IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

TLCTiistai 28.08.2007 13:09

Kylmä.
Keikkakalenteri on sittenkin vielä hiukan hakusessa, Hovirock ei olekaan ihan varma diili. En tiedä jaksanko yksin lähtee. Mutt TVO:lla olis lauantaina ohjelmaa.. En tiiä, Eija lupas vielä selvitellä, saako se auton käyttöön, ni sit vois mennä Hovirockiin olematta riippuvainen bussista.

Kylmä.
Terve elämä on edelleen hakusessa. Safkat alkaa olemaan suht kohdillaan, mitä nyt ett projektipäällikkö oli ostanu aamulla munkkirinkelit koko porukalle. Pitihän semmonen sit vetää naamariin. Mutt ruokiksella onkin sit feta-basilikasalaattia ja loimulohta, ihan ite väsäsin (Tai siis, lohen ostin torilta, tietty.). Eilen ja edellispäivänä söin broileri-fetasalaattia. On muuten hyvää, mexicana-maustettu broisku salaatissa. Samoin chili-tonnikala. Kokeilkaa joskus. Tänään jos leipois mustikkapiirakkaa. Kukakohan/mikäköhän motivois mua liikkumaan..?

Kylmä.
Eilen illalla oli uni hakusessa. Töiden jälkeen aattelin ottaa tunnin päikkärit. Heitin sängylle pitkäkseni, kuuntelin sadetta ja ukkosta, kattelin salamoiden välähtelyä. Hienoo. Kunnes iski kauhee horkka. Kylmä. Käänsin kylkee ja kiskasin vielä toisen peiton päälle. Makasin siinä toisen puol tuntisen, puolen kroppaa puutu ihan täysin. Käänsin taas kylkee ja iski hiki. Totesin, ettei nukkumisesta tuu mitään, nousin ylös ja taas, vilu. Villasukat jalkaan ja teetä keittämään. Teetä, lettuja ja mansikkahilloo. Jatkoin villapaidan kutomista (Alotin paidan lauantaina, takakappale tuli eilen valmiiks.) ja istuin lattialla telkun edessä. Järkyttävä suonenveto jalkapohjaan. Sain toisen jalan toimintakuntoon, niin oli toinen vuorossa. Hulkin jälkeen valmistautusin yöpuulle, heitin sängylle mahalleni. Toinen jalka puutu saman tien. Aamulla heräsin pirteenä vajaan viiden tunnin unien jälkeen. Pikaset punnerrukset, vaatteet niskaan ja bussipysäkille palelemaan.

Kylmä.
Työmotivaatio on hakusessa. Ei huvita soitella tuntemattomille ihmisille, kysellä osoitteita projektin tiimoilta, johon puolet ihmisistä suhtautuu hieman kielteisesti.

Kylmä.
Lälä hakusessa. Lämpöä ja läheisyyttä, Tender Loving Care. Tai ku joku kiva ees painais läpi yön.. ;)

Kylmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.