IRC-Galleria

Mikon

Mikon

Valoa tunnelissa? Taitaapi olla juna..

Bulzars rock!Tiistai 20.06.2006 18:18

Voi jessus mä sitten rakastan pultsareita. eilen joku ukko *bule* oli sammunu 6-pysäkille hakaniemessä, sieltä se sitten könys ja kenen viereen oli pakko tulla jutteleen... no mun tietenkin. sit kun annoin sille vaan divine loathing + vittuilua niin se meiunas hermostua että "älä oo noin ylpee" :
DDDD

Mun mielestä ihminen jolla ei sitä ole on väärä tulemaan kommentoimaan asiasta yhtään mitään. vitun pummi. olispa ollu bensakanisteri mukana ni olis voinu tuikata sen ihmisraunion tuleen.

eikä noissa random buleissa mitään mutta nyt on tullunna rykelmissä.

myöhemmin eilen: samaisessa 6 sporassa...

Joku denso julisti jeesusta 6 promillen hurmoksessa.vitutti ihan sikana ja olis tehny mieli mennä tukkiin sen turpa, mutta enhän sitä tehnyt kun oon tällanen nössö luuseri. no kusklla meni hermo ja se pysäytti ratikan ja meni sen ukon luo ja kysy "mjillä pjysakilla snja jäät pjois?" deeku : "kurvissa (ihme ihme ihme :
DD)" Kuski : "hjuva" ja ajo ihan vitun kovaa kurviin.

no se deeku unohti twelvarinsa siihen penkin alle jonka mä sitten noukin messiin. tänks bule :-DDD

ja sitten tänään viimeks:

ajelin anetelle kun olin nakannu sen duuniin ja kurvissa (kas kas) oli joku dena uupahtanu kyljelleen ja kouristeli APPLESIINIMEHUTONKAN KANSSA!!! en voinu muuta kun revetä ihan hillittömään huutonauruun kun se raunio nyki siinä maassa. vitun bule die die die!!! pelasti päivän. :)

nyt on hyvä olo :)


Mä rakastan ja vihaan helsinkiä samaan aikaan. paska mesta mutta kaikkea hienoa tapahtuu :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.