IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Tuhkimo..Perjantai 12.10.2007 13:33

Kun sinne itsenäisyyspäivän tansseihin kerran oon menossa niin pitää vissiin jostain kaivaa sen hyvän haltijakummin numero pikavalintaan, ett on sit tanssimekko, lasikengät ja kurpitsavaunu valkosine hevosineen oikeeseen aikaan oikeessa paikassa...

Mekon malli on nyt sit suunniteltu valmiiks, täytyy vaan ruveta tekemään.. Täytyy vissiin tehdä ensin raakaversio jostain vanhasta lakanasta, kun ei oo valmiita kaavoja siihen. Kuten aikasemmin jo mainitsin, niin mulla on semmonen tumman harmaa kangas, jossa on lohikäärmeitä valkosella tai hopeetako se nyt oli... anyway. Se kangas aikas paljon lopulta määritteli sen mekon mallin. Siihen tulee hitusen semmonen itämainen fiilis, semmonen Japani-look.. Hiukan kehittelin ideaa eteenpäin ja selasin Daredevil-dvd:n ylimmäräset matskut läpi, siellä kun on niitä suunnitteluluonnoksia Electran vaatteista... Siitä tulee cooool.. semmonen tissit-tarjottimella-mekko.. hahahaha!

No, pitipä sit eilen poiketa kenkiäkin kattomaan, jos löytyis jotkut kivat saapikkaat tai vastaavat.. Löytyhän semmoset, mutt... Din sko:sta löyty semmoset kivat saapikkaat, vähän tyyliin biker boots, remmii ja solkee.. Mutta kun nää nykykengät on kaikki suunniteltu semmosille tikkujaloille.. Jäi vetoketju about 5 senttii ylhäältä auki... ja toinen malli mistä oisin tykänny, ei vetoketju noussu kymmentä senttiä enempää.... plääh!

Toooosi kiva ilma tänään.. kaivan illalla villapaidat kellarista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.