IRC-Galleria

Milynda

Milynda

on uskaltanut taas tarttua kynään..

Ens viikolla..Keskiviikko 24.10.2007 15:22

.. on palkkapäivä ja sit mä teetän itelleni paidan, jossa lukee toi edellisessä merkinnässä oleva lainaus.. Luulis herättävän huomiota baarissa.. :D

Päänsärkyä on taas hoidettu särkylääkkeillä ja huonoa fiilistä avautumalla blogissa jos toisessakin ja jonkin verran sähköpostissakin.. Päivä alkaa olemaan parempaan päin.. kai. Pitäis vissiin käydä tänään ostamassa kummitytölle ja sen isoveikalle jotain pientä pakettia lähetettäväks, kun kuulin, että isoveikalla on synttärikahveet viikonloppuna.. Mä en harmikseni pääse (eikä oo virallisesti kyllä kutsuttukaan), kun perjantaina on Halloween-pippalot mun luona ja tarkotus on valvoo pitkään ja juoda suht reippaasti, joten en varmana pääse lauantaina tarpeeks aikasin sängystä ylös.. Ja sit on tosiaan taas lauantai-iltana ohjelmaa.. Täytyy kattoo sit paremmalla ajalla joskus..

Eilen sain vihdoin villapaidan kappaleet valmiiks, nyt ne pitää vaan yhdistää ja viimeistellä kaula-aukko.. Sit alkaa villasukkaruljanssi. Yhet "tilaussukat" ja itelleni pääkallosukat.. ja ehkä pikkusiskolle joululahjapakettiin kans pääkallosukat, muiden lahjojen lisäks.. =) Tommoset pienet hommat, sukat/pipot/lapaset, on paras keino päästä eroon lankavarastosta, josta löytyy ties minkä väristä lankaa ja ties millasia määriä... Viime talvena valmistui muistaakseni 5 pipoo, yhdet lapaset ja kahdet villasukat. Tänä talvena jätän pipot vähemmälle (No joo, isi saa niitä varmaan pari, kun se kerran käyttää niitä niin paljon..) ja keskityn enemmän sukkiin ja lapasiin.. Kivaa iltapuhdetta telkun tuijottelun lomassa. =)

Mä taidan tänään kuitenki jättää Beats And Stylesin väliin.. se on akustinen keikka Lynissä, jossa on jotku hiton opiskelijabileet.. nou tänks.. Sitä paitsi sieltä tulee toka jakso Heroesia.. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.