IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Maistoin pepsi max mango limua.Maanantai 18.04.2022 05:40

Alkaa uusi viikko. Viikonloppu meni mukavasti. Olen nyt saanut levättyä niin jaksaa taas. Tänään pesen pyykkiä koska maanantai on mun pyykinpesupäivä. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse mennä tällä viikolla apteekkiin koska kaikkia lääkkeitä on tällä hetkellä.
Parin viikon päästä haen sitten leponex lääkettä. Sain verikoe ajan niin se on toukokuun 9 päivä Puoli yhdeltä. Menen sitten taas pyörällä sinne terveyskeskukseen. Pääsee nopeasti ja takaisin. Kävin eilenä taas tokmannilla koska mun alkoi tehdä mieli tuc suolakeksejä ja ostin uutta limua mitä oli tullut. Pepsi max mango limua. Pakko sanoa että oli kyllä hyvää. Aijon ostaa jatkossakin sitä limua. Eilenä katsoin loppupäivän kotikatua ja syke sarjaa. Tänään aijon taas katsoa molempia. Saa taas maanantai päivän hyvin kulumaan. Huomenna pitäisi olla sählypelit.
Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Aijon olla hyökkääjä ja puolustaja. Pääsee kunnolla liikkumaan niin syke nousee varmasti ja tulee hiki. Olen kaivannut sählyn pelaamista nämä pari viikkoa tulee varmasti hyvät pelit. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa. Aijon nyt joka päivä katsoa kaikki jaksot niin pysyn mukana siinä. Tänään aijon ulkoilla eli aamulenkki ja toinen lenkki iltapäivällä. Paino pysyy nyt hyvänä kun liikkuu ja jättää taas kaikki herkut viikoksi pois. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä ja se on vaan hyvä. Ei ole alkanut ahdistamaan. Ainakaan vielä ja toivon että se olo ei nyt tule. Nyt nautin täysillä tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.
Uskon että tästä tulee hyvä viikko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.