IRC-Galleria

MizZ-

MizZ-

Facebook sen olla pitää ;)

Blogi

- Vanhemmat »

moi!Sunnuntai 27.11.2005 16:54

...vitsi mikä päivä!! ..kun mä voitin liput sinne idols:in 3. finaaliin, ni tonttu-poika sano et me ei mennä sinne!! :( ..harmittaa... mä sentää olin voittanu ne liput... prkl.. no mut me sentää myytii ne ja saatii 40e... eli voin varmaa tarjota jennalle, MIRALLE ja KIIALLE röökit... ;DD

...no mutta MIRALLE ja KIIALLE paljon terveisiä!!!! :)

...ja tervettuloa meille syömään... :D hehee... hyvää illan jatkoa!! =)

...Perjantai 25.11.2005 20:26

Miten mä saan mun elämän aina tälläseen kuntoon...
Mä oon just menettäny yhen rakkaimman ystävän..
..ja senki vaan oman itseppäisyyden takii... <3

Tämä kyseinen ihminen tietää mistä puhun!!
Rakastan sua aina!!! <3 <3

ei vi**u!!!Perjantai 25.11.2005 12:58

..mikään ei niinku toimi... yritän tässä pitää ihanaa vapaa päivaa, mut ei... ajattelin jopa lauleskella mut ei prkl... ...toi hitsin kakka ei TOIMI!!!! *Siis mikki!
ja sit kohta pitäis siivota ja kaikkee... B mutta mutta... MITÄ MÄ TEEN!!! Mul on niiiiiiiiiiin tylsää ku vaa voi olla!! ;D no joo... ei se valittamalla parane.. :D

Moikka taas!! xD <3 <3

Ihana aamu...Perjantai 25.11.2005 10:55

...kuheeta ku aamusin on niin pimeetä... ..ei jaksais millää nousta sängystä tai ainakaa mennä tonne pakkasee paleltuu... :D eilen oli paska päivä! Koulussa meillä oli ainaki kivaa..leikittii opettajaa ja oppilaita.. ;DD (jennalle ja muille terkkui) hehee... no mutta, en jaksa enää tehä mitää... pitää kerätä energiaa, et jaksaa lähtee kouluun taas!!

Hyvästi!! xD

TYLSÄÄ!!!Keskiviikko 23.11.2005 17:42

joo... tänään ollu harvinaisen tylsä päivä.. on vieläki kipee olo ja ei huvita tehä mitää... ja tonttu-ukkokin on vielä töissä! Telkkaristakaan ei tuu mitää katottavaa ja tää irc-galleria on niin tylsä ajantappoväline! ;D Koht mä rupeen kokkaa mun rakkaalle sellast ateriaa et sen ei tarvi syödä viikkoon... ;DD hehee... Omaa kivaa mulla ainakin on! ..eiks se oo pääasia..?? jepujee... On tää elämä niin rankkaa!!

Kiitos moikka!! <3 xDD
- Vanhemmat »