IRC-Galleria

(:Sunnuntai 14.01.2007 16:30

"Esko, joka piteli kiinni isä Kiljusen koivista, ei jaksanutkaan enää sitä tehdä, sillä hänen voimansa alkoivat väsyä. Hänen kätensä kirposivat ja hän putosi ilman halki. Kaikeksi onneksi olivat lorumaan asukkaat aivan alla ja ottivat hänet vastaan.

Ja nyt alkoivat kaikki puhua aivan yhtäaikaa ja tiedustella Eskolta, kuka ja mikä hän oli. Esko oli ihan ymmällä, sillä hän ei saanut mistään selkoa, kun kaikki löpisivät ja lärpättivät. Viimein sai ministeri Prutahemppeli toiset sen verran vaikenemaan, että hän yksin saattoi kysellä.

- Kuka sinä olet?
- Esko.
- Mistä sinä tulet?
- Kellosta.
- Yksinkö sinä siellä olit?
- Siellä on myös ukkeli, Hanna ja Kiljusen herrasväki.

Lorumaan asukkaitten riemu oli aivan rajaton. Kiljusen herrasväki oli tulossa! Sehän oli aivan ihmeellistä! Kyllähän he olivat kuulleet Kiljusista ja heidän seikkailuistaan ja arvasivat, että tämä herrasväki voi lorumaassa panna toimeen vaikka millaisen mylläkän, josta taas riittäisi puhumista pitkäksi aikaa.

Ja kun niin kuuluisa herrasväki tuli vieraaksi, niin he tahtoivat ottaa heidät oikein juhlallisesti vastaan. Kaikki hankkivat itselleen paperikukkasia, sillä eihän heillä oikeita ollut, ja he muistivat, että maan päälläkin kaikki hupsut ihmiset koristelevat juhlissa kaiken paperikukkasilla.

Kun kello laskeutui alas, touhusi ja rehki koko lorumaan kansa niin tavattomasti, että Kiljuset, jotka aina muualla olivat tottuneet siihen, että he eniten hummasivat, joutuivat hiukan ymmälle.

Kaikki hurrasivat. Ja kun Kiljuset olivat tottuneet aina hurraamaan, niin hurrasivat hekin itselleen. Hannan mielestä tämä oli kovasti hullua. Hän sanoikin ukkelille:

- Sopiiko se, että joku hurraa itselleen?
- Kyllä tässä maassa sopii, vastasi ukkeli,
- sillä täällä ajattelee jokainen vain itseään.

Kiljuset olivat kovasti ylpeitä siitä, että he olivat näin tunnettuja ja kuuluisia. Juuri kun he olivat aikeissa ruveta kiittelemään itseään, vei ukkeli heidät syrjään ja sanoi:

- Ellette tahdo tähän maahan ainiaaksi jäädä, niin olkaa puhumatta sanaakaan toisista.
- Mitä me toisista puhumme, vastasi isä Kiljunen, - me puhumme mieluummin itsestämme.
- Mutta täällä ei saa puhua itsestäänkään, lausui ukkeli.
- Eikö itsestään? ihmetteli äiti Kiljunen. - Mistä täällä sitten saa puhua?
- Asioista, vastasi ukkeli.
- Mutta eihän kukaan tahdo asioista kuulla puhuttavan, vaan toisista tai itsestään, sanoi isä Kiljunen.
- Sellaiset joutuvatkin tänne viimein, sanoi ukkeli. - Olkaa siis varuillanne.

Kiljuset tiesivät, että ukkeli ei koskaan turhaan varoittanut, ja päättivät sen vuoksi hillitä kieltään mahdollisimman paljon.

- Älkää olko ajattelemattomia, oli viimeinen varoitus, minkä ukkeli antoi lähtiessään."


"--heille ojennettiin kukkakimppuja, laakeriseppeleitä, ja sanomalehtimiehet, jotka ovat kaikissa istunnoissa tottuneet kirjoittamaan muistiin jokaisen sanan, kirjoittivat hyvin ahkerasti.

Esko ei ollut uskaltanut mennä laisinkaan tähän saliin, sillä kuultuaan ukkelin varoituksen ja nähtyään, miten Kiljuset yhtä kaikki olivat ruvenneet puhumaan itsestään, alkoi hän kovasti pelätä, että kaikki asiat menevät hullusti.

Hanna huomasi, että tästä voi vielä johtua se, että Kiljuset ainiaaksi jäävät lorumaahan, ja se häntä alkoi surettaa. Hän riensi sen vuoksi kiireimmän kautta etsimään ukkelia avuksi.

