IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Wasting my time..Torstai 17.04.2008 00:06

Tänään on taas toimettomuuden poistamiseks tullu roikuttua netissä... suurin saavutus tältä päivältä taitaa olla tämän hetkinen tilanne: kirjotan galtsun päiväkirjaan ja kattelen hirviä naapurin pellolla. Pitäis varmaan poiketa tonne makkarin puolelle, kaivaa esiin keskeneräiset villasukat ja tehdä niitä. Ne sukat kun saan valmiiks niin jään kesätauolle villasukkien tekemisestä.. syksyllä sit taas.

Eilen kävin kattomassa Provinssin esiintyjiä.. kutkuttaa vielä enemmän sinne meno.. Paramore on siellä esiintymässä!!! Ja tietysti myös Linkin Park ja Foo Fighters. En pistäis pahakseni..

Mömmöllä on tänään synttärit.. Jos ei omat synttärit saa sua tuntemaan ittees vanhaks, ni nuorempien sisaruksien syntymäpäivät kyllä. Mommoki täyttää jo 27.. justhan mä olin sen ikänen.. eiku siis mähän OON sen ikänen... vai miten se oli?! Ja Lillan on jo 21 ja Tuffis täyttää kesäkuussa 19 (se on se mun henkinen ikä).. Onneks voi aina liittyä vanhempien ihmisten seuraan ja tuntea ittensä nuoreks.. eikä tämmösellä babyfeissillä oo mitään hätää.. ei oo kauheen pitkä aika (olisko reilu kuukausi..) kun multa kysyttiin kioskilla henkkareita, kun kävin ostamassa tupakkia (hyi, älkää nuoret ottako mallia).

Huomenna taas kuskin ominaisuudessa. Careful in Kemiö-city, Linda-täti kruisailee.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.