IRC-Galleria

Heha. Mulla oli rokotus tänään. Havrixiin se vahvistusruiske, mikä olikaan. Nipisti, mutta käsi ei kuitenkaan ollu yhtään niin kipeä rokotuksen jälkeen, mitä viime kerralla oli.

Mulla oli kuitenkin kiva päivä. Ja pitkä. Mutta kiva. Oli kolmannet tanssiharkat koulussa ja kuviot senkun mutkistuu. En varmaan millään ehi oppia niitä kaikkia vuorojen järjestyksiä ja kestoja, kumarruksia, askelia, pyörähyksiä.. Puhumattakaan siitä että kaikki pitäis osata korollisilla kengillä. :S

Koulun jälkeen menin taas popsiin syömään ja tekemään läksyjä. Ja sattuipa sinne tulemaan muutama tuttukin. Juteltiin rippikouluista ja muista.

Viieksi piti mennä autokouluun. Reijon pitämät tunnit on kyllä aina niin hauskoja. Se vaan osaa kertoa asiat sillain hyvin ja sitten se heittelee mukaan myös ilmentäviä (ja humoristisia) esimerkkejä.

Sain myös tänään tietää, että mut otettais taas isoseksi. Kun Tuuli kysy mua, vastasin vaan että jos ne mut sinne haluaa niin tottakai minä tulen. Nyt oon ihan mielissään asiasta. =)

Niin ja nyt illalla oli ihmeellisen näköinen taivas. Oli täysikuu ja kuulla oli ihan järjettömän kokoinen, sateenkaaren värinen, himmeä halo. Ja se oli vielä sillain siististi että sitä haloa näkyi vaan ohuet kaistaleet kuun molemmin puolin, kaukana kuusta.

En varmaankaan nyt osannu selittää asiaa niin, että kaikki sen ymmärsi.. No jaa. Siitä olis saanu aivan ihanan kuvan ja olisin vaikka voinu liittää sen tähän päiväkirjamerkinäänki. Mun kamera on kuitenki sen verran kökkö ettei onnistu.. Schade. :(

Mutta mulla oli kaikin puolin hyvä päivä. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.