IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun on perjantai!Perjantai 03.07.2020 08:00

Viimeinkin perjantai. Olen koko viikon odottanut tätä päivää. Pääsee viettämään aikaa poikaystävän luokse. Se hakee mut tuossa päivällä.
Ennen sitä mun pitää käydä verikokeissa aamupäivällä. Pitää käydä että saa taas haettua leponex lääkettä. Haen sitä sitten ensi viikolla.
Mä taas nukahdin sohvalle eilen illalla. Heräsin siitä jotain yöllä ja menin sänkyyn nukkumaan. Hyvin kyllä nukutti viime yönä. Tänään mä heräsin jotain seitsemän jälkeen. Aamukahvit on juotu ja nyt olen ihan hereillä. Mä kävin eilen tokmannilla. Halusin ihan pikkasen shoppailla. Löysin kivan vihreän topin ja rintaliivit mitkä maksoi vaan 6 euroa. Pinkin väriset. Hyvä löytö. Laitan ne tänään päälle. Sitten niiden kanssa legginsit. Nyt mulla ei ole onneksi vaatekriisiä. Tiedän mitä puen päälle kun olen nyt lähdössä poikaystävän luokse. Laukkua en ole vielä päättänyt minkä otan käyttöön. No tässä on aikaa vielä miettiä.
Mutta aika hyvä fiilis tällä hetkellä. Tänään aijon nauttia vähän alkoholia. Viiniä ja siideriä. Vedän kännit. Huomenna sitten voi maata koko päivän poikaystävän sängyssä. Kauheassa krapulassa. Luulen että pää tulee ainakin kipeäksi. No otan mun särkylääkkeet mukaan.
Niin otan niitä sitten kun pää on kipeä. Mukavaa taas juoda. Join viimeksi juhannuksena. Ehkä pikkusen liikaa. Pää tuli ainakin kipeäksi.
Mutta en sentään oksentanut. Olen kerran oksentanut kännissä. Ei ollut kivaa voin sanoa. Kohta alan kuunnella vähän hyvää musaa ja jatkan pakkaamista. Olen niin innoissani kun näen taas poikaystävän. On ollut ikävä. Pitää katsoa laitetaanko sauna tänään illalla. Olisi aika kiva. Ihanaa sitten päästä taas puusaunaan.
Puusauna on paras. Mutta. Nyt aijon vaan nauttia. Elämästä.
Tulee todella mukava viikonloppu. Paras kaverikin vaihtaa maisemaa. Se on menossa viikonlopuksi sen vanhempien luokse. Näen sitä sitten seuraavan kerran ensi viikon maanantaina.
No me sitten soitellaan ja viestitellään sen kanssa viikonloppuna.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen. Aijon ottaa mukaan mun kannettavan ja tabletin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.