IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Uudet karpalokapselit.Perjantai 06.12.2019 08:25

Viikko on ollut aika rankka. Mulla on ollut rajut mielialan vaihtelut. Välillä olen iloinen, välillä surullinen.. välillä ärsyttää kaikki, ollut itkupotkuraivarit..kaikki tämä on johtunut noista vanhoista e-pillereistä mitä aloin syömään pari viikkoa sitten. Mutta mä uskon että kohta alkaa helpottaa. Siinä menee vaan hetki että totun noihin pillereihin taas.
Se on ollut hyvä että en ole joutunut onneksi syömään rauhottavia noiden mielialojen takia. Aloin tällä viikolla syömään semmoisia karpalokapseleita missä on samassa maitohappobakteeri. Joudun syömään karpalokapseleita sen takia ettei tule enää mitään tulehduksia.
En enää koskaan halua virtsatieputken tulehdusta.
Olen syönyt nyt noita karpalokapseleita jo useamman kuukauden.
Voin sanoa että kun aloin syömään niitä niin tulehduksia ei ole ollut.
Suosittelen kokeilemaan. Niistä on iso apu. Tämän viikonlopun olen nyt omissa oloissani. Kaverit ovat lähteneet lomille. Poikaystävä tulee varmaan huomenna käymään. No nyt saa taas levättyä. On alkanut pitkät vapaat. Aijon nauttia. Kävin eilen kaupassa ja ostin suklaata sekä coca colaa. Mun viikonloppu herkut. Olo on tällä hetkellä ihan ok.
Ei nyt ärsytä tai masenna mikään. Vielä. Kyllä se siltä sitten tulee taas. varaudun siihen. Ajattelin varmaan mennä ehkä lenkille tänään. Iltapäivällä. Tai sitten käyn vaan lidlissä. Jos se on auki.
Nyt kun on itsenäisyyspäivä. En aijo katsoa linnan juhlia. Ei kiinnosta.
Viime vuonna katsoin parhaan kaverin kanssa niitä. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Sitten menen ehkä sen jälkeen takaisin nukkumaan. Sain eilen siivottua taas ja pestyä pyykit.
Nyt kämppä on siisti ja tein uuden järjestyksen keittiöön. On vähän enemmän tilaa keittiössä. Mikä on hyvä juttu.
Viihtyy taas. Mutta aijon nauttia tästä päivästä ja siitä ettei ole kiire.
Voi vaan olla. Ihanaa. Tänään aijon katsoa taas sarjoja netflixistä.
Kun on aikaa hyvin katsoa ja makoilla sohvalla.
Mietin pitäisikö hakea sipsiä kaupasta tänään? No tässä on hyvin aikaa miettiä. Jos mun tekee mieli sipsiä niin käyn hakemassa.
Olen syönyt jo kaikki suklaat. Limua en ole vielä juonut.
Tästä on tulossa ihan kiva päivä. Saa nukkua jos nukuttaa.
Levätä.

