IRC-Galleria

MissUnderstand

MissUnderstand

I think I'm a banana tree

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 21:25

Mun viikonloppu ei ollutkaa pilalla!!! :)) vaik perjantai alko hyvin mielenkiintosel taval ja siin kello viiden mais mua oikeesti alko itkettää ja kelasin jo mennä himaan ku ei mistää kerta tuu mitää mut sit meninki soihtuu ja ostin pullan, en kyl kerenny oleen siel ku jk 20 min ku meiät heitettiin vittuun, eikä siel ollu sannaa ku mun piti nähä sanna mut juhis oli mulle ilkee nii meninki pihlalle mut tää siis tapahtu ennen kello viittä, ja sitten ku meidät heitettiin ulos soihdust nii jäätii kanen, nanan ja nellin kaa hilluu ja sit damn seagulls keikalla oltiin levykauppa äxässä ja se oli tosi kiva bändi latasin sitä just mun iphonille, ja sit sinne tuli jk jasmin kans muistaakseni ja sit keskusteltiin kalooista tennarin heses mutta myöhemmin näinkin sinan ja ainon ja mun sätkät loppu, ja sit keskusteltiin henkevii jumalast ku jk tuli saarnaan meille kampis jostain lahkos.sit mentiiki tanelle ja yritin lokata varmaa 20 ihmiselt ja oon nii ilone et kukaa ei hakenu mulle ku oli kiva olla selvinpäin. Ja jälleen kerran kun näin sen menon nii jotenki vaan totesin et sellanen ei vaan sovi mulle. En vaan sopeudu, minkäs mahtaa ihmisii on erilaisii. Mut mulle tuli hurjan hyvä mielei ku tavallan sain vahvistuksen sille et miks en oikee tykkää juoda ja tunsin itteni iha helvetin fiksuks muijaks et teen just niinku haluun. Ja jos en tykkää tollasest menost nii ei yhtää tartte miettiin et mikä mus on vikan ku en sopeudu mun kavereiden ja luokkalaisten joukkoon, koska ei tarttekkaan sopeutuu.
Ja sitten aino tuli meille yöks ja keskusteltiin kaikki noi ja monet muutki asiat läpi, ja se oli tosi rakentavaa keskusteluu ku aino sai mut miettiin tosi monii asioit iha eri kannalt ku mitä oon tottunu ajatteleen. Ei ees mitenkää et se olis kertonu jt uutta ja mullistavaa mitä mä en ennen tienny, vaan pikemminki silleen et ennen en oo tullu ajatelleeks. vaik tavallaan ne kaikki oli sellasii asioit joist ollaan miljoona kertaa keskusteltu eri ihmisten kaa ja mul on niist selkeet omat mieleipiteet, mut jotenki rupesin miettiin et ehk oon vääräs ja voisin ajatella joskus vähän toistenkinpäin..
Ja mitä Mariannan tulee nii tietty mua surettaa vielki iha sikan,mut ihmisii on erilaisii. Ei marianna haluu laajentaa sen aivoi siihen suuntaan mihin mä yritän saada sen ajatteleen, tai ehk se ei osaa tai ehk se ei vaan älyy mua ja näkee muutenki kaiken iha eri kannalt. Ei väkisin voi antaa ihmiselle tilaisuuden elämäs tai tehä siit onnellist. Mä yritin parhaani mut loppujen lopuks must tuntuu et vaan satutin sitä enemmän ku autoin, ja samal se oli mullekki tosi rankkaa nii wht's the point?jos jk haluu olla tuhkimo nii olkoon. Mä olisin mieluummi Jasmine. Tai Esmeralda. Itse asias on aika jännää luokitella ihmisii disneyn prinsessojen mukaan, must tuntuu et niil on aika tarkat kriteerit. Esim pihla olis lumikki. ja sonja se herkuleksen muija. Anna olis se ihme kilikoli keiju sielt Peter Panist, en tiiä mkä sen nimi on ku oon aina kattonu venäjäks. Ja sina olis se sleeping beauty. Ja aino tai noora se muija sielt kaunotar ja hirviöst. Ja ella tai sanna oils aika selkeesti pocahontas. Ja mun sisko veeraki olis varmaa pocahontas. Ja mun mutsi olis pieni merenneito. Mitä muit? ei tuu nyt mielee. Inkku vois olla kans mereneito, mikä sen nimi nyt olikaa? Tai sit se Kiara sielt lejonakuninkaast. Ja katja olis selkee Esmeralda. Ja kseni.. seki olis pokahontas. Okei nyt yliinnostuin!! :D
Mutta siis..oikeesti toivon et oon vääräs mariannan suhteen, ja et jk tiilikivi joskus tippuu sen päähän tai jt tosi mullistavaa muuten vaan tapahtuu sen aivois jonkun seurauksen, ehk se rakastuu, ehk se löytää jonkun jutun jonka se ottaa elämäntehtäväkseen tai jt, mut sillai et sen silmät avautuu ja se oikeesti älyy et huhuu, elämä on aivan liian lyhyt marttyyrisoimaan. Ota sitä kerranki perseest kiinni ja haukkaa palanen irti enne ku se juoksee karkuun :D
Mä oikeesti toivon et oon vääräs ja on väärin luovuttaa marianna suhteen, meiän iäs jengi viel muuttuu.. mut kyse ei oo ees niinkää siin et en usko sen muuttuvan, vaan iha vaan siin et en jaksa enään työntään sitä yhtään minnekkään,se ku ei oo mikää keijukainen. Okei tosi huono läppä, marianna on kyl itse asias melkee alipainonen mut sil ei nyt oo mitää tekemist asian kaa :D haluun vaan sanoo et tuun oleen tosi tyytyväinen jos marianna on joskus oikeesti onnellinen ja tuntee kuuluvasna jonnekki. Se on hyvä muija, se ansaitsin sen. Ja jos niin käy nii sillo jumala on oikeesti olemas, ja ehk mulki on syytä olla ylpee et ees jollai positiivisella tavalla oon ehk vaikuttanu siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.