IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Elossa ollaan.Perjantai 11.07.2008 21:18

Viimeinkin tämä tyttö lähtee Tammerfesteilemään! Tänään Chisu ja Jenni Vartiainen ja huomenna CMX... Kivaa kivaa! Tänään mennään siskon kanssa, mut varmaan törmäillään muihinkin tuttuihin.

Olen pitänyt koko kesän kiireistä hiljaiseloa, lähinnä aika ja raha ovat menneet remonttiin. Senkään ei pitänyt olla mikään iso, mutta jotenkin kummasti koko kesä siinä on mennyt. Eilen oltiin kuorma-autolla IKEAssa, ja tavaraa tuli taas, vaikka sinne mennessä ajattelin, että mitään en tartte... Otin muuten ekaa kertaa pari liftarityttöä kyytiin! Niillä oli valtavan hienoja tarinoita, kun ne olivat kiertäneet pitkin Eurooppaa ja Aasiaa. Matkakuume kohosi saman tien meikäläisellä.

Maanantaina oltiin Aitoossa kirkkareilla, Apulanta veti ihan mahtavan keikan! Tuntui, ettei mikään ole muuttunut mihinkään, minä ainakaan. Ihan samanlaista oli hyppiä keikka alusta loppuun kuin 16-vuotiaanakin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kavereille tapahtuu munkin edestä, kun mulla on taas omalla tavallaan vähän rauhallisempaa. (Mutta ei tosiaan tylsää ja tosi jännitävä kesä on kuitenkin ollut so far...) Olin Karhunkierroksellakin, mutta siitä kannattaa lukea "Perkl":een päiväkirjasta, kun se osaa kirjoittaa niin vallattomasti. =)

Nyt baanalle, Chisu aloittaa ihan just.

Ñ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.