IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostan tänään suklaata. :)Perjantai 17.12.2021 05:45

Oli mukavaa eilenä nähdä paras kaveri. Annettiin lahjat. Mä avaan vasta jouluna sen lahjan minkä sain. Juteltiin niitä näitä ja juotiin teetä.
Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt voi taas ottaa ihan rennosti kun viikonloppu alkaa. Olo on tällä hetkellä hyvä. Enää ei ole ahdistanut mikä on vaan hyvä merkki. Tänään mä näen illalla yhtä kaveria ja aijon mennä lenkille. Ulkoilua taas mikä tekee ihan hyvää. Tiedän jo minkä lenkin aijon tehdä. Se kestää sen puolisen tuntia. Piti muuten tarkistaa koska salkkarit jää joulutauolle. Sitten taas jatkuu ensi vuonna. En ole vielä katsonut tämän viikon temppareita. Katson ne jaksot tuossa viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Saa nähdä mitä siinä on nyt sitten taas tapahtunut. Innolla haluan nähdä. Kävin eilenä lidlissä ja tänään ajattelin käydä tokmannilla. Mun tekee mieli kauheasti suklaata ajattelin sitä ostaa. Nyt saa taas herkutella kun on viikonloppu. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Nyt kun on paremassa kunnossa taas niin pystyy nauttimaan. Otan kohta aamulääkkeet. Verikokeet mulla on ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä.
Haen varmaan leponexia seuraavan kerran loppu kuusta tai sitten ensi vuoden alussa. Pitää muuten tarkistaa paljon mulla on sitä lääkettä jäljellä niin tietää koska hakea. Mä en onneksi rauhoittavia joudu hakemaan jatkuvasti koska mulla menee niitä todella vähän. Mä en edes enää muista koska hain niitä viimeksi. On hyvä lääke silloin kun tulee se paha ahdistus.
Tai jos pahat harhat iskee. Harhoja mulla ei ole onneksi ollut pitkään aikaan. Ne kyllä tulee taas jossain vaiheessa. Nyt en aijo edes miettiä niitä. Keskityn vaan hyviin asioihin. Nyt alan kuunnella musikkia sekä tiskaamaan. Aijon nauttia tästä päivästä ihan täysillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.