Katsellessaan Kiljusia ja nähdessään lorumaan asukkaiden ihastuksen heihin, heräsi ministeri Prutahemppelissä uusi ajatus.

- Lorumaassa ei ole kuningasta, ajatteli hän. - Kuka olisi kuninkaaksi sopivin? Tietysti isä Kiljunen. Ja mistä saisikaan sen sopivampaa kuningatarta kuin äiti Kiljunen oli? Ja Mököstä ja Lurusta tulisi aivan ihmeellisen sopivat prinssit.

Hän läksi sen vuoksi panemaan toimeen valmistuksia kruunausta varten. Matkalla hän kohtasi Eskon ja sanoi tälle:

- Kiljusista tehdään tähän maahan kuninkaallisia.

Esko säikähtyi.

- He siis jäävät tänne? kysyi hän.
- Tietysti jäävät. Täältä onkin hyvin vaikeaa päästä pois.

Esko ajatteli kauhulla sitä, että hänenkin ehkä täytyisi jäädä sinne, ja kysyi sen vuoksi:

- Eikö täältä millään keinolla pääse pois?
- Aivan sopimattomia ihmisiä olemme kyllä ampuneet kanuunalla maata ympäröivien vuorten yli, vastasi ministeri Prutahemppeli.

Ministeri katseli Eskoa ja kun hän huomasi tämän hyvin murheellisen näköiseksi, sanoi hänelle:

- Sinä et ole laisinkaan sopiva jäämään tähän maahan. Sinut minä voinkin käyttää juuri nyt, kun meillä ei ole täällä muita kelvottomia.
- Millä tavalla? kysyi Esko.
- Me tarvitsemme kruunajaisten tähden kanuunanlaukauksen, vastasi ministeri. - Minä lataan kanuunan sinulla, niin voimme yhdellä kertaa tehdä kaksi hyvää asiaa, pääsen sinusta ja saan oikein kovan latingin.

Kyllähän Eskoa kovasti peloitti joutua kanuunankuulaksi, mutta mieluummin hän siihenkin meni, kun jäi lorumaahan, jonka asukkaitten suut kävivät aivan yhtä päätä.

Ministerin kanssa he yhdessä vetivät palatsin parvekkeelle puolettoman suuren kanuunan. Sen piippu oli niin suuri, että sinne saattoi varsin hyvin monta ihmistä mahtua yhdellä kertaa. Esko sai toimekseen panna kanuunan kuntoon sillä aikaa, kuin ministeri kävi hakemassa kruunut ja valtikat Kiljusten kruunaamista varten.

Hanna löysi viimein ukkelin ja hätääntyneenä kertoi tälle, miten Kiljusten oli käynyt. Ukkeli riensi heti auttamaan.

He kohtasivat Eskon silloin, kun hän paraillaan ajoi hirveän paljon ruutia kanuunaan. Eskolta ukkeli sai kuulla, että Kiljusista aiottiin tehdä kuninkaallisia, ja siitä hän heti arvasi, että nämä olivat puhuneet aivan kaikki juttunsa.

-Heidän täytyy jäädä tänne ainiaaksi, sanoi hän.
- Ainiaaksiko? lausui Hanna. - Sehän on ihan hirveätä, sillä kuka silloin lapsia huvittaa?
- Tämä on Kiljusten oma syy, lausui ukkeli. - Satumaassa täytyy jokaisen ottaa vastaan se rangaistus, minkä hän on ansainnut. Minä pääsen täältä kyllä pois, samoin sinä, Hanna, joka olet ollut kiltti, mutta Kiljusten on tänne jääminen.

Hanna alkoi itkeä ajatellessaan, että Kiljusten oli käynyt näin pahasti.

Tällä välin oli ministeri tullut eduskunnan kokoukseen ja ehdottanut, että Kiljuset valitaan kuninkaallisiksi. Ehdotus herätti tavattoman suurta riemua. Kiljusia pyydettiin poistumaan siksi aikaa, kun eduskunta teki päätöksensä tästä asiasta.

Mutta nyt Kiljusetkin huomasivat, että heidän käy hullusti. He läksivät juoksemaan pakoon. Ja kyllä Kiljuset aina juosta jaksoivat.

Aivan läähättäen he saapuivat siihen saliin, missä ukkeli paraillaan puheli Hannan ja Eskon kera.

Kiljuset rukoilivat ukkelia pelastamaan heidät ja lupasivat, etteivät enää koskaan kerro itsestään mitään. Mutta ukkeli sanoi, ettei hän voi heitä millään keinolla pelastaa.

