IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???
Oinasmies:

Oinasmiehet ovat Oinasnaisten tapaan tulisia ja kärsimättömiä. He kaipaavat myös vaihtelua, kuten Oinasnaisetkin. Tämän vuoksi he ovat levottomia flirttailijoita ja sydänten särkijöitä.

Oinasmiehet ovat huonoja kestämään rutiineja. Turhautuneena Oinasmiehet ajautuvat väittelyihin ja riitoihin. He voivat olla parisuhteessa hyvinkin ärtyisiä. Oinasmiehet ahdistuvat pitkässä suhteessa ja miettivät jatkuvasti, miten saisivat elämäänsä lisää vaihtelua.

Oinasmiehet ovat erittäin vaativia ja kriittisiä niin itseään kuin perhettäänkin kohtaan. Yksikin virhe, ja Oinasmies lähtee pois. Oinasmiehet eivät pidä näkyvää meteliä itsestään. He miettivät asioita itsekseen, ahdistuvat ja tuskastuvat omasta tuskastaan. Oinasmiehet puhuvat ystävilleen paljon naissuhteistaan. Heillä on myös paha tapa jäädä pitkäksi aikaa kiinni vanhoihin suhteisiinsa ja vertailla niitä uusiin.

Oinasmiehet rakastavat materiaa. On oltava auto ja vene, joita voi syynätä hammasharjalla puhtaaksi.

Työelämässä Oinasmies on yleensä johtaja, koska hän ei siedä muiden antamaa kritiikkiä. Asiat pitää tehdä aina heidän tavallaan, ja siksi he ovat usein huonoja ryhmätyöskentelijöitä.

Kumppanina Oinasmies on suhteellisen luotettava, mutta ei helppo.

Oinas sängyssä:

Myös sängyssä Oinas haluaa olla johtaja. Suhteen alkuaikana se toimii, koska Oinas on (yleensä ;) innokas, intohimoinen ja aloitteellinen. Suhteen edetessä Oinaat haluavat edelleen määrätä tahdista ja sanella seksielämän säännöt. Sitä harrastetaankin vain silloin, kun Oinas niin haluaa. Mitään myönnytyksiä he eivät tee. Parhaimmillaan (pahimmillaan???) Oinaat ovat hyvin seksuaalisia, intohimoisia ja tulisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.