IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 11.05.2009 01:54

Siis mä en ymmärrä. Muutossa kadonnut mein Singstar levyt. KAIKKI. Siis ei mistään löydy. Ollaan purettu kaikki laatikot jo, ja ei ole tullut uudella kämpällä vastaan. Vanhalle kämpälle ei jäänyt kuin lamppu, joka muuten pitäisi hakea :D. Mutta en sitten tiedä. Singstar mikit on kylläkin tallessa ja kaikki muutkin pleikka pelit. Jopa ne surkeimmat. Rakastan sitten muuttamista.
Huomenna käyn vielä kaikki laatikot ja purnukat läpi uudesta asunnosta ja katon ettei ne nyt oo päässyt missään livahtamaan salaa.
Kävi muuten hauska kun nostin yhden pahvilaatikon joka oli jäänyt muuton jäljiltä komeron nurkkaan, ajattelin kantaa sen olohuoneeseen, kun pääsin käytävään niin pohja petti ja kaikki lattialle :D
Meni äidin antama lahja, sellainen posliininen kannu ja muki vähän rikki. :/ Oli tuliainen matkalta.
No ei voi mitään.
Vuokrattiin tuossa oman kullan kanssa leffa, sellanen joku motelli elokuva, trilleri. Oli ahdistava :s ugh.
Mä taas eläydyin kauheesti leffaan. "ei älkää menkö sinne, TYHMÄT!" yms. :D

Tulevalla viikolla olis sitten kosmetologi aika ja neuvola aika. Niitä odotellessa :) Oli muuten hauskaa tänään kun järjestettiin sitte siskopuolen kanssa mammalle lastenkestit aamulla. Ostettiin sellaiset kiiltävät kissalautaset ja kissamukit ja servetit, tietenkin kaikki pinkkiä. Sitten äitienpäivä kukkia, nekin pinkkejä. Tehtiin kaakku jopa Krissen kanssa, joka onnistu yllättäen hyvin. Jopa ulkomuotokin oli miellyttävä vaikka ite sanonkin :D
Sitten meillä oli Tarjan ja Erikin rippijuhlat (jo on päivä konfirmaatiolla) ja siellä sitten hiimailin toisessa kädessä videokamera ja kaulassa roikku järkkäri ja napsin kuvia. Kaikkien kauhu. Kaikki tallennuslaitteet ympärillä. (Varmistuu ettei ite oo yhdessäkään kuvassa >;D )
Ihan onnistunut päivä vaikka yöunia tulikin vain 3h, kun kuskaili yöllä Konstaan erästä ;)
Tosin sitten illemmalla otin kiinni ja nukuin 17.oo - 19.oo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.