Esko silloin keksi keinon.

- Minä pistän heidätkin kanuunaan ja annan lorumaan asukkaitten ampua meidät kaikki vuorten yli, sanoi hän.

Kyllähän keino ensin Kiljusia kovin miellytti, mutta sitten he huomasivat, että eksyisivät sillä tavalla ukkelista, eivätkä koskaan enää ehkä pääsisi satumaasta pois. Kun Hanna sen kuuli, niin hän ehdotti, että ukkeli ja hänkin menevät kanuunaan, jotta sitten yhdessä pääsevät täältä pois.

Ukkeli suostui tähän. Ja nyt alkoi Esko ladata kanuunaa. Ensin pantiin Hanna pohjimmaiseksi, sitten pistettiin ukkeli piipusta sisään. Sen jälkeen tuli isä ja äiti Kiljusen vuoro ja heidän jäljestään kömpivät pojat piippuun. Esko meni viimeiseksi.

Kun hän jo oli piipussa, tuli hän ajatelleeksi, että kanuunan lauetessa hän ensimmäiseksi lentää sieltä ulos ja sitten toiset tulevat hänen päälleen. Toisten oli kyllä hyvä olla, mutta hänen paha, kun hän voi pudota vaikka kovaa kalliota vastaan. Hän keksi siihen pian keinon, otti suuren patjan ja veti sen viimeisenä kanuunan piipusta sisään.

No, nyt oli kanuuna ladattu aivan täyteen!

Lorumaan asukkaat läksivät etsimään Kiljusia pannakseen kruunauksen toimeen. Juhlakulkueessa he vaelsivat palatsin läpi ja tulivat viimein parvekkeelle, missä kanuuna oli.

Ministeri päätti silloin laukaista kanuunan. Hän katsoi piippuun, näki patjan, otti sen pois. Esko pisti päänsä esiin ja sanoi:

- Tui, tui, minä täällä olen!
- Ladattu! sanoi ministeri ja tuppasi patjan piippuun uudelleen sisään.

Ja nyt hän tarttui sytyttimeen ja vei sen ruutireikään.

Ja silloin kanuuna paukahti! Se oli sellainen jyrähdys, että lorumaan asukkaat vähäksi aikaa jäivät suut auki seisomaan.

Mutta kylläpä kohta kuului kauhea huuto, kun he huomasivat Kiljusten lentävän kanuunasta ilman halki vuorten toiselle puolelle."

//Jalmari Finne Kiljusen herrasväen seikkailut - Kiljusen herrasväki satumaassa

[Ei aihetta]Perjantai 12.01.2007 15:30

Söin 7 suklaakonvehtia T______T syntinen

RIPMaanantai 11.12.2006 16:48

Mun hiuspanta meni naps rikki! D''':

dslnaLauantai 09.12.2006 23:32

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

M = best kisser ever.
I = You are great in bed.
N = You like to drink.
N = You like to drink.
A = you like to drink.

((:

\o/Torstai 07.12.2006 20:44

Gootti:
[ ] angstaan vitusti
[ ] viiltelen
[ ] haluun kuolla, miel. mahd. verisesti
[ ] ja kajaalia menee..
[x] mulla on valkoinen naama
[ ] käytän vain mustia vaatteita
[ ] enka saa happea kun korsetti on liian tiukalla
[ ] kuuntelen vaan goottimusaa
[ ] kävin tuskassa
[ ] piirrän mun kulmakarvat ite
[ ] ostan vaatteeni morticiasta
[ ] musta on mun lempiväri
[ ] kaikki muut on teinikootteja paitsi mä
[ ] mulla on masennus vaik sitä ei oo diagnosisoitu
[ ] pimeässä on kivaa
[ ] ja viini on hyvää

1

Punkkari:
[ ] juon kiljuu tai sorbusta "kiljua perkele!"
[ ] ja oon lähes aina kännissä
[x] käyn festareilla (ekaa kertaa tänä kesänä -> tottakai käyn! :D)
[ ] mut en muista festareista mitään
[ ] tykkään imppaa liimaa vetää kaikkee muuta kamaa
[ ] mulla on bändi
[ ] mut meen bändis ei kukaan osaa soittaa/laulaa
[ ] eikä sekään haittaa tahtia, keikkaa pukkaa
[ ] oon köyhä
[x] en käy töissä/koulussa
[ ] mulla on irokeesi
[ ] ja sitte on vitusti lävistyksiä
[ ] ja suurin osa niistäkin tehty ite / kaveri tehny
[ ] en kuuntele muuta ku punkmusaa
[ ] varastan kaupasta
[ ] kiroilen vitusti
[ ] kyttä on natsisika
[ ] ja oon anarkisti

