IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Oman elämän sankariSunnuntai 02.11.2008 14:26

Onpahan taas ollut sairaan raskas viikko. Ihan kaikilla tavoilla. Matkustin tuossa pe-la vuorokauden sisään Seinäjoki-Ilmajoki-Kurikka- Tampereen tanssitreenit- Helsinki -Espoo- Lohja. Tulipahan sekin reissu tehtyä.

Maanantaina ja perjantaina vedettiin tanssitreeneissä todelliset kunnonkohotustreenit, viivajuoksua, polvennostojuoksua, punnerruksia, kyykkyjä jne. Ei riitä kunto vielä kisoihin, mut on tässä puoli vuotta aikaa. Mut mä pääsin tuplapiruetin! Spagaatistakin puutttuu enää n. 10-15 cm molemmin puolin, spiraalia en ole uskaltanut kokeilla...

Sain viimeinkin ikkunalaudat tasoitettua ja maalattua! Ihan omin pikku kätösin. Tuli hienot, niin paljon paremmat kuin vanha likanen kivibetoni. Matotkin ovat tulleet, joten tästähän alkaa viimeinkin tulla viihtyisä koti. Hyvin hitaasti mutta varmasti on tätäkin proggista viety eteenpäin. Voisi loppua usko, ellei tuntisi mua ja pitkäjännitteisyyttäni.

Tänään onkin normi sunnuntai, yö vierähti viihteellä ja tänään siivoillaan, viimeistellään remppa ja tehdään kaikki(?!) rästiinjääneet kouluhommat ja kokousmuistiot. Miten ihanaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.