IRC-Galleria

Militancy

Militancy

*GéishaJumalatar*

EMMI </3 KAISAKeskiviikko 21.12.2005 05:51

ne meiä nii NE SAAKELIN VOI EI!! NE KASETIT JOILLE ME LAULETTII ALA-ASTEEL. OU MY GOD.. MIETI JOS ,MÄ LÖYTÄISIN SELLASEN! VITTU ME KUOLTAIS NAURUUN..

TAI SIT. EIKÄ. SE MEIÄ PUUHAMAA REISSU.. EI O TODELLISTa!!
ketkä kakarat tulee heijj puuhamaan pomon kyydill hml:n ku bussista myöhästyy?! ei helvetti.. jaa muutenki.se koko reissu.

AURINGOSSA KUIVATETUT TOMAATIT. EMMI OOKKKO UUUGEE. ei sitä voi maistaa onko ne tomaatit auringossa vai mikrossa vai missä kuivatettujja xDD ihana.

tai sitte.tää on paha. MÄ EN TUNNE MUN KÄSIÄ TAI JALKOJA. ja sä oikeesti näytit ihan siis siltä.. mikä se sana oli.. MAJAVALTA!!nyt mä olen tohkeissani.. ou noupp!
nii ja mikä toi hylje tossa sohvall on??

nii jaja. huuuhhhuuuuh minnes me mentiinkään tällä reissull.. nii minne mentii jatkoille? ja kuka söi meiä ranskikset vaikk meill oli sellaset RuokaAA juhlat ettei o tosi..

nii ja oikeesti kukaan ei kukaan ihminen ei pölli kukkia..... tiedät kyllämistä äidilleen äitienpäivä lahjaks. no okei ajatus on tärkein..mut nouuu EMMIII!!

ja sitte tää.. huuuhhhuuuh.. ku sä uskoit ku kalle ja mä väitettii et mun vaatekaapiss on ULKOAVaRUUs!! ei o tosi. siis sä olitniin ihana

ja menit viell sinne vesiilmapallojen sekaan ja mä juonsin sen reissun xDD

ja sit ku poltettii ihakovina poskareit ja vedettii henkeen ja sanottii toisillemme: haista vittu ja sit naurettii... xDD ja melki pyörryttii xDD


sit kaikki ne rakkauskirjeet.ja ne sun puhelimess olevat ne sun ja mun vikat pusukuvat! sun piti lähettää ne mulle heti ku saat vaa saldoo..mut et sä sit..kai kerinny..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.