Toivon että ensi vuosi on hyvä vuosi.Maanantai 02.12.2019 04:42

Joulukuu alkoi. Kohta se joulukin sieltä sitten tulee. pikkuhiljaa. Olen melkein kaikki lahjat ostanut. Poikaystävälle pitää keksiä vielä joululahja. Sitten on kaikille ostettu. Oli mukava viikonloppu poikaystävän luona. Saunottiin, juottiin ja katseltiin leffoja. Nukuin myös aika paljon viikonloppuna. Poikaystävän luona on aina hyvä rentoutua. Sitten aina sen viikonlopun jälkeen on aina kiva aloittaa uusi viikko. Töihin olen menossa taas ja salille illalla. Nyt on energiaa taas. Hyvä fiilis päällä. Parin viikon päästä on tosiaan ne pikkujoulut kavereiden kanssa. Odotan innolla. Tulee kivaa varmasti. Uuden vuoden vietän poikaystävän kanssa. Aijon silloin juoda vähän päärynäviiniä. Pitää valvoa ainakin siihen asti kun vuosi vaihtuu. Toivon että ensi vuosi on taas hyvä vuosi. Tämäkin vuosi on ollut ihan hyvä paitsi mulla on tänä vuotena ollut aika paljon kipuja ja tulehduksia. Ollut monta antibioottikuuria. Toivon että ensi vuonna en olisi enää niin kipeä. Viikon lääkkeet pitää taas tänään jakaa dosettiin.
Mun ei tarvitse varmaan vielä hakea lääkkeitä lisää. Uskon että tälle viikolle riittää vielä. Parin viikon päästä on taas verikokeet.
Tuntuu että hetki sitten olisin ollut verikokeissa. Nopeasti tää aika menee. Painosta sen verran että olen erittäin tyytyväinen mun painoon.
Olin nyt taas laihtunut. Paino ei ole onneksi alkanut nousemaan.
Mikä on vaan hyvä. Olen normaalipainoinen ja siitä aijon pitää kiinni.
Tykkään mun vartalosta semmoisena kun se on.
Tunnen itseni kauniiksi. Rakastan itseäni.
Olen myös siitä onnellinen että poikaystäväkin rakastaa mua semmoisena kun oon. Mun ei tarvitse muuttua.
Ensi vuonna ollaan poikaystävän kanssa oltu kymmenen vuotta yhdessä. Sitä pitää sitten juhlia isosti.
Hyvin meillä menee edelleen. Rakastamme toisiamme.
Viihdymme hyvin yhdessä. Parhaan kaverin kanssa ollaan nyt tunnettu 11 vuotta. Muistan kun olimme molemmat 18 vuotiaita kun tutustuimme. Oltiin silloin ihan kakaroita. Ei tiedetty mitä elämä tuo tullessaan. Mutta nyt meillä menee todella hyvin. Ollaan kavereiden kanssa onnellisia. Ollaan onnellisia että meillä on toisemme.
Teemme ensi keväällä taas laivareissun. Siitä on nyt tullut perinne että käymme nyt joka vuosi kolmestaan laivalla. Viimeksi oli tosi hauskaa paitsi se että mä tulin silloin kipeäksi.
Mutta jaksoin juhlia koko yön. Viiteen asti valvottiin. Oli todella hauskaa. Varmaan paras laivareissu koskaan.
Odotan jo innolla seuraavia laivareissuja mitä teemme ensi vuonna.
Kello on tulossa viisi. Vielä kolmisen tuntia niin pitää lähteä töihin.
Olen ihan hereillä. Ei nukuta yhtään.

