IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???
Olen nyt seurannut jo useampana viikkona WinCapita-uutisointia suurella mielenkiinnolla ja ihmetyksellä. Tänään sain taas lisää mietittävää kun pyramidihuijauksesta epäilty Global Pension Plan sulki sivustonsa.

Päälimmäseksi mieleen nouseen kysymys siitä, kuinka hyväuskoisia ihmiset ovatkaan. Toisena mielessä on ihmisten pohjaton ahneus.

Jos sinulle luvataan vaikkapa nyt tuhannelle eurolle 400% vuotuinen tuotto, niin jossain pitäisi hälytyskellojen alkaa piristä. Tämä siis varsinkin silloin kun nettisivujen tai sähköpostin suomen kieli on samalla tasolla kuin viisivuotiaan lapsen.

Itse en edes lue englanninkielisiä maileja muuta kuin töissä koskapa pohjoismaisessa yrityksessä suurin osa maiden välisestä kommunikaatiosta on kyseisellä kielellä. Mutta että tunkisin rahaa ohjelmaan jonka keksijän olisi vähintäänkin pitänyt voittaa Nobelin talouspalkinto työstään mutta onkin päättänyt hyödyntää ohjelmaansa kaikkien suomalaisten hyväksi nimelliseen hintaan; en usko.

Kyllä nyt pohjanmaalaisia ja savolaisia taitaa ketuttaa. Olemme kaikki kollektiivisesti mukana säälimässä teitä joita on huijattu. Seuraavalla kerralla oman älyn ja harkinnan käyttö on varmastikin suositeltavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.