IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli vauhdikkaat pelit sählyssä eilenä sain tehtyä maaleja, mutta mun joukkue silti hävisi. Hauskaa oli pelata ja sai juosta kentällä ihan täysiä pelien jälkeen tuli todella hyvä ja onnistunut olo. Annoin siellä ihan kaikkeni pelattiin melkein 40 minuuttia olin koko sen ajan hyökkääjä.
Oli muutenkin hyvä päivä eilenä töissä jonkin verran hommia ja kivaa jutella muiden työkavereiden kanssa siellä. Menen taas tänään töihin ja salitreenit on illalla intoa löytyy nyt siihen teen varmaan taas niin kovat treenit mutta aijon venytellä tunnin lopussa niin paikat eivät tule helposti kipeiksi. Mun kroppa on todella hyvässä kunnossa mikä tuo mulle paljon iloa ja itsevarmuutta. En muuttaisi mitään mun kropasta olen tyytyväinen kun olin teini niin vihasin itseäni silloin ja olin todella masentunut ja ujo. Sairastuin 14 vuotiaana masennukseen ja aloitin syömään ekaa masennuslääkettä se kyllä sitten auttoi. 16 vuotiiana tykkäsin itsestäni enemmän ja olin itsevarmempi seurustelin silloin monen poikaystävän kanssa mulla oli aina kahden kuukauden välein uusi poikaystävä kun suhde loppui niin löysin aina uuden. Se oli silloin mun elämän parasta aikaa kun olin nuori opin samalla paljon kaikkea uutta. Niitä aikoja on hauska muistella ja olen tällä hetkellä aika tyytyväinen mun elämään.
Mulla on ystäviä, pariseuhde, paljon tuttuja ihmisiä joiden kanssa juttelen melkein joka päivä. Mulla on todella hyvä tukiverkosto mikä on myös tärkeää elämässä. Joiden kanssa jakaa kaikki huolet ja murheet tällä hetkellä mulla on kaikki onneksi ihan hyvin ollut hyvä viikko tähän saakka. Otan aamulääkkeet nyt ja alan katsella taas videoita Youtubesta sekä kuuntelen hyvää musiikkia tulee varmasti hyvä päivä! Kiitos aamukahvin joka herätti juon vielä toisen kupin kahvia ennen kun menen töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.