2

Hoppari:
[ ] vedän vitusti pilvee
[ ] ja muissakin kamoissa on kivaa
[x] viinaki maistuu
[ ] isot korut on yoyo
[ ] kuuntelen vaan räppii
[ ] pommaan tagei
[ ] ja maalaan iha oikei graffiteiki
[x] mun perse näkyy ::DD
[ ] mulla on liian isot vaatteet
[ ] isot pallit tarvii isot housut
[ ] puhun stadinslangii
[ ] kytät on homoja
[ ] kapitalismi on perseest
[ ] oon kommari
[ ] on tosi cool jos on mutka tai mora mukan ku dallaa kadul
[ ] bling bling vitun köyhät
[ ] rikollisuus on jees
[ ] mazda 626 tai 323 on proo

2

Hevari:
[x] mulla on niittivöitä (YKSI (:) ja ketjui ja sellassii
[ ] kuutelen vaan hevii
[ ] mulla on pitkä tukka
[x] ja soittakaa paranoid!
[ ] pitti pystyyn!!!
[ ] saan pitis ain turpaani
[ ] moshaaminen on komijaa
[x] \,,/
[ ] oon melkei kaksmetrii pitkä
[ ] hevimies on tosimies
[ ] käytän nahkavaatteita
[ ] vittu palvon saatanaa saatana
[ ] kalja on ihan vitun jees
[ ] kävin nummirockis joskus
[ ] mul on usein niskat kipeet
[ ] osaan laulaa
[ ] oon vanha ruma äijä

3

Pissis:
[ ] NO DAA EN OO
[x] sidukka on jees
[ ] ks = x
[ ] muoti on elämä
[ ] mulla on napakoru
[ ] poltan tupakkaa
[ ] tarkemmin punasta malluu
[x] oon käyny h&m:ssä ostoksilla
[ ] seurustelen parivuotta vanhemman amiksen kaa
[ ] ja tykkään istuu takapenkillä autossa
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[x] stringejä käytän
[x] oon kamalan läski !
[ ] halailen kavereitani
[ ] raxut ei oo koiranruokaa
[x] meikkaan
[ ] irkki = galtsu

5 :*D

Fruittari:
[ ] omistan lacosten kengät
[ ] tukka on geelillä nostettu pystyyn
[x] raitapaidat on hot
[ ] kuulen usein "homo"-kommentteja
[ ] kuuntelen kaikkee mitä musiikkikanava ja radio lykkää
[ ] muoti on niille joilla on hyvä maku
[ ] muijjat kuolaa mun perää
[ ] MÄ OON NIIIN LEIJJA
[ ] otan irkkiin peilin kautta kuvia
[x] mul on paljon ystävii mikkä on muijii? :D
[x] mul on mese
[ ] kutsun muijia usein kissoiks
[ ] antti tuisku on muoti-ikoni!
[ ] oon/aion mennä lukioon
[ ] bemarit on hot!
[ ] puntit kuuluu sukkien sisään
[ ] mul on korut molemmis korvis

3

Emo:
[ ] mulla on pitkähkö tukka
[ ] ja se on musta
[ ] elämä on surullista
[ ] viiltelen
[ ] ja olen ottanut viiltojäljistä kuvia
[ ] kuuntelen vain surullista emomusaa ja skedepunkkikin on khuul
[ ] omistan bändipaitoja
[x] raitapaidat on bro
[ ] tennarit on pakolliset
[x] käytän kajaalia
[ ] teen kajaalilla tekokyyneliä
[ ] laitan yleensä kuviini surullisia kuvatekstejä
[x] emopojat vie sun naisen ::D
[x] salkkareiden romeo on aika hot !
[ ] olen yksinäinen

4

Kawaiiheebot:
[x] japani on ihq!
[ ] KAWAIIII!!
[ ] pokemon rulz
[x] japsipojat ja tytöt on hot <3
[ ] olen ulkonäöltäni tytön näköinen vaikka olen poika tai toisinpäi
[ ] raahaan pehmoeläimiä mukana
[ ] kerään japanikamaa
[ ] pukeudun räikeisiin väreihin
[ ] näyttelen peace-merkkiä kaikille
[ ] KAORU ON HOT
[ ] ja kuuntelen muutenkin japsimusaa
[ ] meikkaan ihan vitusti
[ ] koulupuvut pakolliseksi Suomeen!
[ ] katon animee
[ ] katon myös animepornoo
[ ] piirrän japsijutskii
[ ] luen mangaa

