IRC-Galleria

Moriarty

Moriarty

Asperiini-pilsneri cocktail

Otteita talon tapahtumista vuodelta 1999Maanantai 29.05.2006 05:32

Kaikin puolin näytti siltä,että hän säilyi siitä tilanteesta koskemattomana,vaikka aluksi näyttikin pahalta. Olihan se mennyt neljää kertaa ympäri, ja vielä sellaisella nopeudella, kertoi naapuri niin innoissaan ettei hän millään malttanut pysyä paikoillaan. Poliisit kertoivat jarrutusjäljistä päätelleen,että auto oli jo ollut aikoja hansikkaasta. Vain ihme, Jumalan ihme tuli kysymykseen, naapuri jatkoi ja teki samalla ristinmerkkiä vasten rintaansa,jota peittivät puutarhatöissä käytetyt tummansiniset haalarit, sekä valkoinen t-paita, jonka painatuksessa muisteltiin vuoden 1995 lätkämenestystä. Haalarit olivat näet napaan asti auki hien valuessa pitkin innostuneen miehen punaista kaulaa. Hän juoksi kovaa vauhtia kohti tupaansa huutaen samalla vaimoansa etsimään puhelinumeroita vihkosesta, -"Nyt täpinää,etteivät muualta kuule..", kuului vain huuto kauempaa miehen painaltaessa eteenpäin kuin nuori varsa..
-Voi näitä ihmisten iloja pienen kylän harmaassa arjessa,ajattelin suunnistaessani kohti puuliiteriä, johon minun oli määrä jo puoli tuntia sitten saapua tekemään polttopuita illan saunanlämmitystä varten. Siihen tulee aina valmistautua ajoissa. En tiedä mitään pahempaa kuin kylmä sauna ja lämmin olut yhdistettynä vähälehtiseen vihtaan.
Mutta kirves oli tylsä ja koivunhalot kovin paksuja. Kotvan kiroiltuani päätin kaivaa esiin puukkoni ja lähteä vihdanhakureissulle. Reissulle, josta kehkeytyi pitempi kuin olin suunnitellutkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.