Subway kutsuu.Perjantai 29.11.2019 07:57

Perjantai. Vihdoin ja viimein. Viikonloppu alkaa. Pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa pitkästä aikaan. Tulee mukava viikonloppu varmasti. Tehdään vaikka mitä: Saunotaan. juodaan, valvotaan, tehdään ruokaa, katsellaan leffoja..kaikkea rentoa ja mukavaa. Olen melkein pakannut kaikki mun kamat. Pakkailen kohta loput. Eilen tehtiin taas kavereiden kanssa ruokaa. Kanamunapizzaa tein minä. Oli aika erikoinen ruoka. Mutta hyvää oli. Sitten oli salaatti ja jälkiruoaksi kiisseliä. Hyvät ruoat tehtiin taas. Parin viikon päästä teemme taas sitten ruokaa yhdessä. Salkkarit jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan taas. Pakko katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Viikonloppu fiilis nyt vaan päälle.
Käydään poikaystävän kanssa tänään subwayssa. Haetaan subit perjantain kunniaksi. Varmaan juodaan tänään illalla. Mä juon siideriä ja lonkeroa. Hyvät saunajuomat jos saunotaan tänään illalla.
Coca colaa pitää myös ostaa. Se on sitten mun leffa juoma kun katsellaan leffoja viikonloppuna. Katsomme netflixistä. Varmaan huomenna katsellaan leffoja. Pitää sitten ostaa tänään kaupasta leffamässyt. Sipsiä ehdottomasti ja dippiä.
Käydään lidlissä kaupassa. Sieltä saa halvalla sipsiä.
Ulkona on inhottava keli. Vettä vaan sataa ja on märkää.
Ei hirveästi tee mieli olla ulkona. No onneksi viikonloppuna ei tarvitse mennä ulos. Aijon olla sisällä. Saisi nyt tulla vähän pakkasta ja lunta.
Olisi paljon mukavampaa. Saa nähdä millainen keli on sitten ensi viikolla. Varmaan vaan vettä sataa. On tosi jouluinen tunnelma.
Paras kaverikin lähtee sen vanhempien luokse viikonlopuksi.
Näemme sitten taas ensi viikolla. Selvittiin hyvin tästä viikosta.
Alku viikko oli vähän perseestä mutta selvisin. Loppu viikolla tuli paljon parempi fiilis taas. Hyvä että nyt on hyvä olla. Nyt vaan nautitaan elämästä täysillä taas. Ennen kun paskaa tulee taas.
Pitää kohta ottaa aamulääkkeet. Mulla menee masennuslääke aamuisin. 10mg. Se lääke auttaa aika paljon. Kun sen aina ottaa niin ahdistus ei välttämättä iske. Päivä menee aika kivasti. Mutta välillä tulee päiviä että se lääke ei välttämättä auta aina.
Olen siitä tyytyväinen että mulla on aika hyvä lääkitys.
Pystyy jotenkin elää tätä elämää. Kaverella on sama kun mulla. Nekin syö masennus ja psyykelääkkeitä.
Ymmärrämme toinen toisiamme. Ne on mun parhaat kaverit.
Olen niiden tukena jos tarvitsee. Ja ne tukee minua.
Mukavaa päästä viettämään parin viikon päästä pikkujouluja kavereiden kanssa. Vietetään vähän joulua jo.
Juodaan ja syödään. Sekä höpötellään ja nauretaan.
Tulee kiva ilta varmasti. Odotan innolla. Luulen että tää kuukausi menee äkkiä. On paljon ohjelmaa tässä kuussa.
Viikko on sujunut hyvin ja nopeasti. Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa pitkästä aikaan poikaystävän luokse. Päästään viettämään laatuaikaa. Varmaan juodaa viikonloppuna. Ajattelin juoda muutaman siiderin. Päärynäsiideriä mun tekee kauheasti mieli.
Ostan sitä siis. Vietetään vähän pikkujouluja. Sekä vietetään poikaystävän synttäreitä. Poikaystävä täyttää 31. On minua vähän vuoden vanhempi. Tulee mukava viikonloppu. Huomenna varmaan saunotaan. Kun on perjantai. Eilen olin töissä ja salilla. Oli hyvät treenit.
Teki todella hyvää. Ensi viikolla sitten taas salille. Viikonlopun jälkeen.
Maanantaina mua ärsytti ihan kaikki. Varmaan nuo mun olotilat on johtuneet siitä kun vaihdoin e-pillerit vanhoihin pillereihin.
Mutta kyllä tää olo alkaa kyllä tasaantumaan. Siinä menee hetki.
Kun olen kirjoittanut blogin niin alan siivoilemaan. Siivoan nyt kunnolla tämän kämpän. Vien matot ulos tuulettumaan. Imuroin ja moppaan joka ikisen paikan. Teen nyt vähän joulusiivouksia. Nyt on intoa siivota kun on hyvä fiilis päällä. Laitan musiikit soimaan kun alan siivoilemaan.
Pyykkiä pitää pestä myös. Sitä on kertynyt kiva määrä. Lakanat pitää myös pestä ja vahtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Sitten on mukavaa mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan.
Mua ei ole nyt onneksi adistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Eikä ole ollut harhojakaan pitkään aikaan. Se on vaan hyvä merkki.
Ne ovat kyllä vähentyneet. Pystyy nyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Päivä kerrallaan. Välillä niitä huonojakin päiviä on.
Mutta niistä sitten kyllä selviää. Seuraava päivä on paljon parempi.
Alle kuukausi jouluun. Nopeasti se sieltä tulee. Mukavaa mennä vanhempien luokse viettämään joulua. Olen aina joka vuosi siellä.
Uuden vuoden varmaan vietän poikaystävän kanssa. Juon varmaan uutena vuotena päärynäviiniä. Sekä siideriä.
Odotan myös kovasti desuconia ja mun synttäreitä mitkä on sinä viikonloppuna. Tulee kivat synttärit. Ihanaa viettää niitä sitten mun kaverin kanssa. Mennään ulos syömään. Sieltä sitten desuconiin.
Jaksetaan shoppailla ja pyöriä siellä. Saan kyllä shoppailurahat kasaan. Nyt kun vaan säästän. Ostan taas kaikkea animekrääsää.
Niin kuin aina desuconissa. Mutta. Nyt matot pihalle ja imuroimaan.
Alkaa siivoaminen.

