IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas sählypelit.Tiistai 12.10.2021 06:04

Tiistai. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki pururadalle. Aijon samalla käydä kuntoportaissa. Sitten teen ruokaa. Kanakastiketta ja riisiä.
Sählypelit on taas iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet meillä on sitten tänään. Innolla olen menossa pelamaan ja aijon olla taas hyökkääjä. Tulee varmasti hyvät pelit. Olin eilenä salilla. Ihan hyvä koska mua alkoi ärsyttää ja vituttaa loppupäivästä. Pääsi sitten purkamaan noita tunteita salille. Tuli heti hyvä olo sen jälkeen. Nyt olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei nyt yhtään ärsytä. Heräsin jo tänään viiden jälkeen. Mä olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Mä vaan olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Kahvilla ja blogilla mun aamut lähtee aina hyvin käyntiin. Eilenä oli taas täällä suunnalla parin tunnin vesikatko. Kiva mun pyykit oli sillä hetkellä pesukoneessa. No sain ne pestyä kun vedet saatiin takaisin. Tänään katson taas eilisen bb jakson. Niillä on taas hyvä viikkotehtävä luin siitä netistä. Harmittaa edelleen se Katjan lähtö. No onneksi mulla on vielä monta suosikkia talossa. Toivon että pääsevät siinä pitkälle. Huomenna taas salille. Nyt on hyvä että olen innostunut käymään salilla. Pari kertaa viikossa riittää nyt ihan hyvin.
Painokin pysyy hyvänä. Olen tällä hetkellä normaalipanoinen. Mistä aijon pitää kiinni. Olen timmissä kunnossa. Ei ole ylimääräisiä kiloja. Koitan viikolla syödä aina terveellistä ruokaa ja paljon kuituja. Olen jättänyt viikolla kokonaan sokerin pois. Aina viikonloppuisin tulee sitten juotua limua tai siideriä. Sekä muita herkkuja. Sallin sen herkuttelupäivän aina viikonloppuna. Viikolla pitää olla yksi herkuttelupäivä. On sitten aina mitä odottaa. Sekä se piristää paljon kun herkuttelee. Nyt viime viikonloppuna söin litran jäätelöä.
Nyt ajattelin tänä viikonloppuna syödä pizzaa ja suklaata. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Ensi viikolla mun pitää hakea ne leponexit. Ai niin ja mulla on taas verikokeet tämän kuun lopulla. Pitää mennä taas piikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.