IRC-Galleria

HohhoijaaTiistai 31.10.2006 00:43

Väsyttäis vähä. Tulin n. 5min sitte töistä johon menin suoraan koulusta.Älkää ny luulko että mä mitään uraa oisin alottanu. Olin vaan tänään inventaarioapuna S-Marketissa..

:(Sunnuntai 29.10.2006 23:19

Huame kouluu.
Oon hukannu mun todistuksen, eli tuun kuolee luokanvalvojamme ah niin ihanan toimesta, oon hukannut myös koulukuvani ja iPodini usbijohtoineen. Olenko taitava.
Ihme että lompakko ja kännykkä on vielä tallessa.
(*Knock knock*)

NIIII ja huomen on viä matikantestiki vol 2, just viimesellä tunnilla ennen lomaa oli vol 1, mitä mustikkaa tää tämmöne touhu on. Ei jaksa lukee. Pitäs mennä nukkuuki jo. Syökää derivaattanne.

FukcMaanantai 25.09.2006 23:29

Muistin taas mihin oon lupautunu. ÄÄ. Edustan meidän kurssia Valtterin kanssa suuressa koko koulun edessä tapahtuvassa väittelyssä. NOO. Keine Panik. NOO.

ÄÄMaanantai 25.09.2006 18:11

Teriböl. Taas pipi. Silleen.
Huomenna saksan kokeet. Sekin on erittäin teriböl.
Mut toi tiigeri (tee tuplaii kerien) ei oo teriböl. Se on nugetin oma nastike ♥

Voisin haluta taas jonkun söpön pikku hampstraimen. Siis ton isomman natustajan lisäks ^^ Joku sellanen pikkunen hiirikarvapallero olis söpis <3 Ja kaveri sille kans, ettei ihan yksinäistä tuu.

*********Torstai 21.09.2006 00:53

Ää vähän toi lukion näytelmä oli kauhee :D Myötähäpesin :D Huutoa ja parkua.
Mut ei se mitään, oli silti kivaa ^^ Mut läksyjen tekemisestä tai kokeisiin lukemisesta ei kyl tullu taaskaan mitään :s
<3

Voi kakka.Tiistai 19.09.2006 23:37

Mun vippiaika loppu tänään :< Yää. Noi yksityisten kommenttien puuttuminen vähän häiritsee. Ja se ettei nää kirjautuneita ja muitten uusia kuvia. Oh God, what am I gonna DO?!

Martta-Pamela <3Maanantai 18.09.2006 00:13

Olimpas rakkaalla kaverillani Suvilla käymässä tuolla kaukana Hämeenkyrössä. En ollu nähny bellaani pitkään aikaan :( Oltiin vaan, lahnattiin, piletettiin kevyesti ja syötiin erittäin terveellisesti :D Oli aikas jees.
Pirjo-Barbara kuittaa.

Tällasta perus lässysettiä ^^Sunnuntai 17.09.2006 23:58

The girl asked the boy "am I pretty?"
The boy answered "No."
The girl asked the boy "Do you want to be with me now?".
And he answered "No."
The girl asked the boy "Would you cry if I leave?"
And again he answered "No."
So the girl started to cry and walk away..
But the boy came after her and said:
"You aren't pretty, you are so beautiful.
I don't want to be with you now, I want to be with you forever.
And if you leave, I wouldn't cry. I would die."

<3Perjantai 15.09.2006 01:13

Ilta/yö on kyllä parasta aikaa..Kaupunki yöllä <3 No okei, ei Riihimäki todellakaan mikään city ole, mutta kuitenkin :) Ja Tervakoskellakin oli kiva kävellä katulamppujen valossa pimeessä, hiljasuudessa..ah. Sillon kaikki näyttää niin tunnelmalliselta ja kivalta, tai pelottavalta. Ja toi tollanen öinen humina <3 Oon monta kertaa tyhmäilly ku mun kävelyreitillä on asfaltilla kaljapullon siruja, mut katulampun valossa jopa neki kimmelsi kauniisti ^^ Oli kivaa varsinki ku oli kivaa seuraaki ^_^
<3

Keine PanikTorstai 14.09.2006 01:22

Oh noo mun VIP-aika loppuu viikon päästä :D Haa en kyllä jaksa tilata uutta, kallista. Yy miten mun galleriaelämälle käy, se kun on miltei mun ainoo elämä? :'(

Tänään oli kivampaa Ganes-kuvauksis, pääsin innokkaaks faniks lääppii ganesien auton konepeltiä ja kiljuu, woo! Ja Amerikanauton kyytiin ja kaikkee. Olavi on cute cissenä<2
Huomenna spesiaalivalikoitu ryhmä avustaa vielä, eli mä tietenkin messis ;) Missaan vaan luokkakuvan, kuten viime vuonnaki..