Uusi sarja. Ullalla on asiaa.Sunnuntai 24.11.2019 08:29

Eilenä poikaystävä tuli käymään. Oli sen verran terve että nähtiin.
Mä tarjosin meille pizzat. Ostettiin samalla vähän limua ja leffamässyä.
Pari leffaa katsottiin. Mukavasti meni päivä. Illalla olin sitten parhaan kaverin luona. Valvoin yhdeksään asti. Höpöteltiin ja katseltiin telkkaa.
Tämän päivän vietän itseni kanssa. En näe nyt ketään tänään. Huomenna sitten taas näkee muita kun menen töihin. Toivon että ensi viikko on taas hyvä viikko. Päivä kerrallaan vaan niin hyvä tulee.
Huomenna on taas mentävä salille kaverin kanssa. Tulee hyvät treenit.
Laitan varmaan huomenna salille ne mun uudet salilegginsit mitkä ostin tokmannilta. Ne on sinisen väriset. Aika kivat. Niitä voi käyttää muutenkin. Laitan ne huomenna päälle. Eilen katselin taas temptation islandia. Se menee vaan mielenkiintoisemmaksi. Pakko katsoa koko kausi. Siinä taas tapahtuu enemmän mitä edellisellä kaudella.
Kaikki vaan panee siinä. Siiten itketään iltanuotiolla.
Voi voi. Salkkarit tulee taas huomenna. Salkkarit vissiin jää joulutauolle.
En vaan vielä tiedä koska. No se kyllä selviää.
Sitten taas jatkuu ensi vuonna. Nyt tulee taas joku uusi salkkari ohjelma. Sen niminen kuin Ullalla on asiaa. Alkaa joulukuussa.
Sen pystyy katsomaan c moresta ja mtv katsomosta.
Voi olla aika hauska. Kun siinä on Ulla. Se varmasti tekee vaikka mitä siinä ohjelmassa. Odotan innolla mitä siinä sitten tapahtuu.
Varmaan saa nauraa kun katsoo. Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä. Hyvä ilma ulkona. Saa samalla vähän liikuntaa kun eilen olin koko päivän sohvalla. Saa samalla raitista ilmaa.
En vielä tiedä mitä tekisin aamupäivän. No katson kohta.
Animea voisi katsoa tai netflixiä. Nyt olen koneella.
Musiikkia alan kohta kuunnella taas. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyvää musiikkia. Aijon nauttia tästä vapaa päivästä.
Ensi viikko on sitten taas täynnä kaikkea ja pitää vaan jaksaa.
Voisin kohta keittää teetä. Alkoi tehdä mieli. Mulla on semmoista mandariinivihreää teetä. On todella hyvää. Mun lempi tee.
Tykkään muutenkin vihreästä teestä. Mielummin mä juon enemmän teetä kun taas kahvia. Mulla menee vaan yksi kuppi kahvia päivässä ja se on se aamukahvi. Mikä pitää saada joka aamu.
Muuten mun päivä ei lähde käyntiin.
Kulta katriina kahvi on paras kahvi. Sitä muuten pitää ostaa lisää.
No ostan sitä taas kun käyn kaupassa. Mietin menenkö tänään käymään kaupassa. Voisin mennä niin huomenna ei sitten tarvitse mennä töiden jälkeen. Kävelee sitten töistä vaan kotiin.