2

Hippi:
[ ] mul on rastat
[ ] oon kasvissyöjä tai vegaani
[ ] polttelen pilvee
[ ] oon tesmannu lsd:tä
[ ] diggailen reggaesta ja sensellasesta
[x] RUOKAA EI ASEITA
[ ] soitan kitaraa
[ ] en käy melkei koskaa suihkus
[ ] VIHREET ARVOTTT
[ ] käytän vaatteis aika räikeitä värejä
[ ] huivit on jees
[ ] halailen puita enkä roskaa
[x] en mee armeijjaan
[ ] en oo ikin tapellu mut saan aina turpaani
[/] mulla on leveelahkeisia housuja
[ ] boikotoin vähän kaikkee
[ ] hortoilen vähän välii mettäsä

2,5

Amis:
[ ] omistan dx corollan
[ ] mulla on sakkolihaa oleva tyttöystävä
[ ] isken vaan sakkolihaa
[x] ajelen pillurallii ainaki korkalovaarassa ::D
[ ] ja takan istuu alaikäsii chicksei, kyyditten niitä vaan pillun toivos
[ ] haen niille myös siiderii ja tupakkaa
[ ] kalja on parasta
[ ] heti auton tuunaamisen jälkeen
[ ] oon ammattikoulussa jollain teknisellä alalla
[ ] omistan pilottitakin
[ ] oon isänmaallinen
[ ] maiharit löytyy
[ ] oon keitelly kiljuu joskus
[ ] lukiolaiset on pellejä, ja yhdys sanat tur hia
[ ] pää on kalju
[ ] liha on pilalla kun siinä kasvaa karvaa ja isot tissit on pakolliset
[ ] ajokorttia ennen amistellaan mopolla

1

Skini:
[ ] pää on kalju
[ ] hakaristi löytyy jostain vaatteesta tms
[ ] suomileijona tatuoitu johki ja suomijellona-vaatteita löytyy
[ ] pilotilla saa pillua
[ ] maiharitkin on
[ ] meen armeijaan tottakai
[ ] ne jotka ei mee, on homoja
[ ] pesäpallomaila on periaate
[ ] ammattikoulussa opiskelen
[ ] ulkomaalaisia hakataan
[ ] SUOMI SUOMALAISILLE
[ ] karjala takaisin vaikka pullo kerralla
[ ] no siis joo, meinaa oikeesti karjala takaisin
[ ] ruotsalaiset on homoja
[ ] koti, uskonto ja isänmaa
[ ] tai no ei sul uskonnolla niin väliä..
[ ] RIP ADOLF HITLER <3 ja RIP PEKKA SIITOIN <3

0

Jo toistamiseen D: </3

M-I-N-N-AMaanantai 04.09.2006 13:54

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J = kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakse
Ö= kiva

Pahis enkeli tuplasti fantisoiva ja seksikäs !

Älkää vastatko!Keskiviikko 23.08.2006 19:14

01. kerro jotakin mistä pidät minussa
02. kerro mikä laulu tai elokuva muistuttaa sinua minusta
03. kerro jotakin mitä meidän pitäisi tehdä yhdessä
04. sano jotakin minkä vain me kaksi (tai vain minä) ymmärrämme
05. kerro ensimmäinen tai selvin muistosi minusta
06. kysy jotakin mitä olet aina halunnut tietää minusta

