IRC-Galleria

Moirasars

Moirasars

You can't spell "Slaughter" without "Laughter"

Kyyyyylmäh.Keskiviikko 16.12.2009 10:31

Ah, viikonloppu lähestyy ja huomenna pääsen tapaamaan yhden Dorinin varmaan rakkaimmista ystävistä... vähän huolettaa, että saan hirveän mustasukkaisuuskohtauksen (kuten vähän jokaisen ystäväni kohdilla, Dorin kohdilla hiukan erilaista yhden syyn takia - ei rakkauden), jos he halaavat.
Joku varmaan tajusikin? Jos yhtään Dorinia tunnet, niin tiedät, että hän ei pidä halailusta ollenkaan. Ei minkäänlaisesta läheisyydestäkään, sinänsä. Mutta Moppi on kuulemma yksi ainoita joita hän saattaisi vapaaehtoisesti halata - meikällä hän kestää sen, jos tulen vähän lähelle tai jos hän vahingossa osuu muhun kävellessään, kompuroi tai sellaista - kuulostaa oudolta? Kuulostakoon, ihmiset on erilaisia. Vähän se tietysti saattaa kirpaista (se halaus) mutta sen kestää kyllä, koska varmasti musta ja Snapista (sama henkilö kuin Moppi, kyllä) tulee hyvät kaverit.
Dorini on sanonut, että me varmasti tullaan toimeen, koska ollaan joiltain osin vähän samanlaisia :3 Eli varmasti menee hyvin ja hänen muutenkin pitää mahdollisesti jo perjantaina lähteä, meow. Harmi sinänsä, kun hänen äitinsä on sellainen ja Dori sekä Moppi ei kuitenkaan ole nähnyt aikoihin toisiaan.

Hmmm, kuulostipa pöljältä tekstiltä. No samapa tuo, nyt jatkan astelun animointia - tai siis korjailua ja kuuntelen musiikkia, hurr~

Joidenkin ylidramaattisuus saa meikän vain pyöräyttämään silmiäni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.