Mukava perjantai päivä.Lauantai 23.11.2019 08:40

Eilenä oli todella mukava päivä. Käytiin kavereiden kanssa yhdessä kivassa sisustusliikkeessä. Siellä oli vaikka mitä: kynttilöitä, koristetyynyjä, tauluja, astioita, pyyhkeitä, vilttejä, laukkuja, koristeita..
vaikka mitä. Siinä liikkeessä oli myös pieni kahvila missä käytiin sitten kahvilla. Otin mehun ja pullan. Oli tuoretta pullaa. Hyvää oli. Kaverit löysvät ja ostvat sieltä mutta mä en tällä kertaa ostanut mitään. Ajattelin että säästän. Mukavaa oli silti. Katselin eilen kolme tuntia animea putkeen. Sain taas yhden sarjan katsottua kokonaan loppuun.
Nyt voi taas aloittaa uuden. Ajattelin taas tänään katsoa kun on aikaa.
Eilinen päivä oli paljon parempi kun torstai. Vähän oli vielä eilen hermostunut olo mutta ei onneksi alkanut pahasti ahdistaa.
Eikä joutunut ottamaan rauhottavaa. Uskon että tästäkin päivästä tulee hyvä päivä. Kävin eilen kaupassa ja apteekissa. sain haettua leponex lääkkeet. Nyt on taas sitä lääkettä. Kaupasta ostin vähän limua ja suklaata. Ostin sitä uutta kaneli colan makuista limua. Oli todella hyvää.
Pakko ostaa sitä taas ensi kerralla. Sitä saa rajoitetun ajan.
Maistui ihan joululle. Eilen katsottiin parhaan kaverin kanssa salkkarit ja vain elämää. vain elämässä oli joulu jakso missä laulettiin joululauluja.
Oli mukavaa katsoa se. Tuli jo vähän joulu fiilis.
Nukuin hyvin viime yön ja tänään heräsin vähän ennen kahdeksaa.
Uskon että tänään on hyvä päivä. En ole varma onko poikaystävä tulossa käymään tänään tai huomenna. No katsotaan.
Ymmärrän kyllä jos ei ole tulossa koska se on ollut sairaana.
Mutta jos se on tulossa, niin mä tarjoan pizzat meille.
Netflixiin on tullut yksi anime leffa minkä haluan katsoa poikaystävän kanssa. Odotan innolla että pääsee katsomaan sitä leffaa.
Se kestää pari tuntia. Sitten me katsomme muitakin leffoja netflixistä. Ensi viikolla maksan kaverille siitä desucon lipusta.
Se oli noin 30 euroa. Hyvin pystyn maksamaan sen.
Sitten sitäkään ei tarvitse miettiä. Odotan jo innolla Desuconia.
Sekä mun synttäreitä mitkä on sinä viikonloppuna.
Tulee varmasti mahtava viikonloppu. On jotain mitä odottaa.
Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä. Voisi kuunnella nyt jotain musiikkia. Fiilistelyä.

