IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 21:27

Mä en tiiä mitä tämä on, mutta mulla on perjantaista asti ollu tosi hyvä mieli. Mun kohdalle ei kyllä kauheen useasti satu tämmöstä hyvien päivien sarjaa.

Perjantaina mulla oli aamulla äikän koe. Jännitti pikkusen mennä sinne, kun en hirveesti ollu kerenny lukemaan.. Mutta se koe oli onneksi helpohko ja musta tuntuu, että mun aineesta tuli kerranki hyvä. Tai mulla oli ainaki hauskaa kirjottaa sitä. x)

Mulla ei ollu pohjatuntia joten lähdin kotiin nukkumaan ja menin iltapäivällä ajotunnille. Harjoteltiin parkkeeraamista. Se sujui ihan hyvin (ainakin jos vertaa mun maanantaiseen maantieajamiseen) ja tunnin lopuksi Reijo oli sitä mieltä, että mä olen kehittyny.

Illalla lähdettiin tyttöporukalla Bio Huvimyllyyn kattomaan Dark Floorsia. Oli aika huono, mutta hyvät naurut siitä sai. Koko leffassa oli vaan yks kohta, joka oli niin pelottava etten uskaltanu katsoa, eikä sitä kohtaa ollut tarkoitettu mitenkään pelottavaksi. :D

Lauantaista sunnuntaihin olin koulutuksesta ja sielä oli kyllä tosi mahtavaa! Oikeesti. Olisin voinu olla koulutettavana vaikka koko viikonlopun. Me rimpuiltiin pihalla köysien varassa ja ammuttiin puhallusputkella ja juostiin silmät sidottuna ja muuta hauskaa. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.