(=Maanantai 14.08.2006 01:35

[ ] Ollut laivassa !
[x] Käynyt ulkomailla
[x] Leikannut hiuksiani
[ ] Nukkunut taivasalla
[x] Nukkunut teltassa
[x] Nähnyt tähdenlentoa
[x] Uinut meressä
[x] Käyttänyt stringejä
[x] Uinut järvessä
[x] Käynyt Lapissa :D
[x] Pilkkonut puista halkoja
[x] Lämmittänyt saunan
[ ] Tilannut jotain internetistä
[x] Käynyt elokuvissa
[x] Käynyt huvipuistossa
[x] Rikkonut mitään
[ ] Ajanut mopoa
[x] Ajanut pyörää
[ ] Juossut maratonia
[x] Lintsannut koulusta
[x] Luntannut kokeissa
[x] Ollut jälki-istunnossa
[ ] Pyöräillyt yli 10km lenkkiä
[x] Pomppinut trampoliinilla
[ ] Juonut mustaa kahvia
[ ] Suudellut saman sukupuolen edustajaa >:
[x] Suudellut vastakkaisen sukupuolen edustajaa
[ ] Ostanut samanlaista vaatetta, kuin sinulla jo oli
[x] Lainannut rahaa jollekin
[x] Lainannut rahaa joltakin
[x] Tehnyt kukkakimpun
[ ] Tehnyt kukista seppeleen
[x] Laulanut yleisön edessä
[ ] Soittanut yleisön edessä
[x] Lentänyt lentokoneella
[ ] Lentänyt helikopterilla
[x] Ajanut autoa
[x] Tippunut tuolilta
[ ] Ohjannut moottorivenettä
[x] Soutanut
[ ] Kävellyt unissaan
[x] Valvonut koko yön
[x] Herännyt 14.00 jälkeen
[x] Saanut kymppiä matikan kokeesta
[x] Voittanut arpajaisissa
[ ] Laitesukeltanut
[x] Ottanut valokuvia
[x] Kehittänyt valokuvia pimiössä <3
[x] Paahtanut vaahtokarkkeja
[x] Ollut vaelluksella
[ ] Nähnyt karhun luonnossa
[ ] Nähnyt ilveksen luonnossa
[ ] Kuullut petoeläimen karjaisun luonnossa
[x] Kaatunut
[x] Syönyt/juonut pilaantunutta ruokaa/juomaa
[x] Kalastanut
[ ] Kaatanut puun
[x] Vaihtanut lampun
[x] Tehnyt lumiukon
[x] Pessyt ikkunoita
[x] Laulanut suihkussa
[hmm] Voittanut kilpailua
[ ] Ajanut nurmikkoa
[x] Värjännyt hiukseni, ja katunut sitä jälkeenpäin
[ ] Uinut vaatteet päällä
[ ] Satuttanut itseäni tahallani
[ ] Kierinyt alasti lumihangessa
[x] Tappanut hämähäkin
[x] Kiljunut karusellissä
[ ] Leikkinyt nukeilla härskejä leikkejä O=
[x] Piirtänyt naamaan
[x] Ollut rasistinen
[x] Varastanut
[x] Näyttänyt keskisormea jollekkin
[x] Pyöräillyt yksipyöräisellä
[x] Rekisteröitynyt IRC-Galleriaan
[x] Itkenyt saippuasarjaa katsellessa
[x] Tehnyt jotain tyhmää humalassa
[ ] Murtanut nenäni
[x] Oksentanut julkisella paikalla
[ ] Hakannut jotakin ihmistä
[ ] Ollut teho-osastolla
[x] Kävellyt päin seinää
[x] Leikannut kulmakarvojani :DD
[ ] Leikannut ripsiäni
[ ] Ratsastanut kamelilla
[x] Hermostuttanut opettajan
[ ] Kuvitellut omistavani mielikuvitusystävän
[ ] Tippunut parvekkeelta
[x] Uinut humaltuneena
[x] Ollut tuijotuskilpailua
[x] Nauranut pystymättä lopettamaan
[x] Kuolannut
[x] Kiusannut pienempiäni
[ ] Vetänyt joltakin housut alas julkisella paikalla
[x] Puhunut itseni pussiin
[ ] Piirtänyt pilakuvan Elviksestä
[x] Esittänyt nukkuvaa
[x] Myöhästynyt tahallani
[x] Polttanut tupakkaa
[ ] Lintsannut yli viikon koulusta
[ ] Juossut bussin perässä
[ ] Rääkännyt eläintä
[ ] Tanssinut alasti
[ ] Laulanut biisin siansaksaksi
[ ] Opettanut jotakuta kiroilemaan
[ ] Kiivennyt katolle, uskaltamatta tulla sieltä alas
[x] Meinannut hukkua (lähirannalla O=)
[ ] Pelannut CS:ää
[ ] Käynyt säännöllisesti Habbo Hotellissa
[x] Piirtänyt/kirjoittanut pulpettiin
[x] Pomppinut sängyllä
[ ] Lyönyt luurin korvaan lehtikauppiaalle
[ ] Siivonnut koiran jätöksiä
[ ] Rikkonut arvoesineen
[x] Halannut tuntematonta
[x] Ihastunut
[x] Käyttänyt hammasrautoja
[ ] Ollut amerikassa
[x] Rikkonut lakia
[ ] Kävellyt piikkareilla
[ ] Käyttänyt kirkkaanpunaista huulipunaa
[ ] Rikkonut kännykkäni
[x] Kiusannut pikkusisaruksiani
[x] Ollut poliisiautossa
[ ] Vaihtanut auton renkaita
[x] Katsonut televisiosta jumalanpalvelusta
[ ] Nähnyt julkkiksen junassa
[ ] Saanut nikotiinimyrkytyksen
[x] Kuunnellut Sävelradiota

Taas näitä. s:Maanantai 10.07.2006 00:22

Raksi näkemäsi.

