IRC-Galleria

Minet^^

Minet^^

Vittuile vasta kun osaat vittuilla. ★★★★★

Uusimmat blogimerkinnät

hihSunnuntai 26.02.2006 14:39

Homot päätti sekstata, mutta toisella ei seissy. Siispä he sitoivat varren tueksi 2 kynää.. Siihen perse: On täällä käyny isoo ja pientä, mutta ei tänne ikinä ketään oo paareilla tuotu...! (Pasi tää on omistettu sulle)

Titeellinen mato-testi: 4 matoa laitetaan neljään eri purkkiin. Ensimmäisessä mato on viinassa, toisessa mato on tupakan savussa, kolmannessa mato on spermassa, neljännessä mato on mullassa. Seuraavan päivän tulokset: Mato viinassa, kuollut. Mato tupakan savussa, kuollut. Mato spermassa, kuollut. Mato mullassa, elossa. Mitä opimme tästä?? Niin kauan kun juot,poltat ja harrastat seksiä sinulla ei ole matoja..!!!

Elämän viisauksia.. x)

Taksin kyljessä oli huoneistokeskuksen mainos, jossa luki isolla "MATKALLA KOTIIN" Arvaa miten lämmitti mieltä nähdä somali istumassa takapenkillä?! :)

Tämä viesti maksoi yhden euron. Sillä olisi syönyt yksi irakilainen yhden päivän. Lähetä tämä viesti seitsemälle kaverille niin se rättipää ei saa koko viikkoon ruokaa...

I really wanna hug.. but hug leads to a kiss, and kiss leads to a lick, and lick leads to a suck and suck leads to a fuck, so do you wanna hug??? ;)

Pitäkää hauskaa.. :)

p.s En ole rasisti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.