanssa. Katsotaan masked singer suomi taas illalla.
Se on hyvä ohjelma. Olen katsonut kaikki jaksot.
Mielenkiintoinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.