IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nopeasti aika menee.Maanantai 11.12.2023 05:38

Todella kiva lauantai ilta oli parhaan kaverin luona sen seura niin piristi mun mieltä ja hyvät jutut kun juteltiin ja juotiin siinä samalla. Join sen verran ettei tullut niin huono olo sunnuntaina pää vaan oli vähän kipeä ja väsynyt olo. Suunniteltiin että seuraavaksi vietetään mun synttäreitä ja ystävänpäivää tuossa helmikuussa. Jouluun on enää alle pari viikkoa pakko sanoa että aika menee liian nopeasti kohta vaihtuu vuosi. Voin sanoa että tämä vuosi on ollut ihan paras paljon hyviä asioita on tapahtunut ja tärkein niistä on ollut se että pääsin entiseen työpaikkaan takaisin ja mulla työt jatkuu siellä toistaiseksi.
Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu ihan ok vielä toivon että ahdistusta tai huonoa oloa ei nyt tule vähän on väsynyt olo. Aijon tänään tehdä pitkän lenkin tuossa myöhemmin päivällä nyt kun mulla on tuo kuntosali tauolla joulukuun aloitan salitreenit tammikuun alussa taas. Kuulin että sählyryhmä jatkuu myös vasta tammikuussa siitäkin on joulutauko. Mulla on sitten töistä parin viikon joululoma mikä on aika kiva pääsee nauttimaan joulusta ja siitä kun ei ole kiire voi vaan olla ja siinä samalla saa levättyä.
Jaan kohta viikonlääkkeet taas dosettiin mitään ei tarvitse hakea kaikki lääkkeet riittävät toistaiseksi sain verikoe ajan taas niin se on viikon päästä maanantaina. Maksan kohta vuokran niin saa senkin tehtyä ja alan pesemään pyykkiä mitä on taas kiva pyykkivuori. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna keitin aika vahvaa kahvia. Tästä tulee varmasti hyvä päivä näen mun kaveria iltapäivällä menen sen luokse kylään sen seura piristää mieltä meillä on aina niin hyvät jutut kun aina näemme huumoria on paljon meidän ystävyydessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.