IRC-Galleria

Miraje

Miraje

käy liian kuumana!

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.10.2006 17:08

Googleta hakusanoilla "(nimesi) on" (esim. "Matti on"), ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain, mitä et ole ennen tiennyt.





1.Punainen jättiläistähti Mira on luultavasti vanhin tunnettu muuttuja joka ei ole supernova. ... Mira on pitkäjaksoisten Mira-tyyppisten tähtien prototyyppi.

2.Aina kun avaa 24/7:n, jos Mira on kuvassa, se ruikuttaa jostain. Goodbye. En pysty käsittämään miten Mira on vielä talossa.

3.Mira on viettänyt suurimman osan elämästään lahkeessa, josta löytyy 68,2 ... Tosin Mira on ennenkin tehnyt Vostokin kaiken maailman sivareista miehiä.

4.Mira on ihan riemuissaan :" MITEN sä voitkin ajatella asioista samalla tavalla. MITEN säkin olet nähnyt noi asiat tolla tavalla kuin mä!

5.paskaahan se tuo on. miralla on aina suuret luulot noista tiedoistaan ja muutenkin taipumus olla ilonpilaaja. mira on tiukkis, vaikka kuvittelee olevansa

6.Mutta Mira on ihme selittäjä ja itkijä. Kyyneleillä voittoon on sen motto. Kerää säälipisteitä. ... Mira on itsetunnoton ja keskenkasvuinen ipana.

7.Mira on innoissaan, kun talossa on leikki-ikäinen kissa. Heti ensimmäisenä aamuna Mira vietti ... Mira on pitkän tauon jälkeen innostunut taas palapeleistä.

8.Mira on kovin ristiriitainen persoona, joka minusta saa aiheettakin kuraa ... Uskon että Mira on kuin onkin mukava ihminen, jotenkin vain televisiossa Miran.

9.'mira, mira, on the screen - Mira Sorvino - Brief Article' from Interview in Arts & Entertainment provided free by LookSmart Find Articles.

10.A Mira on the future of Mobile Computing I didn't get my first chance to play with Windows Powered Smart Displays until after Gates' CES 2002 keynote,



joo. :D selvästi ihan mua. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.