Joululahjoja.Perjantai 22.11.2019 08:06

Viikonloppu on taas. Alkaa pitkät vapaat. En ole nyt menossa viikonloppuna mihinkään. Poikaystävä on sairastunut niin en olen menossa nyt sen luokse viikonlopuksi. Antaa hänen nyt paranella rauhassa. En halua saada tartuntaa. Olen nyt viikonlopun kotosalla.
Paras kaveri on maisemissa niin vietän hänen kanssaan aikaa viikonloppuna. Katsellaan telkkaa ja höpötellään.
Eilen oli tosi huono päivä. Mua ahdisti ihan hirveästi ja olin todella hermostunut. Mutta mä selvisin siitä kaikesta ilman rauhottavaa.
Oli todella lähellä että olisin ottanut sen. Kun menin ulkona käymään niin mieli muuttui paremmaksi kun sai raitista ilmaa.
Kävin myös tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin itselle rintaliivit, legginsit, sekä joullulahjoja kavereille. Nyt pitää vaan poikaystävälle keksiä lahja. Sitten olen ostanut kaikki joululahjat.
Nyt mä sain nukuttua viime yönä hyvin. En herännyt siinä neljän aikaa.
Heräsin puoli kahdeksan. Nyt on juotu aamukahvit. Olo on tällä hetkellä paljon parempi mitä eilen. Ehkä tämä päivä on parempi kun taas eilinen päivä. Kaupoilla pitää käydä tänään. Ostan vähän suklaata ja limua viikonlopuksi. Sitten kun seuraavan kerran nähdään poikaystävän kanssa niin tarjoan sille pizzan. Olen tänään saanut rahaa taas kelalta. Saa laskutkin maksettua tänään pois. Jää ihan kivasti vielä rahaa laskujen jälkeen. Ensi kuussa vietetään kavereiden kanssa pikkujouluja. Mennään yhden meidän kaverin luokse viettämään niitä. Tulee varmasti kiva ilta.
Juodaan vähän ja höpötellään. Valvotaan myöhään. Ajattelin sitten vaan juoda siideriä ja lonkeroa. Muutaman juoman.
Joudutaan menemään bussilla. No bussimatkat ei tunnu onneksi pahalta kun kaverit on mukana. Selviää siitä. Mulle tulee aina huono olo bussissa välillä. Alkaa ahdistaa. Välillä ne bussimatkat menee hyvin välillä ei. Vaihtelee. Nyt ajattelin alkaa kuunnella musiikkia pitkästä aikaan. Viikonloppu fiilis vaan päälle.
Aijon ulkoilla viikonloppuna jos on hyvät ilmat. Tänään ulkoilen myös kun käyn kaupassa. Tästä tulee hyvä päivä!

