IRC-Galleria

Minjuzka89

Minjuzka89

jotai säpinää tähän tylsään elämään kaipaa hän !!

Uusimmat blogimerkinnät

Kun ja jos autonne leviää tien päälle, ja oli sitten päivä tai ilta,valoista tai pimeää.. Ja auto olisi asiallisesti tien viivan ulkopuolella, niin laittakaa nyt ihmeessä se varoituskolmio tai jokin vastaava että varmasti muut huomaavat ettei käy niinku minulle.

Pimeällä tiellä,ei mitää valaistusta, vastaan ku tulee auto, pitkät pois päältä, laitat pitkät päälle, yhtäkkiä huomaat kuin olisi auto tiellä,vaikka myöhemmin selvisikin että se oli asiallisesti sivussa mutta, ei varoituskolmiota ei mitään. Säikähdät sitä, teet automaattisesti väistöliikkeen. Vastaan tulee auto, yrität väistää sitä,onnistut juuri ja juuri mutta et saa enää omaa autoa hallintaan ja suistut oman kaistasi puolelta rinnettä alas vauhtia n 80km/h jarruttaminen ei auta, rinne liukas ja sohjoinen lumesta ja märästä heinästä.. auto ei tottele ja liukuu suht koht nopeaa vauhtia rinnettä alas päättyen puuhun.

Koin juuri tämän tilanteen 4.12-08 n 17.30 Tilanne vain siitä että säikähdin pimeällä tiellä tien sivussa ollutta tummaa autoa, jossa ei ollut varoitus kolmiota takana..

Pyydän, käyttäkää niitä varoituskolmioita tai muita varoitusmerkkejä jos menopelinne leviää tien päälle!! Ihan omantuntonnekin takia! Sillä auton omistajalla ei sitä tainnu olla, ku poliisi kysy siltä että missä on kolmio ? Omistaja sanoi, eipä tullut ny mieleen laittaa sitä ku se siihen päivällä jäi.. Syyllistä siitä tilanteesta ei voi etsiä,auto oli asiallisesti tien sivussa mutta varoitusmerkit puuttuivat..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.