IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onnistunut mökkireissu. :)Torstai 19.08.2021 06:21

Oli todella mukava mökkireissu. Pääsi kunnolla rentoutumaan ja vaihtamaan maisemaa. Saunottiin molempina reissupäivinä. Siellä oli sähkösauna ja puusauna. Tuli testattua molemmat mutta kyllä se puusauna oli parempi. Käytiin luontopolulla mikä oli 3 kilsaa. Oli onneksi hyvä sää kävellä. Se piristi paljon mun mieltä se luontopolku. Ihanan rauhallista. Grillattiin tiistai iltana. Oli makkaraa ja perunasalaattia.
Nukuin aika hyvin siellä mökillä. Heti kun menin sänkyyn niin nukahdin.
Nopeasti meni se reissu. Olisi voinut olla vielä pitempään siellä. Kaverin kanssa naurettiin paljon reissun aikana. Meillä oli todella hauskaa.
Hyviä muistoja tuli taas siitä reissusta. Sekä hyvä mieli. Olin eilenä reissun jälkeen niin väsynyt että nukuin heti päikkärit kun pääsi kotiin.
Sekä menin jo ennen kahdeksaa nukkumaan. Nyt mä päätin herätä jo ennen kuutta. Tänään pitää siivota ja pestä pyykkiä. Mulla on kiva pyykkivuori reissun jälkeen. Pitää pestä lakanat ja vaatteet mitkä oli reissussa. No hyvin on tänään aikaa pestä. Olen menossa poikaystävän luokse tänä viikonloppuna. Jaksan lähteä reissun jälkeen taas. Pääsee viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Hyvin on mennyt tämä viikko tähän asti, paitsi silloin mulle tuli se huono olo silloin sunnuntai iltana,
mutta koko mökkireissun aikana en ottanut rauhoittavaa. Mä selvisin hyvin ilman sitä. Mulla oli koko reissun ajan positiivinen ja iloinen mieli.
Nyt se on syksy. Pakko sanoa että kesä meni mun mielestä todella nopeasti. Mutta ei se mitään. Mulla on alkaa paljon ohjelmaa nyt kun syksy tulee. Alkaa se sählyryhmä kerran viikossa, alan käymään salilla..
Sitten sekin on hyvä että telkasta alkaa tulla paljon ohjelmia tänä syksynä. Eniten odotan tällä hetkellä salkkareita ja big brotheria.
Tulee sitten niitä joka päivä. Ai niin ja odotan myös että alkaa se selviytyjät suomi. Se on pakko katsoa myös. Viime kausi oli hyvä.
Mutta nyt alan siivoilla. Sekä kuunnella jotain hyvää musiikkia.
Innolla odotan huomista niin näkee poikaystävän. Vietetään kiva viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.