Synttärit desucon viikonloppuna.Torstai 21.11.2019 04:49

Nyt ajattelin taas kirjoittaa pitkästä aikaa blogia. Viikko on mennyt mukavasti ja nopeasti. On ollut paljon tekemistä. Olo on nyt ollut tosi hyvä. Ei ole ahdistusta tai harhoja ollut. Harhoja on nyt ollut todella harvoin mikä on vaan hyvä. Ettei niitä ole koko ajan. En ole nyt edes pitkään aikaan joutunut syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Että olen selvinnyt ilman niitä. Nyt mä aloin syömään noita Zoely e-pillereitä. Ne mitä söin ennen ei sopineet minulle. Piti vaihtaa takaisin vanhohin. Mikä oli hyvä päätös. Kaikki pillerit ei aina sovi.
Mun pitää käydä apteekissa tällä viikolla hakemassa lisää leponexia.
Alkaa olla loppu taas. Käyn tänään tai huomenna hakemassa niitä.
Nyt mä saan niitä taas kun kävin verikokeissa viime viikolla.
Mä heräsin nyt vähän ennen neljää. En saanut enää unta joten päätin nyt nousta ylös. Alan siivoilemaan kohta. Kun olen saanut blogin kirjotettua. Mulla on nyt hyvin koko aamu aikaa siivota. Pyykkiä pitää taas pestä. Poikaystävä on tullut kipeäksi. En ole ihan varma olenko menossa sen luokse viikonlopuksi jos se on kipeä.
En ehkä halua saada tartuntaa. No katsotaan. Nyt on taas kaikkia tauteja liikkeellä niin en ihmettele että on tullut kipeäksi.
Mä olen nyt itse pysynyt terveenä. Ei ole ollut flunssaa tai vatsatauteja.
Olen varmaan ensi viikolla menossa etismään poikaystävän synttärilahjaa. Samalla varmaan ostan itsellekkin jotain kivaa.
Kierrän kaikki liikkeet läpi. En vielä tiedä olisiko se lahja joku koru tai vaate. No katson mitä löydän. Huomenna tulee taas kelalta rahaa.
Mikä on vaan hyvä niin saa laskut maksettua.
Tänään varmaan maksan pari laskua pois. Käytiin viime sunnuntaina kaverin kanssa subwayssa syömässä. Otin kanafajitan.
Sekä limun. Oli hyvää. Suunniteltiin kaverin kanssa että seuraavan kerran mennään syömään kebabit.
Täällä on yksi hyvä ruokapaikka mistä saa hyvää kebabia.
Käydään poikaystävän kanssa useasti siellä ruokapaikassa.
Hakemassa ruokaa. Yksi mun lempi paikka. Sinne ei ole pitkä matka täältä missä asun. Joululahjoja pitää varmaan pikkuhiljaa alkaa ostamaan. Ostan kavereille lahjat. Eli kolme lahjaa.
Käyn tokmannilta ostamassa. Siellä myydään vaikka mitä.
Menen varmaan jouluksi vanhempien luokse viettämään joulua.
Niin kuin joka joulu. Tajusin että mulla on synttärit desucon viikonloppuna! Lauantaina. Ihana synttäripäivä! Mennään kaverin kanssa amarilloon syömään mun synttärien kunniaksi ja sieltä mennään desuconiin. Sitten me shoppaillaan desuconissa kaikkea kivaa. Odotan desuconia innolla. On nyt taas jotain mitä odottaa.
Tulee kivat synttärit.

Mutakakku.Torstai 14.11.2019 07:53

Tänään teen suursiivouksen mun kämpässä. Vien varmaan matot ulos tuulettumaan. Aijon nyt siivota joka nurkan. Mulla on hyvin koko päivä aikaa siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykkiä pitää pestä myös. Vaatteet ja lakanat. Nopeasti on viikko mennyt taas ja huomenna koittaa viikonloppu. Töissä on mennyt ihan hyvin. Olen käynyt salilla maanantaina ja eilenä. Yhtenä päivänä on vaan ahdistanut. Tuli taas niin huono olo että jouduin ottamaan rauhottavan. Menin sinä iltana jo kahdeksalta nukkumaan. Nukahdin heti. Mutta seuraava päivä oli taas paljon parempi. Välillä näitä olotiloja tulee. Mutta niistä sitten kyllä selviää. Ollaan varmaan kaverin kanssa menossa viikonloppuna subwayhin syömään. Ei olla käyty kaverin kanssa pitkään aikaan ulkona syömässä. Nyt olisi hyvä tilaisuus. En vielä tiedä minkä otan sitten subwayssa. Pikkasen väsytti eilen kun tulin töistä. Nukuin parin tunnin päikkärit ennen salia. Teki hyvää nukkua. Aijon viikonloppuna nukkua myös. Päikkäreitä. Menen lidliin tänään hakemassa viikonloppu limut.
Huomenna sitten haen varmaan sipsit ja dipit. Ai niin kahva pitää muistaa ostaa. Alkaa kohta olla loppu. Tänään on myös ohjelmassa ruoan laittoa kavereiden kanssa iltapäivällä. Mä teen jälkiruoaksi mutakakun. Meillä on pääruokana kalakeitto ja salaatti.
Mukavaa päästä tekemään ruokaa kavereiden kanssa.
Me onnistumme aina siinä. Tulee aina hyvät ruoat.
Desucon liput tulee tänä viikonloppuna myyntiin. Kaveri lupasi hommata ne heti kun tulee. Päästään sitten ensi vuonna taas sinne.
Odotan innolla. Niin ja ensi vuonna mennään kavereiden kanssa taas laivalle bilettämään. Syömään buffet ruokaa, juodaan ja tanssitaan koko yö. Niin se meni viimeksi silleen. Oli tosi kivaa.
Paitsi se ei ollut kivaa kun olin kipeä laivalla. Oli kuumetta mutta ei se haitannut pahemmin. Hauskaa oli silti.
Alan eka siivota keittiön. Musiikit soimaan taustalle kun siivoilen.
Pyykit kerään valmiiksi ja vien ne kohta pyykkituvalle pesuun.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Mulla on aika pirteä olo.
Ulkona on pimeää mutta se ei masenna mua.
Toivottavasti lunta ja vähän pakkasta tulisi niin olisi enemmän valoa.
Nyt vaan sataa vettä. On tämäkin talvi! Toivottavasti jouluna on lunta.