[1] 13 Going on 30
[] 3000 Miles to Graceland
[2] 40 Days and 40 Nights
[94 :D] 54
[3] About a Boy
[4] Ace Ventura - Pet Detective
[5] Ace Ventura - When Nature Calls
[] a Guy Thing
[6] A.I. Artificial Intelligence
[] Alien
[7] Amélie
[8] American Pie
[9] American Pie 2
[10] American Pie 3 - the Wedding
[] Anaconda
[] Animal Factory
[11] a Perfect Murder
[] a Perfect World
[12] Austin Powers - International Man of Mystery
[13] Austin Powers - the Spy Who Shagged Me
[] Autumn in New York
[] a Walk in the Clouds
[14] Bad Boys II
[] Basic
[15] Be Cool
[] Big Daddy
[] Black Hawk Down
[] Blade II
[] Blood Work
[16] Boys Don´t Cry
[] Broken Flowers
[17] Bruce Almighty
[] Catch me if you can
[18] Charlie´s Angels
[19] Charlie´s Angels - Full Throttle
[20] Chicago
[] Clueless
[21] Cruel Intentions
[] Das Experiment
[] Dr T and the Women
[22] Dude, where´s my car?
[23] Dumb & Dumber
[] Enemy of the State
[24] Eternal Sunshine of the Spotless Mind
[] Excess Baggage
[] eXistenZ
[25] Face/Off
[26] Fight Club
[] Final Analysis
[27] Finding Nemo
[28] Flubber
[29] Forrest Gump
[30] Four Weddings and a Funeral
[31] Fucking Åmål
[] Gangs of New York
[32] Gladiator
[] Hardball
[] Hard Rain
[] Heinähattu ja Vilttitossu
[33] Helmiä ja sikoja
[34] High Fidelity
[] Hook
[35] Ice Age
[36] Independence Day
[] In Good Company
[] Intolerable Cruelty
[] I, Robot
[] Jawbreaker
[37] Jumanji
[38] Jurassic Park
[39] Jurassic Park II - the Lost World
[] Jurassic Park III
[] Kalifornia
[] Keisarikunta
[40] Kill Bill vol. 1
[41] Kill Bill vol. 2
[42] Legally Blonde
[] Legends of the Fall
[43] Liar Liar
[] Love Actually
[] Meet Joe Black
[44] Meet the Parents
[45] Memento
[46] Men in Black
[] Mercury Rising
[] Merlin
[47] Metro
[48] Minority Report
[] Miss Congeniality
[] Monster-in-Law
[] Monster´s Ball
[49] Moulin Roug
[50] Mr. Deeds
[] Munich
[] Mystery Men
[51] Never Been Kissed
[52] Not Another Teen Movie
[53] Notting Hill
[54] Nurse Betty
[55] Ocean´s Eleven
[56] Ocean´s Twelve
[57] One Hour Photo
[58] Paha maa
[59] Pearl Harbor
[60] Pirates of the Caribbean - the Curse of the Black Pearl
[] Pitch Black
[61] Poika ja ilves
[] Populärmusik från Vittula
[] Pretty Woman
[] Primary Colors
[62] Rain Man
[63] Road Trip
[64] Romeo Juliet
[65] Runaway Bride
[] Saippuaprinssi
[66] Saturday Night Fever
[67] Scream 3
[] Shakespeare in Love
[68] Shallow Hal
[] Shall We Dance
[] Snatch
[] Speed
[] Staying Alive
[69] Swordfish
[] the Aviator
[70] the Beach
[71] the Day After Tomorrow
[] the Devil´s Own
[72] the Faculty
[73] the Fifth Element
[74] the Graduate
[75] the Green Mile
[76] the Horse Whisperer
[] the Human Stain
[] the Italian Job
[] the Ladykillers
[] the Last Days of Disco
[77] Thelma & Louise
[78] the Lord of the Rings - the Fellowship of the Ring
[79] the Lord of the Rings - the Two Towers
[80] the Lord of the Rings - the Return of the King
[81] the Man in the Iron Mask
[82] the Mask
[83] the Mexican
[] the New Guy
[] the Shawshank Redemption
[84] the Sound of Music
[] the Transporter
[85] the Truman Show
[] the Quick and the Dead
[] Three to Tango
[86] the Virgin Suicides
[87] the Wedding Singer
[] the Yards
[88] Titanic
[89] Tootsie
[] Twelve Monkeys
[] Tyttö sinä olet tähti (tänään kohta :D)
[] Unfaithful
[90] Urban Legend
[91] Vanilla Sky
[] View from the Top
[] Walk the Line
[] What´s eating Gilbert Grape
[92] What Women Want
[] Wonder Boys
[] Zebra Lounge
[93] Zoolander

