IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sami Hedberg!Sunnuntai 17.05.2020 07:48

Masked singerin voitti leijona. En olisi uskonut että se oli Sami Hedberg. Kiva ylläri! Hyviä biisejä taas lauloivat siinä. Toivon että tuosta ohjelmasta tulee taas joskus uusi kausi. Katson sen taas ihan varmasti. Eilen satoi koko päivän vettä ja nyt tänään paistaa aurinko.
En mennyt eilen ollenkaan ulos kun satoi vaan vettä. Mutta tänään taas aijon ulkoilla. Nautin auringosta. Mulla on ollut viime päivinä kovat ovulaatiokivut. Voin sanoa että se on pahempi kipu kun taas menkka kipu. Särkylääkettä joutunut syömään. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut noita kipuja. Mutta luulen että noita tulee jatkossa. Varaudun siihen. Ne kestää aina sen muutaman päivän. Muuten olo on ollut ihan ok. Huomenna sitten alkaa taas uusi viikko. Mulla on taas verikokeet ensi viikon perjantaina. Sinne pitää taas mennä. Kuukausi piikitys.
Onneksi se aika on päivällä eikä aamulla. Mielummin menen päivällä sinne. Viikon lääkkeet pitää jakaa taas dosettiin huomenna ja mun ei tarvitse nyt hakea mitään lääkettä. Kaikkea löytyy. Nyt on leponexia vielä parille viikolle. Sitten verikokeiden jälkeen saan hakea uudet leponexit. Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä. Sitä ei tarvitse hetkeen hakea. Toivon että ensi viikko menee kivasti ja nopeasti.
Odotan jo kovasti sitä päivää että pääsee taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Pitää nyt jaksaa kesäkuun loppuun.
Onneksi voidaan soitella toisillemme. Sitten on taas ilon päivä kun näemme taas. Grillataan vähän ja juodaan. Mikäs sen mukavampaa.
Poikaystävä sanoi mulle että sitten kun pääsen sen luokse taas niin grillataan. Odotan innolla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.