Kristian Voitti!!!Maanantai 11.11.2019 05:39

Mukavasti meni taas viikonloppu. Olin viikonlopun vanhempien luona.
Käytiin äidin ja koiran kanssa lenkillä, saunottiin, tehtiin isänpäiväkakku...join muutaman siiderin saunan jälkeen. Kyllä maistui. Join päärynäsiideriä ja metsämarjan maukuista siideriä.
Kristian voitti big brotherin!! Se oli mun suosikki alusta asti kun se tuli taloon. Kiva kun Kevin olin toisena. Ne oli mun suosikit.
Nyt tuntuu oudolta kun big brother loppui. Nopeasti meni nää kymmenen viikkoa. Mutta oli hyvä bb kausi. Toivon että ensi vuonna bb tulisi sitten taas syksyllä. Se on vaan niin hyvää viihdettä!
Salkkarit pitää katsoa taas tänään kun se viime jakso jäi jännään kohtaan. Katsotaan sitä taas parhaan kaverin kanssa.
Kun kävin vanhempien luona niin sain äidiltä villasukat ja uudet kengät.
Se oli kiva yllätys. Niille tulee sitten taas käyttöä. Kun kunnon talvi tulee. Nyt tuntuu oudolta kun ilmat lämpenee taas. Tänään on plussakeli. No pakkaset tulee sitten taas jossain vaiheessa.
Toivon että lunta tulisi niin olisi paljon valoisampaa.
Mä heräsin jo ennen viittä tänään. En enää saanut unta. Joten päätin nyt nousta ylös. Mikään kiire ei ole vielä töihin.
Laitan tänään päälle sen mun uuden maastohupparin.
Se on kyllä hieno. Sekä Lämmin. Seuraavat vaatteet mitä ostan on: uudet housut, rintaliivit ja legginsit.
Sitten kun pääsen Cubus liikkeeseen niin ostan sieltä uudet housut.
Mun lempi vaateliike. Siellä mä käyn aina.
Tokmannilta ostan sitten uudet rintaliivit. Siellä ne on vaan 15 euroa kappale. Ei ole paha hinta. Mitä halvempi sen parempi.
Verikokeet on taas tällä viikolla. Pitää mennä taas piikille.
No se aika on onneksi päivällä eikä heti aamusta.
Tällä viikolla ei tarvitse käydä apteekissa hakemassa lääkkeitä koska kaikkia riittää hyvin vielä tälle viikolle.
On masennuslääkkeet ja leponexit. Nyt ei ole onneksi ahdistanut pahasti. Mikä on vaan hyvä. Nyt on silleen mennyt taas hyvin ettei ole joutunut ottamaan rauhottavaa.
Uskon että tästä viikosta tulee hyvä viikko. Mun raha asiat on nyt hyvässä kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata.
Tietää missä mennään. Kuntosalille taas tänään illalla. Tekee vaan hyvää. Mukavaa mennä taas viikonlopun jälkeen.
Kroppa pysyy kunnossa. Nyt ajattelin kuunnella vähän musiikkia.
Tästä tulee hyvä päivä!