IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Misfind

Misfind

Miss-Find-it-out

Joulukuu tuli, lumi suli.Perjantai 07.12.2007 16:09

Masentavaa. Yksinkertaisetsi masentavaa lumen sulaminen. Siis mua vaan vituttaa että lumi sulaa pois vaikka on talvi! Talvellahan pitää olla lunta ja pakkasta! Eikä tämmönen lässy keli. Siis joku voi pitää mua lapsellisena tämän takia, pitäkööt vaan, en minä välitä mutta minulle talvi on niin tärkeä lumineen ja pakkasineen. Saapahan käydä ulkona ilman että hiki valuu joka paikasta. Saapa laskea siskon lapsien kanssa mäkeä ilman että vaatteet menee likaseksi! Talvi on minulle myös tärkeä lepohetki kesän helteistä. Minua ei huvita mennä yksinkertasesti ulos tuonne liukastelemaan. Kuka nyt haluaisi mennä ulos kun siellä on synkkää ja maa on kuolutta paskaa? En minä ainakaan. Onneksi kerkesin siskonlapseni Sallan kanssa laskea kunnolla mäkeä keskiviikkona ennen kuin tuli tämmöiset kelit. Onneksi. Minä kun olen nähnyt miten talvi ennen kaikke lumi ja pakkanen voivat tehdä lapsen iloiseksi mutta surettaa nähdä lapsen katsovan ikkunasta hymy hyytyen kun ulkona ei ole lunta.

Tämä ilma nostaa esiin ilmanmuutoksen joka on tehnyt minuun pelottavan vaikutuksen. Minua pelottaa että milloin tulee se talvi ilman lunta, minua pelottavaa pahenevat myrskyt ja miten luonto kokee sen. Eläimet kuolevat sukupuuttoon ja luonto. Keitten takia? Meidän ihmisten. Minä toivon että joku edes keksisi miten tämä ilmaston muutos saataisin estettyä että voitas jatkaa samaan malliin kuin ennen ilman pelkoa. Minä olen yrittänyt parantaa omia tapojani jotta estäisin tämän muutoksen mutta joka hetki tuntuu ettei se riitä. No ei se riitäkkään. Meidän kaikkien ihmisten pitää muutta tapojamme jotta ilmaston muutos estettäisiin. Mutta miten se tehtäisiin? Mikä tekisi meihin ihmisiin niin suuren vaikutuksen että muuttaisimme tapojamme?
Kunpa pakastuisi äkkiä ja sataisi niin paljon lunta että ei tarvitsisi katsoa synkkää
ja kuollutta maata. Silloin vois edes tehdä ulkonakin jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.