IRC-Galleria

Minä minä minäPerjantai 10.03.2006 19:32

Saarni (25.5-3.6, 22.11-1.12)

Saarnissa on voimaa. Saarni on ulkomoudoltaan miellyttävä,elegantti ja liikkuvainen.Mutta jatkuva yhteiselo hänen kanssaan on vaikeaa. Hän on eloisa, mutta vaativainen. Hän pyrkii siihen, että hänestä huolehdittaisiin- ja muut eläisivät hänen toiveidensa mukaisesti. Hän tekee vain sitä, mikä häntä itseään eniten miellyttää. Hän haluaa itsenäistä, riippumatonta elämää- eivätkä muut tahdo kestää sitä.
Saarni vain hymyilee elämän vaikeuksille, ja hänestä saa vaikutelman, että hän on vastuuntunnoton ja tohdoton. Mutta se on näennäistä. Hän tietää tismalleen mitä haluaa, ja vielä paremmin mitä ei halua. On itsekäs ja itserakas kaikessa, mitä tulee omaan menestykseen ja hyvinvointiin, ja saattaa työntää tieltään kaiken mikä on päämäärän esteenä.
Saarni on itsekäs, muttei saita - vaan antelias. Rakkaudessa ilmenee toisenlainen saarni: huolehtivainen, kestävä ja varovainen. Juuri tällä alueella hän menestuu parhaiten ja osaa puntaroida kaikki plussat ja miinukset. Rakkausaviolitto on usein samalla järkiaviolitto. Hän erehtyy harvoin ja ponnistelee saadakseen perhe-elämänsä kuntoon.
Saarnien äly perystuu ensisijaisesti intuitioon. Hän on originelli ja täynnä mielikuvitusta. Samoin kuin pihlajalla, pajulla ja saksanpähkinällä, hänellä on terävä-älyidyyden lahja. Saarni leikkii aina hieman kohtalolla.

@ Freelancerbiologi Reija-Tuulia Heinonen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.