IRC-Galleria

Moirasars

Moirasars

You can't spell "Slaughter" without "Laughter"

Ärrrh.Tiistai 26.01.2010 10:20

Kivat kun eilen WoWiteltiin, niin meikä oli se, joka hyppi edestakas keittiön ja tietokonetuolin välillä käskemässä kissaa alas pöydältä. Grrh, alkoi pinna kiristyä ja lopulta illalla olin äreänä kuin karhu ja meinasin alkaa huutaa kissalle vaikka kurkku oli kipiä, kun se pomppasi vatsan päälle... Kaiken kukkuraksi alkoi olo heiketä yhtäkkiä, joten mittasin pelatessa kuumeen... Ensin; 36,6 astetta - hypitään ylös ja alas, kissaa käskemässä alas pöydältä - mittaustulos; 37,2... eli mulla alkoi kuume nousta pelkästään siitä. Grrh.
Nyt istun koulussa, kuumemittari taskussa ja varmistan välillä ettei kuume nouse. Olo on karmea, heikottaa ja kurkussa tuntuu pahalta. Ja ärryn varmaan taas liian nopeasti...

Lähdin kahtakytäviittä yli kotoa, ja olin tasalta koululla \o/ Hitto, mä olen nopea kävelemään vaikka yhdessä kohtaan alkoi päässä heittää. No sama se. Kestän tän päivän ja sit kotiin nukkuun.

Teki pahaa taas kuunnella Rascal Flatts - What hurts the most, ja etenkin Hinder - Lips of an Angel... Mutta Clay Aikon - I will carry you, kappale jostain syystä piristi hiukan ja antoi voimaa ajatuksille. Ja sellaista se on. Jos ikinä tulee hirveä hätä ja masennus tai muuten vain paha olo, mä kyllä kuuntelen. Oli tilanne mikä vaan, mä kuuntelen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.