IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Paha puhuuLauantai 01.03.2008 14:23

Eilinen keikka oli taas kerran tosi mahtava! Oli hauskaa, joskin Naku vaikutti vähän vaisulta. Kävi ilmi, että mulla riittää noita vakoilijoita enemmänki.. pitäisköhän sitä ruveta oikeesti harkitsemaan näiden avautumisten siistimistä... njääh, enkä varmana!

Kuvia kertyi taas semmoset vajaat 60.. pitäis vissiin ihan aikuisten oikeesti ruveta miettimään sen oman koneen hommaamista. Tai vaihtoehtosesti isompaa muistikorttia kameraan. =)

Tuli sitten eilen kaadettua hiukan kuppia.. tän iltasella keikalla olenki sit limu-linjalla.. mitä tästä taas opimme..?! Ei pitäis juoda tyhjään mahaan. Yöllä tuli oksu, kun pääsin kotiin. Mutt toisaalta en oo viikkoihin nukkunu näin hyvin, tosin olis sitä unta voinu kerätä vähän varastoon. Nukuin peräti vajaat viis ja puol tuntii.. :P Noh, ehkäpä mä otan parin tunnin päikkärit vielä tänään, jaksaa intoilla sit taas illalla. Kerrankos sitä sattuu.. noh, ehkä toisen tai kolmannenki.. Mutt ei ollu aamulla huono olo eikä pää kipee, joten kaipa tilanne on ok..?! Paitsi etten kosinu eilen ketään...

Nyt kun on aamupala nautittu Cafe Brahessa, niin saattaa olla aika palailla kotio... pidän omat yksityiset bänditreenit, hahahahahaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.