IRC-Galleria

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.(Paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)

Erityisen vaikeaa tästä tekee se fakta
että mä olen niin normaali. kuitenkin:

1. En kertakaikkiaan kestä jos ihmiset luulevat tietävänsä minusta asioita joita eivät voi tietää.
Kerran vuosia sitten äitini väitti eräälle sukulaiselle että lihapullat ovat lempiruokaani. Tästä kehkeytyi riita joka muistetaan vieläkin.. MUTTA MIETTIKÄÄ NYT, emmä itsekään tiedä lempiruokaani!! Onhan toi nyt kohtuuton syytös, että lihapullat! Pulssi nousee edelleen kun mietin sitä..
(Eräät ystäväni muistanevat toisen tapauksen jossa lopulta puhelin lensi seinään koska MÄ EN KÄYTÄ HIUSTENKIHARRINTA!)

2. Pelkään aaveita pimeissä rappukaytävissä(!!) enkä oikein yksin uskalla nukkua pimeässä.
(en ole kuitenkaan tavannut aaveita koskaan jos yhtä kertaa kuumehoureissa ei lasketa. Silloin näin kuolleen mummoni)

3. Soittelen äidilleni puheluita joiden tarkoitus on antaa minusta se kuva että olen normaali ja elän hyvää ja tasapainoista elämää. Eräskin päivä kysyin kanankoipien paisto-ohjeita vaikken tosiasiassa ollut tekemässä niitä.

4. Henkinen puhdistautuminen fyysisen likaisuuden kautta. Joskus siis maksimoin kurjuuden, en käy päiviin suihkussa, en pese hampaita, etsin kaapista rumimman t-paidan ja pyörin kotona roskaruokapaperien seassa jotta Eräänä päivänä suihkun ja muiden pesuriittien jälkeen puhtaissa kivoissa vaatteissa tunnen aloittaneeni uuden elämän puhtaalta pöydältä.

5.Olen erittäin epäluuloinen ruoan suhteen. Söin ketsuppia ekan kerran pari vuotta sitten kuin myös sieniä(HYI!!) tonnikalaa(kissojen ruokaa), sipulia ja oliiveja. Katkarapuja olen syönyt kerran pizzassa(YÄK). En ikimaailmassa laittaisi suuhuni etanoita tai nilviäisiä tai mitään limaista ja löllöä.
(Tupakoin kuitenkin)

HAASTAN: viski, milkki, setsu, harkkari ja _Miisa_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.