IRC-Galleria

Miksu[ko]

Miksu[ko]

Klainers gonna Klaine!

Blogimerkintä

« Uudempi -

What a horrible day...Keskiviikko 02.11.2011 20:56

Voiko kamalammin päivä enää alkaa...

Siis. Nukuin oikein kunnolla pommiin. Koulu alko kymmentä vaille ykstoista ja tämä tyttö herää varttia vaille ykstoista sillee: "Vidduuuhhh..." ja juoksee bussipysäkille. Yllätys yllätys, 13 meni suoraan nenän edestä.
Hyppäsin sitten kasiin ja vaihdoin bussia koskipuistossa. Uudessa bussissa oli joku papparainen, joka mulkkas mua ja supatti vieressä istuvalle mummolle jotain pojasta joka on vähän päästään vialla. What?
Myöhästyin enkuntunnilta. Njaa, eipä siinä mitään. Huomasin sitten että siihen huomiseen kokeeseen on pakko lukea = treenit jäi taas väliin. Voitin sanapelin :DDD (ainoo hyvä asia päivässä...)

Tulen kotiin, otan enkunkirjan esiin ja luen kokeeseen. Sitten menen koneelle, katon kaikki finit, galleriat, facet läpi, ja huomaan jonkun päivittäneen finin ryhmään jotain että "keskiviikkona menee kahelta Potterin vika näytös". No mä olin ihan innoissani että pakkohan sinne nyt on mennä, piti muutenkin mennä kattomaan se toistamiseen. Sitten tajuan, ettei olekaan tiistai vaan keskiviikko, ja kello on jo neljä. Ja pääsin puoli kaksi. Olisin ehtinyt sinne loistavasti. (meinasin tehdä itsenäisyyspäivät :DDDD)

Nyt jos päivä vielä jatkuu samalla mallilla, mun kone sanoo sopimuksen irti (toivottavasti ei, se olis maailmanloppu) *koputtaa puuta*

Oikeestii... Mikä vitutus...



Mä tartten nyt oikein ison halin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.