En päässy sataan >:

[Ei aihetta]Perjantai 23.06.2006 16:01

Olen:
[x] Gallerian VIP
[x] työtön
[] rappiolla
[] ihkudaa
[] syönyt multaa
[x] pelannut spritismiä
[] ollut lavatansseissa
[] syrjäytynyt
[] kinesteettinen
[x] vähän outo
[] täyttänyt tälläisiä ainakin sata
[] katsonut uutiset tänään
[] lukenut Aku Ankkaa kuukauden sisällä
[] häiriintynyt
[x] onnellinen
[x] hypännyt katolta
[] ajanut volkkarilla
[] ollut pokemessuilla
[x] täysi-ikäinen
[] juonut lasillisen ruokaöljyä
[] osallistunut Canon-kilpailuun
[x] tyhmä
[] ostanut jotain kallista, mitä et tarvitse
[] masokisti
[] viherpiipertäjä
[] vasenkätinen
[x] mökkihöperö
[] haastanut riitaa grilli/taksijonossa
[x] lentänyt baarista
[x] jutellut pulsujen kanssa
[x] ruokkinut lintuja
[x] syönyt mustekalaa
[x] leikannut varpaankynsiä
[] juossut juoksumatolla
[] kerännyt autojen rekisterinumeroita
[] laulanut karaokea
[] käynyt Zoolandiassa
[x] heittänyt puhelimen seinään


Tällä hetkellä...
[] on nälkä
[] väsyttää
[] on krapula
[x] musiikki soi
[] tv on päällä
[] joku puhuu
[x] huoneessa on jokin eläin: hyttysiä
[] joku tiirikoi varmaan ovea...
[x] on viikonloppu
[x] olen pirteä kuin peipponen
[] on kylmä
[] on kuuma
[] joku asia ärsyttää
[x] olet yksin
[] olet yleisellä koneella


Pitäisi...
[x] siivota
[] laittaa ruokaa
[x] käydä kaupassa
[] katsastaa auto
[] maksaa laskuja
[] hankkia elämä
[x] päästä rantakuntoon
[] heittää kannat kattoon
[x] lukea jokin kirja loppuun
[x] lähettää sähköpostia
[] laittaa uusia kuvia galleriaan
[] ostaa kissanhiekkaa
[] viedä koira lenkille
[] mennä nukkumaan
[] vähentää koneella istuskelua
[] tehdä remonttia
[] mennä parturiin
[] hyppiä tasajalkaa


Kotonasi/Sinulla on...
[x] vaal.pun vaatteita
[x] julkkisten nimikirjoituksia
[] Kirkan levy
[] Kaj Stenvallin tauluja
[] ruoska
[x] leipää
[x] sähkölasku maksettu
[] käsiraudat
[x] epämääräisiä esineitä
[x] nahkatakki
[x] sohvakalusto
[x] Arabian astioita
[x] kummilusikka
[x] hiirimatto
[x] Nalle Puh-pehmo
[x] pakkomielteitä
[x] suuret suunnitelmat
[] komeat näköalat
[] kaakaoriippuvuus
[x] fanipaita
[] todella iso ego
[x] digikamera
[] koira
[x] äiti
[x] rumat verhot
[] tölkkikokoelma
[] murtunut joskus käsi/jalka
[] poistettu alimmat kylkiluut
[x] BC-ajokortti
[x] pupukorvat
[] jättiarskat
[x] hulluja sukulaisia
[x] järjettömiä ideoita
[] suklaata
[x] kirves
[] aapinen
[] makuuhuonekarsastus
[] säkkituoli
[] muki, jossa on nimesi
[] pitkät päällä


Tänään olet...
[x] herännyt
[^] saanut jotain aikaiseksi
[] käynyt kaupassa
[x] nähnyt äidin tai isän
[] nähnyt kaverisi
[] ryypännyt
[] tervannut keuhkojasi
[] syönyt salaattia
[] ajanut ylinopeutta
[] hajottanut jotain
[] KONKELOINUT!
[] ollut jossain juhlissa/menossa sellaisiin
[] meikannut
[] korjannut jotain
[x] puhunut yksiksesi
[] kiroillut
[x] käynyt ulkona
[x]voidellut leipää